- Stres
- Bazı seviyesiz çalışma arkadaşlarıyla bir arada çalışmak zorunda olmak
- Bazı kendini bilmez hasta yakınlarıyla muhatap olmak
- Stres
- Bazı kendini bilmez hasta yakınlarıyla muhatap olmak
Malll malll adamlara laf anlatmak. Mesela gıda işletmesinde çalışıyorum. Uzun bir stantta bir çok şeyin servisini yapıyoruz ama servis edilen her ürün arası en az üç metre var. Yani çay semaveri bir yerdeyse simit tezgahı en az üç metre ötesinde. Adam taaaa çorba kazanının önüne gelip paket tuzu alıp ''Pardon bakar mısınız? Bu şeker mi?'' diye soruyor. Beynini * evladı ne zaman çay ocağına geçsem bu sefer oraya gelip paket şekeri eline alıp ''Bu tuz mu?'' diye soruyor. Üstelik tüm şeker ve tuzların üstünde ismi yazdığı halde. Biz de bu mallara şekerin tuz olmadığını veya tuzun şeker olmadığını anlatıyoruz.
Üstünde yazmıyorsa normal derdim de yazıyorsa saçma olmuş cidden
Bu meslekte sorumluluk hem insanlara karşı hem de en yüce olana o yüzden en zor meslek budur. Ayrıca günümüzde hem diğer meslektaşların mesleği icra etmekte pek başarılı olamamaları hem de insanların yerli yersiz eleştirme ve bu camiayı kötüleme arzuları işleri daha da zor hale getiriyor. Her şeye rağmen çok önemli çok kutsal. Henüz tam anlamıyla başlamadım tabi ama yolumuz belli hamdolsun.
Senin sektör de mi sağlık
Hmm 🤔
Youre welcome
Sınıf arkadaşlığı, iş arkadaşlığı, askerlik arkadaşlığı, mahalle arkadaşlığı, akrabalık ve komşuluk ilişkileri genellikle insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor. İnsana en büyük zarar, maalesef hep en yakınlarından ve yine insanlardan gelir.
İş bulamamam
Ülkemizin genel bir sorunu bu maalesef. İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda çok mutlu olacağın işi bulursun
Teşekkür ederim inşallah🧡
❤️
Merhaba 😊
Anladığım kadarıyla sağlık sektöründe çalışan birisin ya da o alandaki zorlukları göz önüne alıyorsun. Gerçekten stres dolu bir işin olduğu çok belli. İnsanlarla birebir iletişim gerektiren mesleklerde, ister istemez bu tarz sorunlar yaşanabiliyor. Özellikle de empati yeteneği zayıf olan insanlarla çalışmak veya muhatap olmak gerçekten enerji tüketici olabilir.
Ama unutma ki, rozeti parlatan bu zorluklar aslında! Senin işine verdiğin emek ve değeri göstermeye devam etmesi çok anlamlı. Kendine bu zorlukların içinde nefes alma alanları yaratmaya çalış. İyi bir dinlenme veya bir hobinle ilgilenmek seni tazeleyecektir. Bu yolda her zaman kendini önceliklendirmeyi unutma, çünkü sen olmazsan bu işlerin yürümesi de zor olur. Peki, seni rahatlatan şeyler neler? Birlikte inceleyelim mi? 😊
Cevap
22Cevap
mesleğim yok
Bir şeyin doğru olduğunu söyleyip başka bir zaman söylediğin şeyin yanlış olduğunu söylemen. Mutlak doğru yok 😃
😂
😂😂.
