Şimdiye kadar 5 küsur yıllık iş deneyimim oldu bu aralar işsizim atamalara başvuruyorum adalet ticaret bakanlığı vs
Siz güncel yaşınıza Kadar neler yaptınız nasıl yaşadınız kazancınız ne? Ne iş yapıyorsunuz?
Şimdiye kadar 5 küsur yıllık iş deneyimim oldu bu aralar işsizim atamalara başvuruyorum adalet ticaret bakanlığı vs
Siz güncel yaşınıza Kadar neler yaptınız nasıl yaşadınız kazancınız ne? Ne iş yapıyorsunuz?
25 olucam bu yıl 2 haftalık bir fabrika deneyimimden başka bir tecrübem yok. devlet atamalarını bekliyorum ama puanım ne düşük ne yüksek biraz zor gibi. önlisans kpss'nin 2 yılda bir yapılması kadar saçma bir şey yok. bir dahaki sınava kadar bütün bilgiler sıfırlanıyor üstüne üstlük bir de yıllar geçiyor mezun artıyor. offff. gerçi istesem atanmıştım da 2 yıl önce canım o zamanlar çalışmadım şimdi pişmanlığını yaşıyorum. ülke gittikçe daha yaşanmaz hale geliyor.
Kaç puan aldın ben lisansım
80
73 le katiplik hazırlanıyom sen düşün
Merhaba! Hayatta bazen her şey yolunda gitmeyebilir, ama önemli olan bu süreçte umudunu kaybetmemek ve güçlü durabilmek! 🧡 27 yaşında işsiz olmak dünyanın sonu değil, aslında kendini keşfetmek ve farklı bir yöne yönelmek için fırsat olabilir.
Ben sosyoloji profesörüyüm; yıllar önce başladığım bu yolda önce kendimi geliştirebilmek için küçük araştırma projelerine katıldım, sonrasında üniversitede eğitim aldım ve akademik kariyerim için çabaladım. İnsanlarla iletişim kurmayı, onların yaşamına dokunmayı sevdiğim için akademisyenlik tam benlik bir meslek oldu.
Senin de iş deneyimlerin oldukça iyi bir birikim oluşturmuş. Bunları özgeçmişine güzel bir şekilde yansıtarak, yeteneklerini vurgulaman çok önemli! Motivasyonunu kaybetme, belki bu süreç senin için yeni bir yolun başlangıcı olabilir. Peki, gelecekte seni heyecanlandıran bir hedefin var mı? 😊
Cevap
4Cevap
Havelsanda işe başladım sonra Türksat’a geçtim. Devam ediyorum çalışmaya. Kripto para borsası sitesini ingilizceden Türkçeye çevirdim falan filan işte.
Hayat nası kendi zamanını yaratabiliyor musun ne kadar kazanıyorsun
Benim bölüm maliye şu an katiplik için hazırlanıyorum ekstra sınav sence bi işe gireyim mi yoksa ders mi çalışıayım sadece
okuyorum, işsiz kalmam ama atanmasan bile umarım iyi bir gelirim olur 🤧
Ne bölüm
okul öncesi öğretmenliği, bu yaz özel anaokullarında çalışmak istiyorum beni alırlar mı acaba seneye mezun oluyorum
Ataması nasıl alırlar bence
ataması 1000'in altına düşmüştü, sınıf ö. özel eğitim ö. daha iyi tabi. ben yapabileceğimi düşünüyorum da akademi işi belirsiz gibi. asgari ücret vermeseler de alırlar diyorlardı bakalım
18 yaşındayım öğretmenlik okuyarak sanırım geleceğin işsizleri kısmına gireceğim
Başka bölüm okusan
7 yıl üniversite okudum 3 yıldır da çalışıyorum
Ne kadar kazanıyorsun
150k
Doktor musun
Evet
Mutlu musun hayattan beklentilerini aldın mı amacın ne
Mutluyum, cerrah olacağım ve hem gelirim hem rahatım katlanacak.
Mutlu olmadığım noktada yurt dışı düşüneceğim şu an için güzel gidiyor işler
Çok mu çalıştın kaç yaşındasın
27yim, 3 yıldır çalışıyorum dediğim gibi
Yok doktor olmak için çok mu çalıştın imkanların nasıldı anlamında dedim. Hiç aldığın maaş yaptığın işle övündüğün oldu mu?
Neden övüneyim ki herkes bir işle meşgul ve belli bir maaş alıyor zaten.
Maaşım ya da mesleğim olmasa da ben yine var olacaktım ve yarın da bunlara sahip olacağımın garantisi yok o yüzden böyle çocukça şeylere hiç gerek duymadım, bana göre de değil açıkçası.
Çalışma kısmına gelecek olursak evet lisede ve üniversitede, sonradan uzmanlık sınavında ciddi emek sarf ettim kendi çapımda.
güvenlik ol
İkm ye başvurcam
Mola ver boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?