Eğitim & Kariyer 3 ay Yazın asgari ücret veren bir işe girebilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Üniversite okuyorum Eylül'de okula gidiyorum sizce askeri ücret veren bir yeri bulabilir miyim Yazın asgari ücret veren bir işe girebilir miyim? Cevapla Üniversite Soruları İş Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 3 ay Kafe tarzında biyer bulursun zaten onlarda bazen sezonluk arıyorlar 0 2 Yorumla Soran 3 ay Garson olarak mi Yorumla Cevap sahibi 3 ay Evet garson barista Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Öncelikle asgari ücret. Asgari ücret veren bir yere girebilirsin evet ve bence de çalışmaktan mantıklı 0 4 Yorumla Soran 3 ay Tamamda annem vermezler dedi sadece 2 ay çalışacağın için ve askeri ücret nerden veriyorlar Yorumla Cevap sahibi 3 ay İşin durumuna göre verirler Yorumla Soran 3 ay Hangi yerlere bakmalıyım kafe mi kıyafetci mi dönerci mi neresi olabilir mesela Yorumla Cevap sahibi 3 ay Market Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Asgari ücretli bulursun askeri ücreti bilemem 0 1 Yorumla Soran 3 ay Of yanlış yazmışım olabilir Yorumla
Thunderofzeus Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Zor KYK da kaliyorsan problem olabilir 0 4 Yorumla Soran 3 ay Yazın ailemin yanında kalıyorum Yorumla Thunderofzeus 3 ay Öğrencilere genelde askeri ücret vermezler. Tekstil ya da bağ bahçe işleri düşünebilirsin Yorumla Soran 3 ay Bağ bahçede ne yapiliyo Yorumla Thunderofzeus 3 ay Çapa, budama, bir şeyler toplama vs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kafe tarzında biyer bulursun zaten onlarda bazen sezonluk arıyorlar
Garson olarak mi
Evet garson barista
Öncelikle asgari ücret.
Asgari ücret veren bir yere girebilirsin evet ve bence de çalışmaktan mantıklı
Tamamda annem vermezler dedi sadece 2 ay çalışacağın için ve askeri ücret nerden veriyorlar
İşin durumuna göre verirler
Hangi yerlere bakmalıyım kafe mi kıyafetci mi dönerci mi neresi olabilir mesela
Market
Asgari ücretli bulursun askeri ücreti bilemem
Of yanlış yazmışım olabilir
Zor KYK da kaliyorsan problem olabilir
Yazın ailemin yanında kalıyorum
Öğrencilere genelde askeri ücret vermezler. Tekstil ya da bağ bahçe işleri düşünebilirsin
Bağ bahçede ne yapiliyo
Çapa, budama, bir şeyler toplama vs