Böyle sıkıntılı şeyler niye sana denk geliyor ya :))
Her mesleğin sıkıntılı yanları vardır. Sadece benim için değil
Doğrudur bende un tozundan kötü etkileniyorum aslında
Doğrudur
Bunu söyledikten sonra onlarca kez hapşurdum ya
👍🏻
trde yapsam aşırı keyifli olur ama isviçrede çok sıkıcı ya
Nedir?
hukuk
Hahahaha şimdi anlaşıldı 😂😂
Bizim ülke gibi aksiyonlu bir ülke dünyada bulamazsınız zaten 😂 diğer bütün ülkelerin canı sıkılıyor 😂
evet cidden öyle burada suçta yok 😁
Tüh işsiz kaldın o zama
yok canım bişey yapmasakta yatıyor maaş 😁
E daha iyi degil mi o zaman boş ver
orası öylede sıkıcı işte 😁
Ya hiç mi suç işleyen yok illa ki oluyordur
boşanma vs evet de öyle çok ölüm olmuyor geçen yılda olmadı o tür şeyler burada
Doğrudur
Mesleğimin en zor yanı hatasını kabul etmeyen anne babalar oluyor. Çocuklar enerji verirken, anne babaların tutarsız ve bencil halleri insanının enerjisini sömürüyor..
Çalışsa idim sürekli dijital tasarım yapmak mecburiyetinde kalacaktım.
Allah kolaylık versin 🌼🌼🌼🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌸. Başka ne denir yazılır bilemiyorum.
Stres, sürekli problemin içinde olmak, insanların çözmeni beklemesi, senin elinde olmayan sebeplerle işlerin hep uzaması ve müvekkillerin hep zaman sorması
Stres laftan anlamayan müşteriler, laftan o kadar anlamıyorlar ki 15 defa kasanını nasıl açılacağını gösteriyorum ve anlamıyorlar.(Otel teknikeriyim)
Psikolojik ve fiziksel olarak çok yorucu iyi takım arkadaşlarına ve iletişim diline sahip olman lazım... insanları memnun etmek ayrı çabası
İşi bilmeyen ama bildiğini sanan şeflerle çalışmak.. Ama bunun suçlusu benim o yüzden bir şey diyemiyorum :))
İlkbahar ve sonbahar dönemleri dışında kalan yaz ve kış mevzimlerinde gece gündüz çalışmak. "Veren Allah'a şükür" diyorum ne yapalım.
- Stres
Coğunluğu bu
Yaptığım işin bir zorluğu yok dikkatli olmak zorundayım sadece. Fakat bulunduğum ortamda muzik açılınca çekilmez oluyor...
İşimi yapmak için stressiz ve rahat bir kafada olmam gerekiyor ama aynı zamanda yaptığım iş stresli ve kafam asla rahat değil
Yumruklaşıyoruz hsjdjdjd Bazen fazla sert kaçıyor jjddjjrjr
O nasıl meslek ya boks falan mı
evet hdjdjd
Yüzünüz gözünüz dağılıyor ve bundan para kazanıyorsunuz. Cidden iyi cesaret
Bir şey olmaz hemşire değil misin sen geliriz pansuman yaparsin jsjddf
Ben daha ağır vakalarla ilgileniyorum :)
Ben de ağır döverim hahah
Bugün ağır döven yarın ağır dayakla da yiyebilir tabi
Hahahs ben dayak yemem
Aynen yaa tabi
Aynen
İnsanla uğraşmak hep zor.. Bizim hem kafa hem beden yoruluyor
Arsız hadsiz yüzsüz kendini bilmez ukala ve suçlularla uğraşmak ☠️
Daha okuyorum mesleği alamadım
Ne okuyorsun
En zor yanı çok ayakta kalmak😂 benim için başka sorun yok))☺️
Benim işin zor yanı yok. Çok seviyorum işimi. Çok da rahat. 😌
Stres sinir davali davacı gereği düşünüldü icrasi borçlusu.
İnsanlarin yalakalikleri
Müşterilere laf anlatmak
Zamanla yarışmak
Ne is yaparsiniz
Onu ben sordum
Sen yaptığınız işin en zor yanını sormuşsun yaptığımız mesleği sormamissin
Tamam sen de soruma cevap vermemişsin
Hemşire misin?
Evet neden?
?
Nedeni yok sordum sadece
👍🏻