Yaş 40 ama eğitim devam ama zor ya. Sizde durumlar ne?

Çok mesleki bir abiniz olarak buralardayım

Her insan gibi doğdum. Kendimi profesyonel fotoğraf stüdyosu içinde buldum. Aileden alaylı yetişmiş son profesyonel fotoğraf emekçilerinden biriyim benden sonra okullar açıldı. Amcam devlet sanatçısı, ülkenin ilk kişisel fotoğraf müzesi onun koleksiiyonu. Ben daha çok reklam ve medya tarafında oldum babamdan dolayı. çocuk yaşta muhabir ve grafiker oldum. uzun yıllar bunları götürdüm 25 te gıda okudum arada işletme bitirdim. restoran sektöründe bir kaç yılım var kurye mutfak kasa. kargo şubesi yönetebilecek kadar sisteme hakimim. te başıma gazete dergi ve ajans olduğum dönemi özlüyorum ama. 6 yıldır memurum. MEB de şube müdürü olma hakkım var olur muyum bilmyorum

kalite güvence sistemleri 7 ayrı standart için eğitim satın aldım onu bitirip sertifikaları almam gerek. emlak ya da lojistik de okurum diyorum ama bu yaştan sonra kafa gitmiyor

sizde durumlar nedir? ayrıca bir dehb olarak yaşıyorum 35 yıldır biliyoruz

Güncellemeler
1 yıl
unutmadan arada piskyatrik tedavi, rapor ve engelli kimlik kartı var. sistemin hiç kabul etmediği bir adamdım
o rapor bana %80 yazılabilirdi doktorum sen yaparsın yazmayalım dedi. 45 yazıldı ben onu 40 a kadar indirdim. Çabaladım
Güncellemeler
1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=Fy0BZH76WoE

belki Müzik tarihimizin en özel şarkısıdır
Yaş 40 ama eğitim devam ama zor ya. Sizde durumlar ne?