Nasıl bu kurslar gitsem iyi olur mu ücretsiz üstelik, diksiyon veya gitar kursuna burada gitsem sizce faydalı olur mu bişeyler öğrenebilir miyim? gidenler varsa aramızda bilgilendirirseniz sevinirim..
Cevabın nedir?
+1 yılBazı kurslara katılmışlığım var.
Öncelikle şunu söyleyeyim belediyenin kursları ile halk eğitim kursları farklıdır.
Belediye ücretsiz olur, halk eğitimde ders saatine göre cüzi bir miktar alırlar 50-100 arası.
Benim görüşüm az da olsa ücretli kursa gitmekten yana.
Kendi adıma bir ciddiyet farkı olmuyor ama insanlarda "nasıl olsa ücretsiz" diyerek vakit öldürmeye gelenler çok oluyor.
Ve ücret arttıkça hocaların da ilgisi illaki artar.
Hocadan hocaya da değişir tabi
Ücretten dolayı haftalık ders saatinin de kısıtlı kalşını da hesaba katmak gerekir
Hedefe göre gitmekte fayda var.
Yani beklentiyi yüksek tutmamak lazım.
Ben gittiklerimi yazıp oradan fikir vermeye çalışayım.
Halk eğitimde iki kur ingilizceye gittim. Hocamızdan çok memnun kaldım.
Marmara mezunu başarılı birisiydi.
Bunun dışında hep halk eğitime gittim.
Rusça ya da belediyenin kursunda bir ders katıldım.
Başka saatlerdeki hocalardan çok memnundu arkadaşlar ama bana den gelen hocayı sevemedim.
Türki cumhuriyetlerden birinden gelen, rusçayı yaşadığı yerde öğrenmiş biriydi.
Ve bu yüzden bana göre öğrenmeye yeni başlayan bir öğrencinin mantığını kavrayamıyordu.
Profesyonel değilim ama en azından yeni başlanan kurlarda Türk hocaları tavsiye ederim ben gitmek isteyenlere.
Öteki türlüsü ilerleyen kurlarda faydalı olabilir.
Diksiyon kursuna gittim.
Hoca slayttan genel bilgileri veriyordu.
Öğrencilerin özgüveni artsın diye de şiir, şarkı vs okutuyordu.
Şahsen ben diyafram nefesi geliştirmek için gitmiştim.
Kursa gelenler, ben dahil, nasıl geldiyse öyle bitirdi.
Tabi burada yine öğrencinin payı büyük.
Ama sosyalleşeyim vs denirse hocan ve şansın da iyiyse o açıdan güzel olabilir.
Arkaşlarla hocayla hala görüşüyoruz biz.
Bilgisayar kullanımı kursuna gitmiştim, sertifika lazım olur diye.
Teyzeler amcalarla beraber olabiliyorsun. Ben köşede bir yer seçmiştim sürekli yardım isteyenler uzak.
Hocamız da iyi biriydi ama pek bilgili sayılmazdı.
Köşede bir yerde internette kendi işlerime bakıp geliyordum eve.35 Yorumla- +1 yıl
Corel Draw kursuna gitmiştim.
Hoca biraz memur mantığındaydı.
Ama hangi alanda olursa olsun iş sana bakar.
İlgiliysen hocayı sömürebilirsin.
Bu kurslarla bir yere varmak koltuk değneğiyle ilerlemeye benzer.
Ağır aksak, yavaş olur.
Ama hiç bilmiyorsan eğer, sürünmekten iyidir.
Ayağa kalkmaya vesile olur.
Şayet çabalarsan kurs bitip değnekleri attığında da ilerlemene vesile olabilir.
Benim mesela tasarıma ilgim vardı, o yönde bana yardımı dokundu kursun.
Son olarak da şunu söyliyim.
Özel kursta sertifika sorunu yaşama ihtimalin olabilir ama bu kurslar Meb onaylıdır, sertifikalar heryerde geçerlidir.
Ama öyle bir isteğin varsa mühim olan onu geçirecek yer bulmaktadır.
Bilgisayar işletmenliği işe yarar ama o herkeste var.
İngilizcede de herkes bakacaksa Yds puanına bakar, Bu kurslardan alacağın A1, A2 sertifikalı eğitim de zaten Yds için çok hafif kalır. sertifikaya bakacak olan da seni kendisi sınar. - +1 yıl
Mesleki seviye dil kursu açsalar bile onda da zaten sertifika vermiyorlar. O da Pre-intermediate a denk gelir. Intermediate dan aşağısı kurtarmaz.
Gitar kursuda sertifika veriliyor mu bilmiyorum ama, benzeri sertifika verilmeyen kurslarda da zaten sertifika verilmesi de ingilizcede olduğu gibi pek bir işe yaramaz.
Bu tür alanlarda daha çok işe hakim olmak önemlidir.
Başlangıç olsun dersen, vaktin de varsa tavsiye ederim.
Beğenmezsen gitmezsin, kaybın olmaz. Ama sabretmeni tavsiye ederim, çoğu kursun ortamı sonradan açılır.
Önceden hocayı da soruşturursan iyi olur. Çok iyi hocalar denk gelebiliyor.
Ama yok, benim vaktim değerli, hem de profesyonel düşünüyorum diyenlerin özel kursları tercih etmesi daha faydalı olabilir.
Biraz uzun oldu ama belki birilerinin işine yarar diye kısa kesmedim. - +1 yıl
iyi etmişsin uzun uzun anlatarak harika olmuş yazdıkların :) bana da eic vermek düşer tabi :) bu arada bakıyorum da gitmediğin kurs kalmamış gerçekten :D ama bütün bu yazdıklarını göz önünde bulunduracağım bir de belediyenin kurslarını araştıracağım, yeni dönemde bir tanesinden başlamayı düşünüyorum artık kısmet inşallah memnun kalırım gittiğim kurstan :)
- +1 yıl
Yazdıktan sonra ben bile "bu kim okuyacak ya şimdi" demiştim. İşe yaradıysa ne mutlu, amaç o.
Ben teşekkür ederim.
Benden çok daha fazla gidenler de var emin ol :)
Kurs vakitlerini de iyi takip etmek lazım.
Bazılarının kontenjanı açıldığı dolar.
Umarım emeğine değer, memnun kalırsın. - +1 yıl
Merhaba. Bir şey soracağım. Bir yıl içerisinde en fazla kaç tane kursa katılım sağlayabilirim? (birçok kursa gitmek istiyorum da 🤭) hiç bir yerde buna dair bir bilgi bulamadım belki siz biliyorsunuzdur 😊
En İyi Cevaplar
Yillarca HEM'lerde Bilg. Isletmenlik, Web Tasarim, vb kurslar verdim. HEM'ler oldukca faydali olacaktir senin icin. ve kurs sonunda alacagin sertifika MEB onayli olacagi icin gerektigi her birimde kullanabilirsin. Resmi dosya numaralidir cunku. Ayrica cogu kurs ucretsizdir. Ucretli olanlarda cok cuzi miktarda ucret talep ederler. Bilgi sahibimisiniz bilmiyorum ama HEM'ler Ilce Milli Egitim Mud. baglidir. Yani MEB'na baglidir. Kesinlikle tavsiye ederim. Fakat mumkunse gideceginiz kurstaki hocanizin yeterliligini arastirin.
312 Yorumla- +1 yıl
bazı kurslar ücretli mi oluyor hangileri peki? gerçi cuzi bir miktar dediniz madem sorun olmaz ama merak ettim yine de?
- +1 yıl
Genelde HEM icin gider olusturacak kurslar ucretli olur. Yani elektrik kullanilacaksa, salon tutulacaksa, malzeme kullanilacaksa gibi gibi.. Bunu da soyle ayirt edebilirsiniz.
Spor - Kulturel kurslar (Halk oyunlari, basketbol, futbol, karate vb.) Ucretsizdir. Genelde ilk okul lise gibi yerlerde ogrencilere verilir.
Mesleki ve teknik kurslar ( icerisine tum meslek kurslari ve teknik kurslar dahil) ucretlidir.
Muzik kurslari sa HEM'in imkanina bagli olarak degisir.
Odediginiz bedelleri bankaya hesaba yatirirsiniz. Karsiliginda dekont alirsiniz. Bu da HEM'in doner sermayesine girer. Bu bedel de yil sonu yapilaca etkinlikte tekrar kullanilir. (Masraflardan arta kalani) - +1 yıl
anladım harika anlattınız teşekkür ederim bulunduğum yere baya yakın bir merkez var orada başlayacağım bir kursa artık umarım memnun kalırım yani, bir de son bişey sorabilir miyim kursuna göre değişir eminim ama kursa gelen insanlar farklı yaş aralıklarında olabiliyor değil mi yani hep kendi yaşıtlarımla bir yerde olmak istemem hani sınıflar oluşturulurken belki bölünüyordur iki üç ayrı sınıf diye bu sebepten sordum.
- +1 yıl
Farkli yas gruplarindan bir cok insanla ayni egitimi alacaksiniz. Grup sayisina gore 2 ve daha fazla sinif yaratilabilir. Bir kac senedir HEM'lerde calismiyorum. Mevzuat degistimi bilemem fakat. Sinif mevcudu 8 ila 24 arasi olmak zorunda.
Ayrica iste HEM'de size bir sey ogretmezler gelin size ucretli kurs verelim gibilere kulak asmayin. Fakat muhakkak kurs alacaginiz egitmenin porfolyosunu incelemeye calisin.
O adamlar memur bir sey anlatmaz durumuna gelince, egitmenleriniz ders saat ucretli, formasyon egitimi almis, kimisi gercek ogretmen, kimisi isinin ehli fakat egitmenlik sertifikasi almis kisiler. MEB belirledigi mufredat programina gire ders islerler. Mufredatin disina cikmazlar. Girdikleri ders saati kadar devletten para alirlar. Ders saat ucreti ben calisirken en son 7 liraydi. Gunluk yoklama alirlar. Derse devam etmezseniz sertifika alamazsiniz. Ben bu konulari biliyorum ilerleyince geleyim gibi bir luksunuz yoktur. Cunku devamsizliktan kalir kurs basari belgesi alamazsiniz. - +1 yıl
hm bu devamlılık olayını öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim.. bu arada bizim bu kurslara tam katılım sağlayıp, kurs sonunda da sertifika almamızla ilerde HEM'lerde çalışma olanağına sahip oluyor muyuz? yani bir kursa girsem ve bitirip sertifikamı alsam aynı yerde öğretmen olarak çalışabilir miyim bir şekilde?
- +1 yıl
Maalesef hayir. Bunun icin yine HEM'ler tarafindan acilan Usta Ogreticilik kurslari oluyor. Bu Usta Ogreticilik kurslarina katilabilmen icin oncesinde o is ile ilgili yeterli bilgiye sahip oldugunu belirten baska bir belgeye ihtiyac duyuyorsun. (Diploma, bonservis vb.) Daha sonra acilan bu usta ogreticilik kurslarinda belirli dersler aliyorsun, mesleki yeterlilik, formasyon vb. Kurs sonu yapilan sinavdan basari gosterirsen Usta ogretici sertifikasi aliyorsun. Anca o sekilde calisabilirsin.
- +1 yıl
anladım çok teşekkür ederim kurs öğretmeni olmayı istemiyorum zaten de sadece merak ettim açıkladığınız için de çok teşekkür ederim baya bilgi sahibi olmuş oldum sayenizde :)
- +1 yıl
Pardon birşey sormak istiyorum. HEM ile BUSMEK Veya İSMEK aynı mı?
- +1 yıl
Merhaba. Bir şey soracağım. Bir yıl içerisinde en fazla kaç tane kursa katılım sağlayabilirim? (birçok kursa gitmek istiyorum da ) hiç bir yerde buna dair bir bilgi bulamadım belki siz biliyorsunuzdur ❤️
- +1 yıl
Hocam kayıt olduğumuz kurstan devamsızlıktan kalırsak tekrar kayıt yaptırma hakkımız var mıdır? Yoksa sadece bir kere mi şansımız var
Diksiyon kursuna gittim hiç işe yaramadı. Tabii bu hocadan da kaymaklı olabilir. Ama boş vaktini değerlendirmek adına hem belge için hemde arkadaş ortamı için git bir dene.
