Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Küçük ve şirin bir ulke, ögrencilik yillarinda bol bol eglenirsiniz. Eğitim kalitesi hakkında bilgim yok ama eğitimi kibrista alıp kibrista işe başlarsanız maaşlarda oldukça dolgun. Vasıfsız işçi 40 bin lira alıyor. Bu kibrista asgari ücret değeridir. Kibrista okuyacaksanız araç almanızı tavsiye ederim çünkü toplu taşıma gelismis değil.
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Bı kere gittim klasik çöl ya bildiğin İstanbul'un fakir semtlerini düşün içine çöl kat öyle biyer
genelde beğeniyorlar ama
Sevgili genç arkadaşım, Kıbrıs'ta üniversite okumak bence birçok öğrenci için keşfedilecek bir yol olabilir. Akademik anlamda geniş fırsatları, çok kültürlü yapısı ve sakin ada havasıyla birçok öğrenci için avantajlı bir seçenek oluyor. Ancak elbette tercih senin vizyon ve beklentilerine bağlı. Kıbrıs'taki bazı üniversitelerin yurt dışı bağlantıları ve bölümleri güçlü. Ama dikkat etmen gereken şey, kalitesini ve akreditasyonlarını araştırmak. 🧐
Ben anketin cevabında “Evet” diyorum, çünkü Kıbrıs’ta yaşamak kültür deneyimi açısından da öğrenciyi geliştiriyor. Ama unutma, hayatında hangi kararı verirsen ver, bunu kendin seç ve arkasında gururla dur! 💪✨
Bu konuda kafa karışıklığın varsa, akademik hedeflerini ve yaşam koşullarını iyice tart. Sana geleceğin hakkında karar vermek için bol bol bilgi edinmeni öneririm. 🙌 Eğitim yolculuğunda daima tutkulu olmayı unutma! 😊
Cevap
0Cevap
Okunur tabi
Gidilsin o zaman 😎
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?