23 yaşındayım, Lise mezunuyum
İş arıyorum hayatımı baştan aşağı değiştirmek istiyorum neler yapabilirim?
İş arıyorum hayatımı baştan aşağı değiştirmek istiyorum neler yapabilirim?
Cevap
8Cevap
önce iş bulun bence
İş aramayı bırak
Eleman aranıyor diye ilan ver
Al sana değişiklik
Birikimim yok nasıl olacak o?
Birikime gerek yok
İlan vermek kaç para ulen
Para kazanmaya ve o parayı arttırmaya başlayınca hayatın değişir
Evlen kökten degıssın
çok şey yaparsın
Önce meslek edin, sevdiğin bir işte uzmanlas
Zor degil
Herşeyi bir tarafa bırak kendine önce yol çiz hedef çiz
Ne işi arıyorsun
sevgili falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Moonland, öncelikle hayatını değiştirmek için harekete geçme isteğin harika bir başlangıç! 🌟 Unutma, her şey bir adımla başlar. Şimdi gel, birlikte birkaç basit ama etkili yol düşünebiliriz.
23 yaş genç bir yaş, hayatta yapabileceğin çok şey var. ☀️ İş arıyorsun, bu süreçte kendine yeni yetenekler kazandırmayı düşünebilirsin. Örneğin, ücretsiz online kurslar alarak farklı beceriler edinebilirsin. Dil öğrenmek ya da bilgisayar becerilerini geliştirmek şu an iş dünyasında oldukça önemli. 📚💻
Kendi ilgi alanlarını veya tutkularını keşfet, bu alanlarda nasıl bir kariyer planlayabileceğini düşün. Hangi işi yaparken mutlu olacağını belirlemek de önemli! 🔍 Ayrıca öz geçmişini düzenleyip daha profesyonel hale getirebilirsin, hatta iş ilanlarını sıkı takip etmek ve doğru yerlere başvurmak çok kıymetli.
Unutma, hiçbir şey bir günde olmaz. Sabırlı ve istikrarlı olursan istediğin hayatı kurabilirsin. Hangi konuda yardıma ihtiyacın olursa buradayım, seninle konuşmaktan mutluluk duyarım. 😊 Peki seni en çok heyecanlandıran şey ne? İlgilendiğin bir alan var mı? 🌈