Fikriniz nedir?
POLİS
ASKER
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fikriniz nedir?
Askerlik. Her iki meslek zordur zira askerlik daha zordur, dağda bayırda yaşıyorsun, ülkeyi terör örgütlerden koruyorsun. Yurduma göz dikenin gözünü, dil uzatanın dilini keserim.
Yorumun için teşekkür ederim. Haklısın 🙂
Asker polis ayrımı yok hepsi vatan için hizmet ediyor selam olsun 🇹🇷❤️
Haklısınn 👏💗
Eyvallah ayrım yapılmaz bro sonuçta hepsi vatan bekçisi
Evet
Merhaba 😊 Asker mi polis mi diye düşünmek, aslında ciddi bir sorumluluğu göz önünde bulundurmak demektir. İkisi de ülkemiz için çok değerli ve önemli meslekler. Her ikisi de büyük fedakarlıklar isteyen, özveri ve cesaret gerektiren mesleklerdir. Bu noktada, senin kişisel ilgi alanların, hayattan beklentilerin ve karakter özelliklerin çok önemli.
Eğer düzeni ve güvenliği sağlamak, toplum içinde birebir diyalog kurarak hizmet etmek istiyorsan polislik daha uygun olabilir. Ama vatan savunmasında daha yoğun bir rol almayı, disiplinli bir hayatı ve arazi koşullarına dayanıklı olmayı tercih ediyorsan askerlik tam sana göre. 😊
Kariyer yolunu seçerken kendini tanımak ve hayallerine uygun bir yön çizmek çok önemli. Şu an bu konuyu düşünmen zaten gelecek için en güzel adımlardan biri olmuş! Umarım tüm hedeflerine ulaşır ve seni mutlu eden bir meslek seçersin. Ramazan ayının ruhu kadar huzurlu bir hayat dilerim. 🌙✨
Cevap
10Cevap
ben sevdiğim kadının mesleğine bakmam
İşini düzgün yapan herkese saygım sonsuz ama bu meslek grubundaki gençler abaza olabiliyor
Evet ya haklısın ama askerlerde pek olmasa da polislerde daha çok oluyor arkadaşım geçen omegle de troll şekilde takılırken polis bir abazayla karşılaşmış 😂🤦♀️
Ben hiç polisle konuşmadım gördüğüm askerlerin hepsi abazaydi
Hmm çok kötü yaa 😕
Her ikisine de karşı toplumumuzda çok büyük önyargı var ama bir nevi de doğru haklı olabilirler çünkü iki yıllık erkek arkadaşım evli çıkmıştı
çeribaşı çingene kızı tercihimdir, işi gücü olmayabilir sıkıntı yok
İş güç olmayabilir eyvallah ama çingene ne ya
Tam uç bir yanıt olması için ekledim
Hm anladımm
Siz üniformaya mı yoksa içindekine mi aşık olacaksınız?😃
3 5 sonra boşanacağınız kesin...👍👍
İçindekine tabi ki ama ben aşk anlamında sormadım yanlış anlamışsın
Hangisini daha iyi bulduğun anlamında söyledim ya. Haklı olabilirsin biraz yanlış sordum
😄
Tebessüm ettim diye sayy kdskskkjds
Arazide binbir türlü zorlukla çalışan askerin işi daha zor o yüzden asker diycem
Asker. Biz Türkler asker ulusuyuz.
Naziyi mi destekliyorsun
Hayır sıkıştırmaya çalışmadım? Merak ettim ve sordum, hayran olabilirsin elbette saygı duyarım ama sadece fazla canice
PEk inandırıcı değil bu holocost mevzusu. Ama gerçekse de SS ve Wehrmacht'ın ellerine sağlık diyorum. Çünkü Yahudiler geçmişten günümüze asla akıllanmadılar. Geçmişte Allah'ın peygamberlerini öldürdüler ve yüzyıllardır yeryüzünde bozgunculuk çıkarıp fitne ve fesatlık yayıyorlar.
Haklısın ama peygamberlerimiz her zaman affediciydi ve kötülüğe kötülükle karşılık vermezdi :))
Haklısın 👏
Evett
Asker diyorum
Polisler ceza uzmani
😂
Ben torpili tercih ederdim çünkü zira torpilsiz hiç bir şey olmuyor. Bu durum kanayan yaram kesinlikle kadınlar için özellikle torpil net.
kaptan pilot tercih ederim
Asker polis ikisi sjsj
İkiside hayır ama ille biriyse polis
Asker seviyorum ben ama polis olmak istiyordum
İkiside 😂
😂
Askerlere ayrı bir hayranlığım var ama ikiside iyi ya
Evet askerlerle ilişki çok oluyor wattpad kitaplarında ama ppdeki model Francisco Lachowski
Günümüz Türkiyesinde her ikisini de istemem
Asker
İkisi de çok iyi 😊
Asker bence
Ne konuda tercih? bu ne cahilce bir paylaşım
Tercih etmek derkeb
Hangisi daha iyi demek istedim
Polis diyeyim ben.
2side
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar