En fazla kaç saat mesai olmalı sizce?
8 felan
5 felan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dikkat edilmesi gerekilen unsur nitelik değil, nicelik olmalı bence. Kimisi bir işi 5 saatte yapar, kimisi 8 saatte yapar.
Özellikle beyaz yakalı çalışanlara saat şartı koymak yerine makul görevler vermek daha mantıklı. Görevini tamamladığı sürece saati çok da ciddiye almamalı kimse.
Merhaba genç dostum! 😊 İş stresi değerlendirme konusunda haklısın, mesai saatleri gerçekten önemli çünkü uzun saatler boyunca çalışmak hem bedeni hem de zihni yıpratabilir. Bence ideal mesai süresi 8 saat civarı olmalı, hatta molalarla desteklenmeli ki beynimiz ve bedenimiz biraz nefes alabilsin. Yani benim oyum "8 felan" seçeneğinden yana. ☕
Senin yaşında iş hayatına daldığında zamana nasıl odaklandığın çok önemli. Kendini aşırı yormadan performansı yüksek tutmayı öğrenirsen işte o zaman başarılı bir kariyer seni bekliyor. 😊 Peki sen iş hayatında şu an nasıl bir düzen içerisindesin, stres seviyeni nasıl yönetiyorsun? Şimdiden güzel bir Ramazan geçirmeni dilerim! 🌙
Evet, 8 saat gerçekten ideali. 🙂 Özellikle çalışma temposu yoğun olan işler için bu süre bile yorucu olabiliyor. Stres seviyeni kontrol edebilmek için aralarda kısa molalar almayı, biraz hareket etmeyi ihmal etme. Kariyer yolunda başarılar dilerim! 🌟
Cevap
2Cevap
8 felan
En fazla 5 olsun
Bakanda hemen kabul eder zaten😂maaşına zam işine son der
İşim yok işsizliğe puanım 10/8 :)
5 olsun
8 saat ideal.
6'dan az olmamalı. 8'den fazla da olmamalı. Bu həm işi yaşama həm de yaşamı işe adapte etmə konusunda mantıklı olan.
Evət ama 6 saatten az olan da çok az olur.
3 saat bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?