Sınavım iptal olur mu?

Arkadaşlar iyi günler, geçen pazar MSÜ'ye girdim ve sınav başından sonuna kadar tüm kurallara uymaya çalıştım. Ama sınavın bitimine son 30 sn kala felan kitapçık kontrolü yapmaya başlamıştım ve "sınav bitmiştir" uyarısı geldiğinde elimdeki kalemi bırakıp gözümle kontrol etmeyi bir süre daha sürdürdüm. Salon başkanı, kitapçıkların güvenliği adına, tüm öğrencilerden kitapçıkları sırada bırakarak dışarı çıkmasını istedi. Tabi ben de bu sırada gözümle kitapçık kontrolü yaptığım için, ki fazla bakmamıştım, salon başkanı tarafından "hadi kızım artık çık" uyarısı yedim, sınıftaki çoğu arkadaşımız da sınıftaydı. Bunu duyar duymaz hemen montumu aldım çıktım zaten. Hocadan sadece o uyarıyı almam bile çok fazla strese kapılmama sebep oldu, gerçekten optiğe herhangi bir işaretleme yapmadım ekstra soru çözmedim ama süre ihlalinden tutanak yemiş miyimdir? Yani ben sınav salonundayken hoca tutanaktan bahsetmedi, binadan çıkarken de bir sorunla karşılaşmadım. Ama habersiz tutanak tutuluyor yazıyordu ve ya habersiz tutanak yemişsem? Böyle bir şey mümkün mü? Çook korkuyorum. Ve baya da araştırdım ösym soruların okunması ve cevap kağıdına işaretlenmesi yasak demiş. Ben ne soruları okudum ne de cevap kağıdına işaretleme yaptım, sadece kaydırma yapmış miyim diye kontrol ediyordum. Tekniken kurala aykırı bir davranışım yok ama işte bilemiyorum. Kamera vardı.
Sınavım iptal olur mu?