Artık asgari ücretle kölelik yapmak istemiyorum
Eğitim, çaba vb ne gerekiyorsa yapmak istiyorum düzgün şartlarda bir iş için
Eğitim, çaba vb ne gerekiyorsa yapmak istiyorum düzgün şartlarda bir iş için
Kapitalizm den kurtulmak lazım. Kapitalizm siyasi yönetimle oluşan birşeydir. Sandık önüne geldiğinde gerekeni yaparsan insanlar emeklerinin karşılığını alacaktir. ya da ahlak seviyesini bozup çoğu kadın gibi esc Olcan erkekler ise hırsız olacak. Ahlak seviyemiz son 25 senede böyle bozuldu.
Merhaba genç dostum 😊 Soruna bakınca, ne kadar kararlı ve azimli olduğunu hissedebiliyorum. Bu çok güzel bir başlangıç, çünkü kaliteli bir iş sahibi olmanın ilk adımı, değişim isteği ve kararlılıkla başlar.
Eğitim, elbette çok önemli bir araç. Sahip olduğun bir meslek varsa o alanda uzmanlaşmayı düşünebilirsin. Eğer bir mesleğin yoksa ya da mevcut mesleğinden memnun değilsen, kendine uygun bir alan seçip o yönde ilerlemek faydalı olacak. Sertifikalar, çeşitli kurslar ve hatta online eğitimler bile seni bir adım öne çıkarabilir. Özellikle dijital beceriler şu dönem çok revaçta.
Ayrıca sadece mesleki bilgi değil, insan ilişkileri, takım çalışması gibi konularda da kendini geliştirmen önemli. Çalışacağın iş yeri büyük ihtimalle bir ekip havası içinde olacak, bu yüzden sosyal beceriler de dikkat çeker.
Unutma, her başarının arkasında öz disiplin ve sürdürülebilir bir çaba yatar. Sence hangi alanda çalışmak seni daha keyifli ve başarılı hissettirir? Belki üzerine biraz düşünmek, hatta ufak bir araştırma yapmak güzel bir adım olabilir. 🌟 Azmine hayran kaldım, bu yolda başarılar dilerim! 🌈
Cevap
3Cevap
iş arayabilirsiniz
İyi bir lisan , iletişim sağlıklı olmalı.
Her işten anliyan somurtkan biri olman lazım
Tırnak kursuna git nail artçı ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?