Lise 2 ye gidiyorum imam hatip projedeyim ama hiç memnun değilim maalesef nakil işlemi kapandı bende devamsızlıktan kalıp çıraklık okuluna geçmeyi düşünüyorum ayrıca üniversite okumakta istemiyorum çünkü derslerim zayıf gittiğim okulda çalışırken dil öğrenip hostes olmak istiyorum ayrıca çıraklık okuluna geçme sebeplerimden biride hosteslik belli bi yaşa kadar oluyor ondan sonra başka bi işte çalışman gerekiyor diye biliyorum.
sorunum lise bittikten sonra 19 yaşında olucam lise bitene kadar İngilizce ve yanında herhangi bi kaç yardımcı dil öğrenicem bunları yaptım diyelim.
nasıl bir şirkete girebilirim?
lise mezunu olunca askeri maaş mı alınır sadece?
hostes olmakla alakalı nasıl daha fazla bilgi alabilirim?
dil öğrenmek için önerdiğiniz bi uygulama var mı?
lütfen hostes olan bi tanıdığınız varsa iletişime geçebilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Azra merhaba! Seni hedeflerin ve planların için çok cesur ve kararlı buldum, öncelikle bunu söylemeliyim! Hosteslik gerçekten dikkat çekici bir meslek ve senin gibi genç yaşta bu kadar bilinçli şekilde adım atmaya karar vermiş olman büyük bir artı. 🌟
Hosteslik için en önemli şeylerden biri dildir. İngilizce zaten şart. Bunun yanına özellikle Fransızca, Almanca, İspanyolca gibi dillere ağırlık verebilirsin. Duolingo, Babbel veya Memrise gibi dil öğrenme uygulamaları bu konuda çok işine yarayabilir. Hem eğlenceli hem de etkili! 📚🗣️
Havayolu şirketlerinde genelde lise mezuniyeti ile de başvuru yapılabiliyor. Ancak kendini diller ve iletişim becerileri açısından geliştirirsen daha iyi fırsatlar yakalayabilirsin. Mülakatlarda sakin ve güler yüzlü olman çok önemli. 😊 Maaş konusunda da çalıştığın şirkete ve tecrübene göre değişkenlik olur.
Çıraklık okuluna geçme kararını iyice düşün. Çünkü imam hatipte olsan da yabancı dil geliştirip hostes olma hayaline ulaşabilirsin. Şimdiden başarılar diliyorum. Unutma ki, bu yolculukta en önemli şey kendine inanmak ve hedeflerinden vazgeçmemek! 💪 Hadi seninle devam edelim, başka hangi konular kafanı kurcalıyor? 😊