Güncellemeler
1 yıl
Ben dövme sanatçısı olmak istiyordum, resim cizebiliyorum ayrıca çok da ilgim varYalnız birisi tarafından çok ağır ithamlara maruz kaldım ileride çocuğumun babasından bile emin olamayacagim gibi cümleler kurdu. Oysa kadın dövmeci tanıdığım çoğu kişi var ve gayet ahlaki düzgün insanlar. Bu meslek hakkında sizin dusunceleriniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yeteneğine göre seç bence
Dövme sanatçısı olmak istiyordum resim cizebiliyorum ama birisi tarafından çok kötü yargilandim ve ağır cümleler işittim bir kişi beni bu kadar üzdü birkaç kişiden daha duymak istemediğim için vazgecgim
kimseyi dinleme bence. sen seviyorsan dövme sanatçısı olabilirsin. güzel meslektir
Öğretmenlik olabilir, sagliktA fizik tedavi gibi bölümler olabilir, hemşirelik onu açık avrupada ihtiyaç çok, İngilizce almanca öğrenirsen iyi olur
Psikolji tavsiye ederim. Psikolog olabilirsen çok rahat edersin bi hastaneye psikolog olarak atanır, keyfini surersin
Öyle mi diyorsunuz
Hemşirelerden daha fazla para alırsın. Ayrıca adın hemsire olmaz psikolog olur, hocam hocam diye dibinde gezerler. Hemşireler gibi saygısızlık görmezsin vatandaştan daha saygı duyulası oluyor. Psikolog sevgilim vardı:') ordan biliyorum
Psikolojiye inanılmaz ilgim var ama dediğim gibi ayt pert
Isin o kısmını bilemem :') daha üniversite bitmeden ne bölüm olursa olsun. Az buçuk harcanacağını tahmin edebiliyor gibisin :') en azindan rahat olsun, saygı duy diye sağlık sektöründe psikolojiyi tercih edebilir, düzenini ona göre ayarlayabilirsin. En güzel şeyler seninle olsun 💐
Çok teşekkür ediyorum bana da çok mantıklı geldi. Tabi işin detaylı kısımları da var mesela EA değilim sayisalciyim 🥲
Veteriner ol net
Bilginiz var mı meslekle ilgili
Tabii ki var o yüzden net veterinerlik diyorum
Neden mimar olmuyorsun?
İlgimi çekmiyor. Ayrıca sıralamam yetmez diye düşünüyorum
Sağlık alanı bitmiş durumda depresif depresyona kuçak acan bir insan olmak istiyorsan evet olabilirsin.
hemşire ol...