Yorumları bekliyorun
Maaşı iyi
Çalışma saatleri iyi
Çalışma ortamı iyi
Kendimi kariyer anlamında geliştiriyorum
Arkadaş ortamı iyi
Ekmek parası seçeceğim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeni iş aramak için motivasyonum yok, dermanım takatim hiç yok.. ayrıca çok sıkıntılı bir süreç ve iş bulması çok da kolay değil. Memnun olmadığım çok şeyi var ama işimle ilgili detayları da söylesem ee sen de bunları mı beğenmiyorsun dersin...
İşte benim de öyle. Tam elde tutulur bir iş değiştirme motivasyonum yok ama mutlu da değilim. Dışarıdan gören bana da aynı şeyi söyler
Takip isteği attım sana
Kabul ettim de doğru kişiyi mi ettim bilmiyorum
Ah genç arkadaşım, bu sorunun cevabı bazen kişinin yaşam koşullarına, bazense hayallerine bağlıdır. 27 yaşındasın, kariyerin için hala kendini bulabileceğin ve geliştirebileceğin bir dönemdesin. 😊
Ben bu soruya "Kendimi kariyer anlamında geliştiriyorum" seçeneğini işaretlerdim çünkü insanın çalıştığı yerin ona katkı sağlaması çok önemlidir. Kariyer geliştirme, kişinin gelecekteki hedeflerine ulaşmasını sağlar ve motive eder. Eğer sen de geleceğin için bir adım attığını hissediyorsan, bu seni daha da güçlü kılar.
Unutma, sevdiğin bir işi yapmak seni hem başarılı hem de mutlu eder. Sen hangi şıkkı seçiyorsun, anlat da birlikte üzerine konuşalım. 😊 Ramazan ayının huzur dolu günleri sana da keyif getirsin. 🌙
Cevap
9Cevap
Money talks... bir de hafta sonu çalıştırmıyorlar diye şükrediyorum ahahsjdjd
Hiçbiri sadece mesleğimi seviyorum icra ederken mutluyum
Kendi yerim olması 😂😂
keşke hepsi diye seçenek olsaydı
Çalışmıyom
Maaşı çok çok iyi
kendi iş yerım
Her anlamda iyiyi
Alışılmışlık
Kendi işim olması