21 Yorumla- +1 yıl
aynen belge ve arkadaş ortamı yani bir de diksiyon için belli bir tabakanın insanları katılır diye düşündüm yani yaşıtım olmasa da farklıyaşlarda farklı insanlarla tanışmak güzel olabilir hem de ücretsiz bu kurslar.. yani katılmak istiyoırum da kötü yorumlar yapanlar var tekrardandüşüneceğim bakalım..
halk eğitimde öğretmenlik yaptım. gelen kursiyerler gayet memnundu. güzelde eğitim alırsın , hem yeni bir hobi gibi düşün :)
17 Yorumla- +1 yıl
bişey sorabilir miyim ne konuda öğretmenlik yaptınız sizin makyaj yapmaya falan ilginiz vardı onunla mı alakalı acaba diye sormak istedim :)
- +1 yıl
:D işte ben de makyaj kursunda mı öğretmensiniz diyecektim ama ingilizceymiş :)) makyaj yapmayı beceremeyen biri olarak o kursa gitsem ne olur acaba bişey öğrenir miyim yoksa diğerlerinin gerisinde mi kalırım diye soracaktım size o yüzden :D
- +1 yıl
:D aynen o yüzden aklımda hep bunlar sırayla hepsine katılayım boş vaktim de fazla zaten :D cevabınız için de çok teşekkür ederim :):)
- +1 yıl
Merhaba. Bir şey soracağım. Bir yıl içerisinde en fazla kaç tane kursa katılım sağlayabilirim? (birçok kursa gitmek istiyorum da ) hiç bir yerde buna dair bir bilgi bulamadım belki siz biliyorsunuzdur
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılcogu boktan. tabi benım denk geldigim mesela muhasebe kursuna gittim 30 kız tek erkek bendım tamam bunu geçtim hadi dersin adı muhasebe ye giriş ama ders sadece mevcut muhasebeyi geliştirmeye yönelikti yani hiç bir altı yapı anlatılmadan baslandı derse
22 Yorumla- +1 yıl
yani çok bişey beklemiyeyim o zaman bu kurslardan? :/ gerçi her kurs da böyle olmaz belki ama gitmişken bişeyler öğrenmeden dönmek istemiyorum yani :/
- +1 yıl
hocasına göre degişir
Bilgisayar işletmenliği ve keman kursuna gitmiştim. Bilgisayar kursunda pek birşey öğrendiğimi söyleyemem ama en azından sertifikam oldu. Keman kursunda epey öğrendim
12 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim ben de gitme taraftarıyım kötü yorumlara rağmen gidip şansımı deneyeceğim umarım memnun kalırım :)
+1 yıl3 tana pc sertifikam var. ileri düzeyde olmasa da temel eğitimleri alırsın, çok kompleks şeyler bekleme
12 Yorumla- +1 yıl
zaten temelini kavrasam özellikle gitar için harika olur müzik kulağım var bence kendi kendime devamını getiririm bunun eminim :)
- +1 yıl
Temel için evet yapabilirsin. Yeteneğin varsa zaten maksimum verim alırsın kurstan. kolaylıklar diliyorum, umarım faydalı olur:)
+1 yılSakın öyle bir hata yapma kursta ki hocalar bildiğin memur özellikle gitar da bir şey öğrenemezsin Ankara'daysan makul fiyatlara kurs verebilirim. Diğer kurslarını bilmiyorum ama paralı kurslar kadar hocaların ilgili olmadığı kesin
27 Yorumla- +1 yıl
anladım teşekkür ederim memur olduklarını nereden biliyorsun bu arada katıldın mı daha önce?
- +1 yıl
Memurdan kastım tam olarak bilmiyorum ama şöyle açıklayayım ben müzik markette kurs veriyorum ve öğrenci sayıma göre kazandığım para değişiyor. Halk eğitimde ki adamın 100 öğrencisi olsa da aynı parayı alması 1 öğrenci olsada aynı parayı alması durumun da bir şey öğretmeye benim kadar mecbur değil. Arkadaş edinmek için gidebilirsin çok salak tipler gidiyor genel de ama şansına düzgün biri çıkabilir ama zamanına böyle kıymanı istemem. Aralarına katılmadım giden öğrencilerimden biraz bilgim var sadece sözleşmeli memur tarzı olması lazım.
- +1 yıl
anladım haklısın adam parasını alıyor snuçta özenli anlatmayabilir dersleri ama bu ücretsizdi diye çok aklıma yattı.. olmadı bir şansımı deneyeceğim beğenmezsem bırakırım sonuçta.. yine de teşekkür ederim cevabın için çok yardımcı oldun teşekkürler :)
- +1 yıl
Önemli değil ama hangi ilde olduğunu paylaşırsan müzik markette ki kurslarıda önerebilirim bu konuda isim yapmış bazı iyi mağazaların kurslarına gitmek senin yararına olur.
