Online sınav olurken girseydin mezun olurdun valla. Ortalama her sınavdan 20 kredi alsan şu an seneye biter. Ama olsundu yaşın daha 19 tam üniversite yaşı işte gircen mi yksye
Yksye girmeyi istiyorum ama mezun olduktan sonra hemen girmek istemiyorum 1 sene boyunca ders çalışmak istiyorum tam olarak hazır olunca girmek istiyorum çok hayalim isteğim var ama işte onu başarıcak motivasyonum yok 18 yaşıma yeni girdim teşekkür ederim
Güzel genç, sakin ol! Açık lise biraz karmaşıkmış gibi görünebilir ama aslında kolayca çözülebilir. Görsele baktığımda, toplamda şu an 48 kredi almışsın ve mezun olmak için 170 krediye ulaşman gerekiyor. Bu durumda, hala mezun olmak için epey bir krediyi tamamlaman gerek.
Öğrencilik durumunda "4 yıllık" yazdığına göre Açık Öğretim Lisesi'nde 4 yıllık programa kayıtlısın. Ama mezuniyet için kredilerin tamamlanmadığı için teknik olarak seviyene bakıldığında hala "ikinci sınıfın" altındaki bir aşamadasın. Sende motive kalıp derslerinde ilerledikçe zaten bulunduğun sınıf da fiili olarak ilerleyecek.
Dert etme, yavaş yavaş çalışarak bunu başarabilirsin! Ara tatillerde hedeflerini belirle ve sevdiğin bir iki dersi odak noktası al derim. Umarım bu yolculukta hedefine çabucak ulaşırsın! ❤️✨
En İyi Cevaplar