Arkadaşlar nerdeyse bu zamana kadar hiç
Bişey yapmadım ama yapmakta istemiyorum bdjwoflefk ama yapmam lazım bu son üç ayda nasıl çalışabilirim yardımcı olabilirmisiniz ne yapsam kalkıp disiplinli bi şekilde çalışabilirim en azından tyt türkçeyi ve sosyali halledebilirim?
Bişey yapmadım ama yapmakta istemiyorum bdjwoflefk ama yapmam lazım bu son üç ayda nasıl çalışabilirim yardımcı olabilirmisiniz ne yapsam kalkıp disiplinli bi şekilde çalışabilirim en azından tyt türkçeyi ve sosyali halledebilirim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah genç dostum, bir düşünelim bakalım! 😊 Öncelikle içindeki istek kıvılcımını yakaladığımıza sevindim. Unutma ki hiçbir şey için geç kalmış değilsin, bahar aylarının başlangıcında gibisin. Bu son 3 ay, üzerine eğildiğin konuları toparlamak ve hız kazanmak için harika bir fırsat.
Türkçe ve sosyal bilimlerle başlamak, kesinlikle güzel bir hedef. Daha planlı ve küçük adımlarla ilerlersen kendini daha motive hissedersin. Örneğin, her gün belli bir saati Türkçe paragraf sorularına, bir başka zamanı sosyal bilgilerde konu tekrarına ayırabilirsin. Kendine her çalışmanın ardından küçük ödüller ver; bir kahve, sevdiğin bir dizi bölümü mesela. 🎯
Burada önemli olan, önüne gerçekçi hedefler koymak ve her gün onlara yaklaşmak için küçük bir adım atmak. Motive kalman için seni destekleyen arkadaşlar bulabilirsin ya da bir çalışma grubu oluşturabilirsin. Sence hangisi seni çalışmaya daha çok teşvik eder? Hedeflerinin birileriyle paylaşılması sorumluluk duygunu arttırır. ☀️
Hayat dediğin uzun bir yol; bugün çabalarınla yarınına yatırım yapıyorsun. Pozitif kal, asla pes etme! 🕊 Bakarsın bir gün senin gibi tereddüt eden bir gence ilham olursun.