Eğitim & Kariyer Dükkan açmak istiyorum ama ne dükkan açacagima karar veremiyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani ilk çiğköfte ci acmak istiyorum ama mantikli elbiseci sanki agrilikli olarak inernet alışveriş yapıyorlar ne acmaliyim? Kucuk şehir de yasiyorum ne acabilirim? Dükkan açmak istiyorum ama ne dükkan açacagima karar veremiyorum? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 563 cevap paylaştı. aslında bakabilirsin mesela ben doguluyum dogulular bogazına duskun ben yemek sektorune atlardım * sen yasadıgın yre gore değişir 0 0 Yorumla
Kural25 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İç giyim üzerine bir dükkan aç güzel getirisi var. Çok sermaye de istemez ilk başta. Sonra zamanla genişletirsin. 0 0 Yorumla
Şırınkazdaglı Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl şu an çok büyük hata olur biraz sabretmek lazım 0 1 Yorumla Delioğlaaan 1 yıl Neden Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 705 cevap paylaştı. Şehirde en çok neye ihtiyaç varsa onu aç 0 0 Yorumla
sibel86433 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Yardımcı olmamı ister misin 0 1 Yorumla Emir0645 7 ay Aklımda birkaç soru var yardımcı olma şansın var mı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
aslında bakabilirsin mesela ben doguluyum dogulular bogazına duskun ben yemek sektorune atlardım * sen yasadıgın yre gore değişir
İç giyim üzerine bir dükkan aç güzel getirisi var. Çok sermaye de istemez ilk başta. Sonra zamanla genişletirsin.
ama yemek daha verimli
Bayan iç giyim olabilir
şu an çok büyük hata olur biraz sabretmek lazım
Neden
Şehirde en çok neye ihtiyaç varsa onu aç
hangi şehir
Yardımcı olmamı ister misin
Aklımda birkaç soru var yardımcı olma şansın var mı?
Beraber açalım
Kiyafet