- +1 yıl
güvenlik sebebiyle diyemem bunu ama zaten paralı kursları bilmiyorum ailem de kabul eder mi, bu kurslar ücretsizdi diye çok düşündüm gitmeyi o sebepten.. teşekkür ederim yine de size :)
- +1 yıl
Anladım umarım uzun vadeli bir hobi olarak bunu edinirsin :) Bol şans.
- +1 yıl
çok teşekkür ederim yorumların için :)
bilgisayar kursuna gitmiştim
nasıldı diye sorarsan bence öncelikle kendilerini eğitmeleri lazım ki karşıdakine faydaları dokunsun23 Yorumla- +1 yıl
hadi ya :/ anladım peki teşekkür ederim
- +1 yıl
anladım tekrar düşüneceğim olmadı giderim istediğim bir kursa nede olsa ücretsiz, memnun kalmazsam bırakırım artık bakalım :)
İsaret dili kursuna gitmistim. Oldukca faydali. Tavsiye ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim bunu da kardeşim düşünüyordu faydalı bulduğuna göre denemeye değer :)
+1 yılGidiniz karperpeyniri hanim :) şayet ben ismek İngilizce kursuna gttm çok iyiydi.
13 Yorumla- +1 yıl
öğrenebildin mi bari bişeyler :) yani ciddiyetle yapılıyor mu bu kurslar?
- +1 yıl
:) tabiki de. hatta hoca aradi 2. kura da gel dedi. sertifika da verecekler. gitar v. s. deneye bilirsiniz rahatlıkla. ben gelenleri görüyordum çokça.
- +1 yıl
anladım teşekkür ederim tekrardan düşüneceğim dil kursları iyi de bilgisayar gitar filan iyi değil galiba diğer yorumlara bakınca :)
+1 yılbence git ne olur ne olmaz ne öğrensen kardır senin için
24 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle düşünüyorum ama bazıları kötü yorumlar yapmış bilemedim.. gitsem bişey kaybetmem gerçi en kötü ihtimalle gider bakarım beğenmezsem de bırakırım artık napayım :/
- +1 yıl
yani pozitif düşün kursa konsantre ol gerisi gelir zaten
- +1 yıl
anladım çok teşekkür ederim deneyeceğim şansımı :)
- +1 yıl
rica ederim ben gidemedim bari sen git belki bana da öğretirsin
Bilisayar işletmenliği ne gitmiştim sertifika almistim
14 Yorumla- +1 yıl
hah bir de onu soracaktım sertifika belge bişey veriyorlar yani demek ki, peki bu belge acaba geçerli oluyor mu bir yerlerde.. yani bu kursu aldım bu işi biliyorum gibi sayılıyor mu mesela?
- +1 yıl
gitarda niye yokmuş :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBağlama çalmayı orada öğrendim
https://www.youtube.com/watch?v=iWvdsVw-7Ok14 Yorumla- +1 yıl
vaay harikasın inşallah ben de gitar öğrenebilirim ya :):)
Cevap sahibi+1 yılEminim öğrenirsin problem yok :) hocan iyi olsun
- +1 yıl
bağlama zor mu ya bu arada benim gönlüm gitarda da olsa bağlamayı da severim aslında dinlediğim şarkılar da çok çeşitlidir yani o sebeple bağlamayı da öğrenir miyim acaba diye düşünüyorum :D
Cevap sahibi+1 yılHocana göre değişir açıkçası tabiki öğrenebilirsin ama gitar daha kolaydır kanımca ben bunun dışında cümbüş ve udda çaldığım için
Yerine göre değişir tabi eğitim öğretimi ama gitmeni öneririm faydalı olur.
10 Yorumla
+1 yılTiyatro kursuna mi gitmek istiyorsun kardes?
15 Yorumla- +1 yıl
tiyatro kursu var mi ki halk egitimde ama ben tiyatro istemiyorum gitar falan istiyorum
- +1 yıl
Gitar kursu+Diksiyon+Tiyatro egitimi (Oyunculuk icin) . Bunlari msm veriyor. Mujdat gezen sanat merkezi 7 ayluk egitim veriyor. gitarda ogreniyorsun. Dizilerde oynama gibi fikrin var ise yetenegin de varsa mujdat gezen sponsorlugunda dizilerdede oynayabiliyorsun
- +1 yıl
ciddi misin bunu bilmiyordum benim ilgim yok da bir arkadaşın vardı belki onun işine yarar, ona ileteceğim bu dediğini çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim ünlelerden %64 ü mujdat gezen sanat merkezi mezunudur. ilker ayrikda mezunudur ve suanki filmi yapisik kardeslerdeki oynayanlarin cogu mujdat gezen sanat merkezi oyuncularidir.. 7Aylik egitimi vardir ve sunuda belirtim binlerce kisi basvuru yapiyor. ilk iki haftada hemen kontenjan doluyor girmek istiyorsan acele etmeniz gerekiyor.
