- Özellikle jandarma ya görünce bile kalbim bi hoş oluyor diger meslekler e karşı böyle hissetmiyorum ❤❤

İnşaatta çalışan bazı işçiler de çekici geliyor gözüme ya da araba tamir eden tamirciler de😁 Üniformayla cok alakası yok bu durumun, öz güven denen bir şey var, ah bir de geniş omuzlar, uzun boy, kas mas, işte orada bitiyor insan, eriyor lakin en önemlisi öz güven işte
Bazı insanlarda üniforma fetişi var. Yani üniforma giyen kişileri daha çekici buluyorlar. Bana da hemşire kıyafeti çok çekici geliyor özellikle pembe ve lacivert olanlar.
Bana da çok çekici geliyor ama bana askerler daha çekici ve karizmatik geliyorlar Ülke için gözlerini bile kırpmadan can veriyorlar Allah'ım korusun onları 🙏🏻
Cevap
22Cevap
çekici değil kızların üniforma sevdasından kaynaklanıyor
Üniformadan dolayı bana da polis çekici geliyor kelepçeli falan
Şekilci olma kaybedersin
Mantık ile yaşanır hayat
Mantık yoksa hayat paylaşma olmaz hayat paylasmazsan sevemezsin anlamadığın şeyi sever misin? Sevmezsin anlaman için beynini kullanman gerekir
Cem garipoglu üniversite mezunu zengin bir ailenin çocuğu ama Münevver kardeşimizin durumunu biliyorsun
Münevver karabulut yaz google a
Marsta yaşamıyor isen biliyor olman lazım
Askerler bizde genelde bir baltaya sap olamayan tipler.
İnan kii bu sorunun Cewabını bende kendime çok soruyorum ama bulamıyorum demekki yanlız değilmişim bilmiyorum neden ama benim de cok zaafımmm war üniforma yaa jandarma polis asker
Ben çekici bulmuyorum, normal meslek bunlar da. Üniformadan dolayı bir sempati oluyor sanırım. Üniformalı olmasa çoğu ilginizi çekmez
Jandarma asker değil mi 😃😃
Çekici gelmiyor valla zeka sevdiğim için uniformadan ayrı bu şey.
Savaşçı ruhlu meslekler daha eril ve çekici geliyor bana da. Üniforma da erkeklere çok yakışıyor.
aksine tüm libidomu düşürüyor bu meslek grupları. emir dışına çıkamamaları falan hiç çekici değil (bence)
Sonra buraya gelip pişmanlık anılarınızı paylaşıyorsunuz 😎
bana cekici gelmiyo nerde gorseler ceza yazmak icin bahane ariyorlar
Bence çekici gelmelerinin sebebi nedir biliyormusun sağlam maaşları olduğundan
Üniformalarından dolayı olabilir yoksa hepsi de bizim gibi birer insandır sonuçta
23 yıldır hiç çekici bulmadım kendimle gurur duyuyorum resmen 😍
Ben hiçbirini çekici bulmuyorum herkes görevini yapıyor sadece.
kokay kandırılıyorlar
memurr
düzenl maaş
sürekli işte
kadın evde tv izliyor
Üniforma giydikleri için tabii ki ama emin olun çoğu çok zararlı askerlerin çoğu ünlü olduğunu gizleyerek başka ilişkiler yaşıyor
Bence çok erkeksi meslekler ondan ötürü
yok gelmiyor niye gelsin gay miyim
abla çok çirkinler sus
Çek kenara deyince mecbur çektiğin için...
Bana gelmiyor hshd giysiye göre kalp atmaz bende.
Sanıyorsunuz ki hepsi masum ondan
Mesleklerinden dolayı bence kızlara havalı geliyor
Vatan sevgin had safhadadır
Üniformanın gücü diyoruz.
Allah allah ne ozelligimiz varmiş
Üniforma seviyorsun ondan
Jandarma trafik psikolojisi demek ki. 😃
Üniforma fetişi yüzünden
😄😄çekici mi geliyor
Şaka gibi yaa
Kanka sakin ol önce
gelmiyor
Bana gelmiyor
üniforma...
Gelmiyor
Üniforma
Bence saçma
Meslekler şeklidir önemli olan kişinin kendisi
Asker olmak zordur ya da polis olmak. Zor şartlarda zor psikolojik durumlarda görev yapıyorlar
Hic cekici gelmiyorlar bana
Biraz abartı yaptığınız da
Kızların üniforma aşkı işte
Gelmiyor bana
Maaşları yüzünden
Üniforma ile ilgili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?