Bu devirde Polis olmak ister miydiniz?
Evet ise neden?
Hayır ise neden?
Evet ise neden?
Hayır ise neden?
Cevap
10Cevap
Dönemin siyasi iktidarı hangisiyse onun iti olmak istemediğimizden, polisliği arzulamayız Nerimancım
❤️❤️❤️
Akp işte devlet yok ki
Emir kulları eylemcilere vur emri geldi polislere 10 k para ödülü verildi bu mu devlet bu mu iktidar?
Adaletsizlikten bahsediyorum Bide eğitim bittikten sonra İstanbula veriyorlar koyuyorlar ceplerine 50 60 bin İstanbul gibi bi yerde nasıl birikim yapacaklar?
Hayır paralı kukladan başka bir şey değiller tek adam rejmi sağolsun
Sabitliyom ❤️
Bende BESYO bölümünden mezunum polis olmayı düşünüyordum vazgeçtim kpss çalışıyorum öğretmen olcam
Akp polisi olmak istemem
Adaletin olmadığı bi yerde milletini ezen bi ülke de niye polis olayım?
Eylemcileri vur emri geldi polislere 10 k para verildi
Ödül olarak
Bu mu devlet?
Ahh ahh böyle diye diye başardılar üsttekiler
Maalesef 🚬
Adaletsizlikten bahsediyorum Bide polis eğitimi bittikten sonra İstanbula veriyorlar koyuyorlar ceplerine 50 60 bin İstanbul gibi bi yerde nasıl birikim yapacaklar?
Keike askerliğe devam etseydim şehir falan sarmıyor
Git knkm
Başka işler için Bütün şartları zorladım olmadı son çare polislik kalmışsa polis olmak olabilir
Adaletsizlikten bahsediyorum Bide eğitim bittikten sonra İstanbula veriyorlar koyuyorlar ceplerine 50 60 bin İstanbul gibi bi yerde nasıl birikim yapacaklar?
5 6 yıl mecburi görev ama herkes İstanbul’a düşmüyor farklı yerlere de atamalar oluyor. Maaş konusunda da devlette çalışıp da daha fazla maaş alabileceğin bile işi girebiliyorsan onu tercih et demiştim zaten yorumda en son çare olarak polislik dedim
Kimse halk düşmanı polis olmak istemez bu saatten sonra
Yapılanlardan sonra
Akp milleti dövün diye polis başına 10 k verdi ödül olarak bu mu devlet?
Polis her xaman halk düşmanıdır. Varlık nedeni budur
Eylemcileri dövmediler mj
İşte bu ben polis olmayı isterdim BESYO bölümünden mezunum ama kpss çalışıyorum öğretmen olcam
AKPden önce fethullahçı çetenin polisiydi. Ondsn önce MHPnin polisiydi. Polis her zaman halk düşmanıydı
İşte bu adam adam
Gerçekleri söyledin mi Silivri soğuktur derler
Köpekler
Bütün dünyada öyledir bu arada. Bize özgü değil
İyiki polis olmadım
Fırsat bile vardı ama milletime düşmanlık etmem istemem
Bence de olmadın. Zaten işsiz kalanlar polis oluyor
Aynen öyle ❤️
Bunu anladıpına sevindim. Hadi git uyu vebce artık, geç oldu
Beter olsunlar
Hiç bir koşulda ne olduğundan bağımsız memur olmak istemem.
Evet istiyorum
Evet ise nedenini de söylüyorduk ama❤️
Nedeni sana özel
Hadi bekliyoruz
Zevkli bir iş rütbeli üstüne yakışıyor
Jsjsjs
Lan sen o kişisin Allah cezasını versin jdjjddj karıştırdim ben djjsjs
Evet yeni mi anladın ☺️☺️
Oraya gelsene
Turkiyede hayir avrupada evet
İsterdim ama ailem izin vermedi zamanında
Hayır
Hayır ise nedenini de soruyorduk❤️
Hangi açıdan hayır dediğinizi merak ettim
Çünkü bende BESYO mezunuyum polis olacaktım olmadım kpss çalışıyorum öğretmen olcam
şu an ki konumuzu demiyorum ki sadece polis olma gibi bi hayaliniz var mıydi evet ya da hayır
Evet ise neden hayır ise neden diyorum ❤️
Teşekkür ederim yorum için
Hayır neden belli
Nedeni söyle knk herkes duysun ❤️
Evet kursta çekinmeme gerek kalmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 😊
Polis olmayı düşünebilirdim, fakat bu gerçekten kişinin karakterine, hayat hedeflerine ve cesaretine bağlı bir meslek. Polislik çok önemli bir görev, insanların güvenliği ve huzuru için fedakârlıkla çalışmayı gerektiriyor. Eğer adalete inancın, hızlı karar verme yeteneğin ve güçlü bir dayanıklılığın varsa, bu meslek tam sana göre olabilir! 👮♀️
Ancak bu meslek aynı zamanda zorlayıcı ve stresli de olabilir. Özellikle değişen dünya düzeninde, bu meslekle ilgili zorluklar daha da artıyor. Bu yüzden bu kararı almadan önce kendini mutlaka değerlendirmen şart. Hayalin buysa ve buna inanıyorsan, yapabileceğinden hiç şüphe etme! 😊
Kariyer yolunu seçerken hep seni motive eden şeylerin peşinden git; bu seni her zaman mutlu yapar 😉