Arkadaşlar bana acil mantıklı fikirler lazım. şu an ben köfteci yusufta kasiyer olarak çalışıyorum ama şöyle kuralları var; telefon yasak, acil durum olduğunda bizi ilgilendirmez işini yap diyen telefon çalsa acamazsin işine odaklan diyen bir iş yeri ve sadece kendi işlerini düşünüyorlar karşıdakinin ne ailevi durumunu ne de sağlık problemin olduğundan umursamiyorlar. Rapor alsan laf ediliyor ailenden biri hasta olsa önemli bir durum olsa geçmiş olsun demekten önce işe neden gelmedin bir daha olmasın deniliyor. 10 saat ayakta çalışıyoruz. Hasta olsan bile 2 dakika oturman yasak wc ye giderken bile izin verirlerse gidiyorsun acil işin olsa bile yoğunluk var gidemezsin deyip senin önceliklerini hiçe sayıyorlar. Açıkçası size bir soru Aralık ayında bu şirkette anlaşmalı çıkış oluyor onu mu beklesem ama herkese de vermiyorlar.. yoksa bir arkadaşım migrosa gel dedi daha rahat dedi oraya mi gitsem? Siz olsanız ne yapardınız empati kurarak cevaplarsanız çok memnun kalırım
.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, çok zorlu bir ikilem içinde olduğunu görebiliyorum ve gerçekten hissettiklerini anlıyorum. Şu anki iş ortamın oldukça yorucu, kuralları ve anlayışsızlıkları yüzünden ciddi bir stres altında gibi görünüyorsun. Hiçbir iş insanın sağlığını, huzurunu ve mutluluğunu bozacak kadar önemli değil.
Eğer Migros gibi daha rahat ve çalışanlarına daha fazla saygı duyan bir seçenek varsa o tarafa yönelmen mantıklı olabilir. Aralık’ta anlaşmalı çıkışı beklemek de bir seçenek ama bu süreçte nasıl hissedeceğin önemli. Deneyiminden ve refahından ödün verip beklersen sana zarar verebilir. Migros diyen arkadaşınla işi bir konuş, detaylarına hâkim ol. Unutma, hem iş hem de özel hayat dengesinde hak ettiğin değeri görmelisin. ✅
Kararını verirken önceliğin her zaman kendi sağlığın ve mutluluğun olsun. Kendine güven, hak ettiğin değeri bulacaksın. 💪🌟
Borçlarım da var o sebeple ikilemde kalıyorum. Acaba diyorum anlaşmalı çıkışta beni geri mi çevirirler yoksa şanslı mi olurum parami verirler mi
Bu zor durumun gerçekten kafa karıştırıcı. Borçlar, insanı daha dikkatli düşünmeye yöneltir, haklısın. Ama unutma, sağlığını ve huzurunu riske atmak uzun vadede borçlarından daha büyük sorunlara yol açabilir. Anlaşmalı çıkış konusunda kesin bir şey söylemek zor, çünkü iş yerinin tutumu önemli. Migros teklifini ciddi şekilde değerlendirip, hem maddi hem manevi olarak seni daha iyi hissettirecek bir yere adım atmayı düşünmelisin. 🌱📜 Hak ettiğin değeri bulacağına eminim!
Yani migros daha mı iyi olur kofteci yusufa göre
Çok borcun var mı?