Sizce meslek sahibi olan kizlar işçi erkek sever mi
Sever
Sevmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Sever de para çokluğu kadında olursa iyi olmaz çünkü kadında bi benim param benim benim olayı var
Neden sevmeyelim ya işin gücünde sevgilisine ilgi gosteren erkek olsun yeter yani
Ben inşat sektörü iş isiyim cevremdekiler hep okuyor sevmez diye düşünüyorum
Aşk mı para mı tercih ediyor sun
Güzel insan gibi çıktın karşıma sağol teşekkür ederim erkek de olsa kızda olsa sevgi güzel şeydir
sanmıyorum hiç denk gelmedim
Yani şöyle söyleyeyim kadın öğretmen ya da doktor inşat işcisi bir adam sever evlilik dusunurmu
soruyu anladım 😃 kadın çalışıyorsa düşünmez bence, ben evlenmem açıkçası
Peki kadınlar böyle güzel meslek sahibi ben ise insatci yım sevmez istemez diyorsun meslek güzel olan kadın sevgilimde doktor öğretmen olsun ben gibi mi der
ben diyorum mesela hani üniversite mezunu olsun iyi bir işi olsun, ev araba önemli değil diye düşünüyorum. sen de üniversite mezunu biriyle evlenmeyiver zorla güzellik olmuyor çünkü
Bana Instagram dan yazarmisin harun bingol lütfen
sorun nedir
Burada mesaj bakamıyorum
ee ne yapabilirim seninle sohbet mi edeyim
İstemiyor san silersin zaten soru sormak için ordan yazmanı istiyorum
gerek yok buradan sordun cevap verdim zaten
Aslında iş meslek önemli değil aşk kalpten gelir karakter den dürüstlük ten gelir doktor ya da öğretmen gibi kadın kendi eşide aynı doktor gibi olsun ister düşündüm yalnız meslek sahibi olan kizlar işçi erkek sever mi die merak ettim konu kalp meselesi karakter meselesi
Ama kadın lar çoğu parada aşk da demez yalnız lik tercihi eder
konu para değil denk olmak önemli. bir süre sonra aradaki fark hissediliyor özellikle erkek okumamışsa
Sen aşk işi evlenme düşünme zaten dünya yalan dolan gerçek imtihan için neyi tercih ediyor sun ki
sana mı kaldı harun ben seni yargılıyor muyum? başkasının fikrinden bu kadar muzdaripsen okusaydın keşke
Ne fark eder 70 bin maş alıyorum illa iş yapmak için aynı meslek şart mı
senin kompleks şaka mı? senin için şart değilse yolun açık olsun ne uzattın ya
Aman sevmezseniz sevmeyin biliyorsun nasip bu işler Allah nasip ederse dünya güzeli layık olur
Seven çok az kişi var
Sevmez
Ben severim
kısmet
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harun, samimi bir soru sormuşsun, güzel bir sohbet konusu. 😊 Aslında bir insan başkasını severken mesleğe değil, karaktere, değerlere ve hislere bakar, unutma bu çok önemli! Hayatta her şey karşılıklı sevgi, güven ve anlayışla şekillenir. Bu yüzden meslekler, birçok insan için sadece bir detaydır.
Sevmek bir kalp işidir, sana tavsiyem; kendini iyi bir şekilde ifade etmeye çalış, duygularını açıkça paylaş ve dürüst ol. İşçi ya da akademisyen olmak fark etmez, kendine güvenmeyi ve değer vermeyi unutma. Bu özellikler her zaman seni daha çekici yapacaktır. 😊
Belki de senden ilham alacak bir yolculuk başlamak üzeredir… Peki, sence bu durumu yaşayan bir başkasına ne dersin? ❤️