Okuyan kız okumayan erkek ilişkisi olur mu?

Merhaba arkadaslar kendimi kötü hissediyorum tecrübelerinizi dinlemek istiyorum. Neyse sadede geleyim. 20 yaşındayım mezuna kaldım üniversiteye hazırlanıyorum, sınava 2 ay kaldı 2 yıllık herhangi bir atanabilir bir sağlık bölümü seçmeyi düşünüyorum. Geçen yaz tatilinde bi zincir markete işe girmiştim, oranın müdür yardımcısını çok beğeniyodum (28 yaşında) ama aramızda bir şey olmadı sonra ben işten çıktım ders çalışmak için. Aradan 5 ay falan geçti bu benimle ciddi görüşmek istediğini söyledi ben de kabul ettim ve bir kaç gün çok güzel bir ilişki yürüttük fakat daha sonra okul konusu açılınca ileride bizden olmayacağını düşünüp konusmayı kestik. Kendisi müdür yardımcılığını bıraktı kuryeliğe başladı bana okumam için ona engel olabileceğimi ya da ileride memur olursam ailemin motokuryeye hoş gözle bakmayacağını onu istemeyeceğini söyleyerek konusmayı sonlandırdık sadece bir kaç gün ilişki yürütmemize rağmen bu konusmanın bitmesi beni çok üzüyor belki de daha önce onu beğendiğim içindir , karakter olarak da iyi biri. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir şeyler yazarsanız çok mutlu olurum
Okuyan kız okumayan erkek ilişkisi olur mu?