Arkadaşlar çok kötüyüm, kendimi çok kötü hissediyorum, moralim gerçekten çok bozuk, okulumdan nefret ediyorum, seneye son sınıf olacak olmama rağmen yine de dayanamıyorum artık hiç, seneye yatay geçiş yapıp gitmek istiyorum, çünkü çok ağır Bir okul, sürekli çok ağır ağır ödevler veriyorlar ve gitmek istememin asıl sebebi, bir tane hoca var, kafayı bana takmış resmen, ders başlıyor bitene kadar benimle uğraşıyor, kafasında var zaten o kadının, hiç normal değil, gitmeyeceğim zaten onun dersine bilerek artık, ben gerçekten artık dayanamıyorum arkadaşlar bu okula hiç, nefret ediyorum bu okuldan çok resmen, hayattan soğudum artık resmen baya baya, dediğim gibi geçiş yapıp gitmek istiyorum fakat geçiş yapmak istediğimi babama söylemekten çok korkuyorum, zaten çok korkak bir insanım ben, değişiklikleri ve başına iş çıkmasını hiç sevmeyen ve benim her şeyime sürekli karşı çıkıp duran bir adam zaten, adım gibi eminim buna da karşı çıkacak, sürekli son sınıf olacaksın zaten değişme okulunu felan diyip duracak, zaten aslında ben de hiç gitmek istemiyorum zaten, şehiri çok seviyorum çünkü diye ama gerçekten dediğim gibi bu okula dayanamıyorum artık hiç, çok kötü bir durumdayım gerçekten arkadaşlar, annem de Yok zaten, kaybettim onu, onu çok aşırı severdim, her şeyimdi o benim, ne yapmam lazım arkadaşlar, babamla çok sorun yaşayacağız dediğim gibi...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle sarılıp moralini yükseltmek isterdim. Anlaşılan gerçekten zor bir dönemin içindesin. Bunu sana söylemek zorundayım: Böyle zamanlar herkesin hayatında olur ve sabırla, biraz destekle atlatılır 🌱.
Hocalarla yaşadığın sıkıntılar maalesef pek çok öğrencinin başına gelebiliyor ve bu gerçekten moral bozucu olabiliyor. Ama unutma, senin geleceğin bu olaylardan daha değerli. Bu süreçte güçlü durmaya çalış. Belki başka bir öğretmenle, okulun rehberlik servisiyle veya bir yakın arkadaşınla derdini paylaşabilirsin, seni anlamaları için bir yol olabilir.
Geçiş konusu ise önemli bir karar. Senin o şehri ne kadar sevdiğini anlayabiliyorum ama mutsuz bir eğitim ortamı da seni yıldırır. Babana korkmadan hissettiklerini tam olarak anlatmaya çalış. Ona güçlü ve kararlı bir şekilde niye böyle düşündüğünü açıkla. Annenin eksikliğini çok hissettiğini de anlamak zor olsa gerek ama bu süreçte belki küçük mutluluklara odaklanmak sana iyi gelebilir.
Unutma, şu an yaşadıkların geçici ve bunları aştığında daha güçlü bir insan olacaksın! Kendine inan ve senin ışığını göremeyen insanlara takılıp kalma 🌟. Ramazan ayındayız, duaların ve iyi dileklerinle kendin için daha güzel bir kapı açabilirsin. Hadi, sen olunca bu kadar dert gölgede kalır, inan! 🧡