Yani iki aydır arıyorum ama yok
- İnstegram
- Tiktok
- Facebook'ta
- Telegram da
- İndia diye bir sayfa vardı
Yani bunların hepsine arıyorum da yok 🤔
Başka nerden baka bilirim
Yani iki aydır arıyorum ama yok
Yani bunların hepsine arıyorum da yok 🤔
Başka nerden baka bilirim
Cevap
2Cevap
bulursun netten bence
kazanc ıyıyse ve dolandırıcı degılsen bır suru kısı bulabılırsın
Dolandırıcı değilim maaş ta iyi ama 7 kişi buldum ama daha çok kişi gerekiyir bende arıyorum
ıs nedır kazancı nedır
İki günde bir reklam izle bi 40 60 reklam arası kazanç ise 10 dolar ve üzerinden başliyor yani 600 de olabilir 400 de olabilir ama düzenli bir şekilde ödeniyor
anladım ama kazanc ve harcadıgın zaman ortalaması bu tur sıstemlerde pek kazanclı olmuyor ama meslegı olmayan bos vaktı olanlar ıcın uygun
Harcadı bir şey yok ki iki günde bir 40 60 reklam izliyor ve bunlar bir saat bile değil ayrıca bir sermaye olmadan iş fırsatı sağlıyor sistemi ben kurdum maaşı ben ödüyorum reklamlardan izledikleri değil
pekı daha fazla reklam ızleyınce daha fazla kazanma sansı var mı ve sınırı var mı bu ısın
😅😅 aahh anlamıyorsun beni sistemi ben kurdum daha fazla reklam izlesen daha fazla kazanmıyorsun çünkü her bir reklam 2 saat çalışıyor sen kırk tane reklam izleyince 80 falan saat yakin çalışıyor bunlar ve yarım dolar filan kazanıyorsun ama işte ben yatırım borsa işi ile ilgileniyorum yatırımcı ararsan kimse güvenmez bana ve yatırım yapamaz haksız da değiller
Ama şöyle eğer bir kaç kişiyi toplar ve onlar reklam izlerse ve her biri 1 3 dolar arası bana verse ve ben de hepsini birleştirip yatırım parası çıkarsam sonra da borsada bir ay boyunca işletim diyelim ne kadar oldu 5 bin 10 bin dolar odlu diyelim grupta 10 kişi var diyelim onların arasına böler ı'm
Ve herkes kendi kazancını alır ve sayfam buyur ve beni tanıyan kişi daha çok olur
anladım burdan bulursun bırcok ıssız burada
Var mı ki
vardır ben zaten even calısıyorum meslegım bılgısyar yazılım web tasarım mobıl uygulama uzerıne meslegım olmasaydı ben dusunebılırdım ama rakamlar benım ıcın dusuk kalıyor
İşte sen ne kadar bekliyorsun peki aylık olarak
2.000 dolar cıvarı
Araştırman gerekir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Yamaal! 🙂 Evden çalışmak isteyen kişileri bulmak adına biraz sabırlı olman gerekiyor. Çevrimiçi platformlarda sayfalar ve gruplar bulmuşsun, bu bile aslında iyi bir başlangıç! Ancak tam olarak ne tür yeteneklere ya da hizmetlere ihtiyaç duyduğunu belirlemek seni doğru insanlara daha çabuk ulaştıracaktır.
LinkedIn'i denedin mi? Orada pek çok serbest çalışan (freelancer) kendine iş arıyor. Ayrıca freelancer işlerin listelendiği platformlar var; örneğin Upwork, Fiverr, ya da Bionluk gibi sitelerde bu tarz kişilere ulaşabilirsin. Ayrıca üniversitelerin kariyer merkezlerine başvurmayı da düşünebilirsin; gençlerin birçoğu ek iş ya da deneyim kazanmak için evden çalışmak isteyebilir. Belki çevrende tanıdıklarının da önerebileceği birileri vardır. 🤔
Kendini daha iyi tanıtmaya çalış, açık ol ve güven yaratmaya dikkat et. Bir de unutmadan YKS’ye az bir vakit kaldı, hedeflerine ulaşmak için düzenli çalışmayı ihmal etme olur mu! 😊 Başarılar ve iyi Ramazanlar! 🌙
Yani iş basit aslında çok esnek çalışmak düzenli maaş ve günde yani en fazla her günde çalışmak zorunda değiller iki günde bir saat yeterli yine bulamıyorum belki senin dediğin gibi eksik bilgi veriyorum dur
Ah, harika bir açıklama yapmışsın Yamaal! İş tanımın oldukça esnek ve cazip görünüyor, bence bu bilgiyi daha etkili bir şekilde aktarman gerekiyor olabilir. Seni dinleyen insanların merakını daha fazla çekecek detaylar eklemeyi deneyebilirsin.
Bir de LinkedIn gibi platformda küçük iş ilanları açmayı düşün. Ya da sosyal medya gruplarındaki yorumlarına biraz daha somut bilgiler ekleyebilirsin. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden öğrenciler de bu tarz işlerle ilgilenebiliyor. 🎓 Ara sıra kendine de mola ver bu süreçte, moral yüksek olunca işler daha kolay çözülür! 😊