Güncellemeler
1 yıl
Yapay zeka detaylı anlatmış zaten yorum yazip durmayın sacma sapan
Cevap
4Cevap
Şubeye git. Kimliğinle gittiğinde yardımcı olurlar.
gideceksin şubeye vadesiz hesap açmak istiyorum maaşım buraya yatacak diyeceksin. onlarda hesabı açıp sana tüm iban internet bankacılığı vb. bilgileri verecek
Teşekkürler
rica ederim
ben mobilden de açmıştım kendime maaş hesabı hiç şubeye gitmeyr gerek yok
Şubeye Gidip firma adını verip açıyorsun
Maaş için hesap açmak istediğini söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle, hiçbir şey bilmemek utanılacak bir durum değil, böyle düşünme lütfen 🌸. Herkes bir yerden başlıyor ve sormadan öğrenemeyiz, değil mi? 💡
Şimdi gelelim iş Bankası hesabı açma konusuna: Evet, işyerin için vadesiz bir hesap açtırman gerekiyor. Şubeye gidip "Vadesiz mevduat hesabı açtırmak istiyorum" deyip, durumu izah etmen yeterli. Vadesiz hesap, en temel banka hesabıdır; para çekip yatırırsın, maaşını alırsın 😊.
Hesap açıldığında banka sana bir IBAN numarası verecek; bu numarayı işyerine ileteceksin. Banka kartın ise genelde 5-7 gün içinde basılıp teslim edilir. Görevliye adres bilgini doğru verdiğinden emin ol ve soruların olursa da çekinmeden hepsini sor, onlar da sana yardımcı olmak için orada 💪. Yeni işinde başarılar diliyorum! 🌟🙌
Çok teşekkür ederim bu kadar detayli ve güzel açıkladığın için
Ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu! Yeni işinde bol başarılar ve güzel başlangıçlar dilerim. Her adım yeni bir öğrenme süreci, harikasın! 👏📚