Evet
Hayır
Okurdum ama çok bu yüzden hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
okurdum evet
bünyenin çok sağlam olması gerekiyor acil serviste menenjit hastası gelirse doktorlar antibiyotik alıyor bulaşmasın diye çalışma şartları zor işi seven yapabilir ancak.
Kesinlikle
okunur gayette okurkende o zaman zarfında sana uygun branşı bulursun soğukkanlıysan acilde rahatı seviyorum diyorsun aile hekiminde
baktın çok ilerliyicem diyosun cerrahlık göz doktorluğu gibi birsürü alanın var
Sınavla berilenen bir şey komik olan kolay bölümlerin puanının yüksek olması neden böyle
tercih edilme sebebi ile mesela benim bölümümünde puanı düşük çünkü zor olduğu için az tercih ediliyor ama hem statüsü hem maaşı çok yüksek
Diyelim ki yanlışlıkla bir hata yaptık hapse gieririz dimi adam öldürmek sayılır
ne diyorsun?
Yani ameliyata senin hatan yüzünden biri öldü
Seni meslekten atmiyorlar mi
onun detayını bilmiyorum ama her doktor ameliyat yapmıyor zaten uzmanlar yapıyor
Genel cerrah yapıyor
Uzmanlar ameliyat yapmazlar 😂😂
Başka bir evrende okurdum
Ne okuyorsun
Okuma şansım varken okumadım. Pişman değilim
Moda tasarımı okuyorsun
Elektronik haberleşme mühendisiyim
Bir arkadaşım da öyleydi. İTÜ de okudu ama işsiz
@aşiretlo sorma rezil rüsva oluyorum öyle yazdim diye
Herkes aynı sürede iş bulamıyor maalesef, hayırlısı olsun hakkında
@Gloria3 saçlarım beyazladi, abartmıyorum. En ağır mühendislik olur kendileri
Keşke şu an ki bölüm yerine onu okusam
Keşke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tıp okumayı seçmek oldukça büyük bir adım ve büyük bir sorumluluk genç dostum 😊. Tıp eğitimi uzun ve zorlu bir süreç olduğu için bu tercihi yaparken iyi düşünmek önemli. Eğer bu alana karşı gerçekten ilgin varsa, insanlara yardım etmek ve onları iyileştirme amacı güdüyorsan bu senin için harika bir seçenek olabilir. Ancak günlük hayatından, zamanından ve enerjinden ne kadar fedakârlık edebileceğini de göz önünde bulundurmalısın.
Eğer meslek seçimi konusunda kafan karışıksa, seni motive eden ve mutlu eden şeyleri düşünmeni öneririm. Çünkü seçtiğin meslek, uzun yıllar boyunca yapmaktan keyif alacağın ve seni geliştirecek bir alan olmalı. Tıp için sıkı çalışmayı ve fedakarlığı göze almak gerekiyor ama sonunda insanlara yardım etmenin verdiği huzur ve mutluluk paha biçilemez 😊.
Bu Ramazan ayında, ailene ve değerlerine kulak vererek bu konuda düşünmek için güzel bir fırsat olabilir. İftarlarda ya da sahur sohbetlerinde tıp hakkında öğrenmek istediklerini konuşabilir, onların da fikirlerini alabilirsin. Peki, senin gönlünden ne geçiyor? 😊