- +1 yıl
çok teşekkür ederim detaylı açıkladığın için sayende bilgim olmuş oldu :)
Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kardeşim Çinceye gitmişti, çok memnundu.
12 Yorumla- +1 yıl
yaa ciddi misin yeni bir dil öğrenirim belki ben de dil kursları da vardı baya çok özendim böyle gidip öğrenmeye de bakalım önce birinden birine karar vermem gerek inşallah da memnun kalırım :)
Rusça Kursuna gittim ikisindede inan cok kotu... Hicbirsey ogrenemiyor insan Suanda OYDEM Rusça kurslariba gidiorum 1 yildir baya ilerledim Я гusсаdа...
00 Yorumla1,5 günlük bir bilgisayar kursu deneyimim oldu
112 Yorumla- +1 yıl
genel olarak bilgisayar kursları mı kötü anlamadım bilgisayar konusunda iyi değil galiba bu kurslar ama diğer kurslar için öyle demiyor üyeler yani..
- +1 yıl
adam ders anlatıyor bildiğin sağ tıkla yeni klasör aç filan ben dinlemek istemiyorum dedim en baştan mecburi dedi gıcık oldum ana porttan sınıftaki bütün pclere bağlandım fal açtım oynamaya başladım herkes ekranlarında benim falımı izliyordu hocayla tartışıncada dahada gelmem davosa dedim çıktım gittim
- +1 yıl
:D:D ciddi misin sen bunu mu yaptın :D hocaya ayıp olmadı mı sence? :))
- +1 yıl
:D keşke kurs sonuna kadar idare edeydin ya belge de alamadın bak şimdi :):)
- +1 yıl
:D:D inanmıyorum çok ibretlik bir hikayen varmış ahah :D vay bee nerden nereye allah bol kazançlar versin sana iyi yerde gibisin :D
- +1 yıl
ben buralara gelebilmek için ne ibretlik hayatler yaşadım okul bitti ünv için sınava girdim tercih yapıcam gayipten sesler korolu akraba çevrem dedi ki su ürünleri yaz üç tarafı denizle çevrili ülke iyi iş imkanı var gaza geldim gittim ilk ders hocanın dediği cümle bizim ülkemiz balık yemiyor. o günden sonra okulu bitirdim diplomayı alıp evin en ücra köşesine koyup kapıları kapattım üstüne kilitler vurdum şimdi çok rahatım ateş beni çağırıyorrr :D
- +1 yıl
yahu cidden ibretlik bir hikayen varmış :D ama şanslısın bak ki bir ucundan da olsa yakalamışsın hayatı bir işin var işsiz değilsin hem de iyi yerdesin :):) allah bol kazançlar versin sana inşallah buradan da bütün siteye duyurumuz su ürünleri okumasınlar çünkü bir işe yaramıyormuş :D
- +1 yıl
ahah :D:D
+1 yılGit git iyidir. Sertifikalı oluyorsun
12 Yorumla- +1 yıl
evet hem de geçerli oluyormuş o sertifika :) gideceğm büyük ihtimalle bakalım :)
- +1 yıl
Hadi bakalım hayırlı olsun simdiden 🙋🙋
+1 yılBende ismek te kontör makyaj kursuna yazdıldım daha gitmedim acaba bu benim işime yararmı nasıl değerlendirebilirim
00 Yorumlakısa bır sure almanca kursuna katıldım
12 Yorumla- +1 yıl
nasıldı memun kaldın mı? bir de devamını getirmedin sanırım kısa süre deiğine göre kurstan mı memnun değildin acaba?
hayır hıc katılmadım :D
14 Yorumla- +1 yıl
katılmadığını yazmana gerek yoktu :/
- +1 yıl
neyse teşekkürler yine de :)
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Halk eğitim merkezlerinde herhangi bir kursa katılan var mı aranızda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler