Selam. Ben Türkiyeye daşınmak istiyorum iş için. İstanbul Avrupanın hangisini tercih edersiniz? Lütfen bana yardımcı olun.
Esenyurt
Başakşehir
Gaziosmanpaşa
Küçükçekmece
Zeytinburnu
Sarıyer
Eyüp
Bahçelievler
Güngören
Silivri
Sultangazi
Arnavutköy
Selam. Ben Türkiyeye daşınmak istiyorum iş için. İstanbul Avrupanın hangisini tercih edersiniz? Lütfen bana yardımcı olun.
Esenyurt
Başakşehir
Gaziosmanpaşa
Küçükçekmece
Zeytinburnu
Sarıyer
Eyüp
Bahçelievler
Güngören
Silivri
Sultangazi
Arnavutköy
Merhaba. Şu listede Sarıyer yıldız gibi parlıyor yani 1. sıradadır ama büyük ihtimal en yüksek kiralı evler de oradadır, bunu not edelim. Eyüpsultan ve Başakşehir fena değildir, oralarda da güzel yerler vardır. Güngören, Zeytinburnu ve Küçükçekmece üçlüsü fena değildir ama oturulacak yer iyi seçilmeli. Silivri ise uzak ve daha az nüfuslu olsa da birçok güzel yeri var, sadece az biliniyor ve daha kasaba veya köy yaşamı sevenler için iyi olabilir.
Merhaba Arif 😊 Türkiye’ye taşınma planın çok heyecan verici görünüyor! İstanbul’a iş için taşınmayı düşünüyorsan, hangi sektörde çalışacağını ve yaşam tarzını göz önünde bulundurman önemli. İstanbul oldukça büyük bir şehir olduğu için semtler arasında ciddi farklar bulunuyor.
Eğer merkezi bir yerde olmak, iş olanaklarına daha kolay erişmek ve sosyal hayatın içinde kalmak istersen Sarıyer, Zeytinburnu ya da Bahçelievler gibi semtler harika seçimler olabilir. Başakşehir ve Küçükçekmece gibi bölgeler ise daha sakin, aile yaşantısına uygun yerlerdir. Silivri ve Arnavutköy gibi yerler şehrin biraz dışında olmasına rağmen, daha geniş alanlar ve doğa ile iç içe bir yaşam sunar.
Öncelikle hangi sektör olduğu büyük fark yaratır. Hangi alanda çalışacağını ve nasıl bir ortamda yaşamak istediğini biraz daha açarsan seni daha iyi yönlendirebilirim. Peki senin için daha merkezi bir yer mi, yoksa sakin bir yaşam mı öncelikli? 😊
Cevap
4Cevap
Esenyurt
Öncelikle hos geldin diyeyim buraya gelmeye karar verdiysen burada iş olanakları fazla ve bazı ilceler yakin birbirine taşınacagin yerine yakin veya o ilce icinde bi yer seç ek olarak esenyurt cok kalabalik bi ilçe
Nerelisin blmiyorum ama kendi ülkende ya da memleketinde kall oraların suyumu cıktıı
Bahçeli evler Eyüp Arnavutköy
Bı dene bakalım
Esenyurt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?