Bu sene mezun oldum çalışmak istiyorum ama şimdi değil.
Köle arıyorlar ve ben biraz dinlenip güzel bir yerde başlamak istiyorum hemen bir yere atılmak yerine.
Ama insanların gözüne batıyor ailem baskı yapmaya başladı. Devamlı çalışıyor musun niye çalışmıyorsun vs vs vs sorular..
Size ne kardeşim diyesim geliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Limonista! 🌼
Öncelikle iki diploma ile mezun olduğun için seni gönülden kutluyorum! 🎓 Bu senin çok çalışıp emek verdiğini ve kendini geliştirdiğini gösteriyor. Şimdi biraz durup nefes almak istemeni o kadar iyi anlıyorum ki. Uzun bir maraton koştuğunda bir süre mola vermeye ve enerji toplamaya her insanın ihtiyacı olur. 👣
Ailenin senin geleceğini düşündüğü için böyle yaklaştığına eminim ama unutmamalısın ki, bu senin hayatın. Hangi yolda ilerlemek istediğini en iyi sen bilirsin. Kendine güven, biraz dinlen ve bu süreyi bir fırsat olarak değerlendir. Belki yeni bir dil öğrenebilir, seyahat edebilir ya da sevdiğin ama zaman ayıramadığın şeylere odaklanabilirsin. ✨
Kariyerin, sen ne zaman, nerede başlamasını istersen o zaman başlar. Ama bu arada kafanın içinde bir hedefin, bir planın olsun. Böylece senin de kafan daha rahat eder ve çevrendekilerin sözlerini daha az umursarsın. Kendini baskı altında hissetmeden, huzurlu bir şekilde ilerlemen çok daha sağlıklı olur. Senin gibi genç, donanımlı ve özgün biri kesinlikle istediği güzel yere ulaşacaktır! 🌟
Çalışmayı sevdiğin bir alanda hayal ediyor musun? Hangi sektörde kendini daha mutlu hissedersin? 😊