Tyt ve Ayt Üzerine?

Merhaba, öncelikle bu boktan yazıyı göreceğiniz için üzgünüm. Çünkü bunları yazmayı hak olarak gördüğümden bile utanıyorum. Mezun yılındayım, ve Tyt bazında en yüksek 64 nete kadar gelebildim çünkü dershaneyle birlikte gidiyorum ve dershane hem TYT hem AYT bir götürüyor. Bende tabii konuları ilk başlarda iyi götürdüm, problem yoktu ama şimdilerde işler iyicene sarpa sardı. Tyt netimin yine iyi olduğunu düşünüyorum çünkü Fen Ve sosyal üzerine çok düşmedim ve kalan sürede halledebileceğimi düşünüyorum ama AYT beni çok rahatsız ediyor. Netlerimi arttıramıyorum, yerlerde sürünüyor ve bu 3 ay için sırf sayısal çalışmayı düşünüyordum ve babam gelipte bana 'kızım sen sayısalı yapabileceğine emin misin? TYT çalış bak dilden de yapıp iyi bir yere girersin belki' diyip TYT TYT TYT diye üzerime geliyor. Dershanedeki hocalar deseniz kimi TYT diyor kimi AYT. Rehberlik hocamla konuşuyorum o da diyor TYT. Bu ne biçim TYT aq diyorum ve size soruyorum. Ben Marmara Matematik Bölümüne girmek istiyorum, temelim de çok kötü değil ama kafam karmakarışık şu an. Şu zamana kadardır bildiğim ve kesin olduğum tek şey bir üniversitenin içerisinde, akademik bir alanda çalışmak istediğim ama karşımdaki kişilerin bana sunduğu seçenekleri gözden geçirince tekrardan kalmam gerekebileceğini düşünüyorum ve tekrar aynı şeyleri yaşayarak hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü 12. sınıf senemde bu seneden çok farklı değildi, bir tek olan şeylerin sebebini okula yüklüyormuşum onu fark ettim. Lütfen bunu okuyan arkadaşlar arasında mantıklı bir şekilde (yanlış anlamayın, kasteddiğim şeyde dobralık da var) bana ne yapabileceğimi söyleyebilecek birileri varsa yanıt bıraksınlar, bu beni cidden çok mutlu eder. Hepinize ayrıca hayırlı ramazanlar, umarım bu mesajı okuyan ve gören herkes kendini ait hissettiği ve mutlu olduğu yerleri bulur.

Tyt ve Ayt Üzerine?