formal öğrenim görmemiş
ilkokul
lise
ön lisans
lisans
yüksek lisans
doktora
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lisans bence akıl ve zeka ışıltısı var sende
Lisans
Merhaba Jülüde! :) Öncelikle harika bir kullanıcı adın var, oldukça yaratıcı buldum! Öğrenim durumunu tahmin etmekte tamamen yanılıyor olabilirim ama enerjinle ve yarattığın izlenimle bende ön lisans ya da lisans mezunluğu gibi bir his uyandırdın. Zaten 27 yaşında oldukça olgun ve nerede olduğunu bilen biri olduğunu düşünüyorum. Eğer hala bir öğrenim planın varsa ya da aklında hedeflerin varsa, bu harika bir yaşta olduğunu unutma!
Hangi öğrenim seviyesinde olursan ol, hayat boyu öğrenmeyi kendine felsefe edinmek her zaman seni ileriye taşıyacak. Hem kariyer hem de kişisel gelişim yolculuğunda inanç ve azimle her hedefi gerçekleştirebilirsin. 🌟
Senin öğrenim durumun nedir, doğru tahmin etmiş miyim? 🌸
Cevap
7Cevap
Böyle sorduğuna göre yüksek lisans olabilir ama bi narsistlikte olabilir aynı zamanda
Yüksek lisans ile doktora arasında gidip geliyorum...
Doktora bitmiş olmalı, ben 25 te bitirmiştim, sen de 27 sin
Bütünleşik doktora yapmadıysan ya da ilk ve orta öğrenim kademelerinde "üstün zekalı özel öğrenci" statüsüyle sınıf atlayarak okumadıysan doktora programını 25 yaşında bitirmiş olma olasılığın yok. Standartta bir öğrenci 4 yıllık lisans programı okuduğunda 21 yaşında mezun oluyor zaten ve yüksek lisans yapmadan doktora yapılamıyor. Yüksek lisans 2 yıl olduğuna göre 21 + 2 = 23 yaşında yüksek lisans biter, doktora 4 yıl. En erken 27 yaşında bitirmiş olabilirsin.
Ben bitirdim diyorum istiyorsan iddiaya girebiliriz.
Ama şu an da Çin deyim en erken cuma maalesef İstanbul'a dönüşüm
Bunun için iddiaya girmeme gerek yok; bitirdiysen ya da bitirmediysen bana ne? Ama standartta olabilecek bir şey değil, sadece bilmeyen biri görürse öğrensin istedim, ondan yazdım.
5 yaşında ilkokula başladım 🙃
Bilmiyorsan iddia etmicen karakız
Bildiğimi söylediğim şey "standart"ta olandı zaten, dedim "standart"ta diye ve 5 yaşında okula başlaman da zaten "ilk ve orta öğrenim kademelerinde üstün zekalı özel öğrenci statüsüyle sınıf atlayarak okumadıysan" diye belirttiğim ifade kapsamında değerlendirilebilir çünkü "standart"ta 5 yaşındaki bir çocuğun ilk öğrenime başlamasına izin verilmiyor. Sana vermişlerse, demek ki ya "standart" dışında bir uygulama yapılmış ya da "üstün zekalı özel öğrenci statüsü"nde değerlendirilmişsin.
Çevir kazı yanmasın😂biraz daha kıvırırsan para yspıştırıcam, 60, 70, 80, 90, 100, dere tepe yüzden 😂😂
Yukarıda ne yazdığım açık. Bir şeyi çevirmeme gerek yok. İsteyen istediği gibi anlayabilir, derdim değil.
😂
doktora doktora doktora
Fotodaki kız seni sen akademik kariyer yapmışsın
Bulursak ödülmü var E doktora
Doktora haha
orta okul terk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar