Matamatik gereksizliği?

Ya bunu ağlaya ağlaya yazıyorum benim bir ders yüzünden neden hayatım mahfoluyor banane trigonometri sinden bana ne integralinden nerde kulanicam bu aptaliklari Yeter ya sanki profesör olacağız yapalım 4 işlem yeter geometri hiç konuşmuyorum bile üniversitede mimara ina buna şu an öğretsin banane üçgenin karesinin Z kuralının kalem kuralisinidan abi haksızlık ya bu vala yeter bila Yeter hayatımızı çaldılar geldiğimizi yok Etiler hayalerimizi bitirdiler bu sistem değişsin nolur artık fabrika işçisi yetiştirmekten vazgeçin tarih coğrafya felsefe din edebiyat güzel insanın geçmişini öğrenmesi sorgulaması yaşadığı yeri bilmesi inandığı şeyi öğrenmesi ne kadar güzel ama şu ilet matematik amacı Yok abi Türkçe beli konular öyle napim ben zarfi fiili sıfatı konuşurken öğelerine ayır mi dicem azıcık mantıklı bir eğitim sistemi istiyorum fazla değil isyan etmiyorum artık hayatımızın YKS DGS KPSS ALES abi ömrümüz bunlarla geçti vallahi de billahi de yazık bize yazık ben bisi demez isem sen bişi demez isen kafalarına göre öğrenci hayatı çalıyor bunlar ailemize emeklerimize yazık rezil bir sistem bunları bize yaşayanların öbür dünyada ikielim yakalarinda her öğrencinin göz yaşlarında bogulsunlar

Matamatik gereksizliği?