Kendi fakültemin sınavlarıyla çok çakışıyor aof sınavlarına çalışamıyorum boş yere giriyorum sınavlara , artık dondurmak istiyorum ikinci dönemi, dondurma gibi bir durum mümkün mü acaba ne yapmak gerekiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya dondurcagina girme nolcak ki
sncta kalmis sayilirsin bolece ikinci donem otomatikman bastan baslarsin
ugrasmana degmez02 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBildigim kadariyla eger iki yillik degilse ikinci donemde dondurmazsin. Ama tam emin degilim.
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman olacagini pek sanmiyorum genelde aöf. De yillik sistem uygulandigi icin boyle birseydin 2. Donemde pek mumkun olacagini sanmiyorum
- +1 yıl
Valla hic bir fikrim yok ya harc yatirmiyorum ben :))
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
+1 yılİlaçlar hakkında ufak bir soru sorabilir miyim? mesaj atamıyorum kardeşim biraz acil
02 Yorumla- +1 yıl
Mesaj atabilirmisiniz buradan sorarsam kaldırmam gerek alakasız yorm olduğu için
Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kafamı kalır adamda ya hem orası hem burası çok zor olur
163 Yorumla- +1 yıl
Aof falan degil ikinci bir bolum okumak istiyorum 😊 universite hayatim bitmesin istiyorum. Spor uzerine daha cok gelismek istiyorum sadece fitness degil tenis ve kickboks da cok seviyorm ama vaktim yok😕 fitoterapi (bitkilerle tedavi) alaninda yukselmek istiyorum 😄 evlenip coluk cocuk yapmak da istiyorum. Ohooo hepsi doldu tasti zaten😄
- +1 yıl
Yardımcı olmaya çalışırım bende sen kendine belirle önce bir yolu ve iyi düşün ne yapmak istediğini ilerde pişman olma çünkü. Yapmak istediğini aklından geçirdiğin şeyin sana yararını ve zararını en küçük ayrıntısına kadar düşün ve olabildiğince doğru kararı vermeye çalış. Önemli olan bir işi yapmak değil sevdiğin bir işi yapmaktır. Seni sıkmayan tek şey sevdiğin bir şeyi yapman olur. sevmediğin bir işi yapmak zor ve sıkıcı inan bana
- +1 yıl
Rica ederim. Mutluysan problem yok tabi bu da önemli bir şey aslında kendini mutlu etmen filan. Karmakarışık olduğun zaman sorabilirsin bana illa karmakarışık olmana gerekte yok tabi yardıma ihtiyacın olduğunda ya da güzel bir şey olupta paylaşmak istediğin zaman olursa çekinmeden söyleyebilirsin buralardayım şimdilik
- +1 yıl
Ne güzel o zaman mutlu olun hep inşallah.
Evet ben aynı benİm Konya ya gitsem düzelecek herşey aslında oradan Antalya ya amcamın yanına sonra da İzmir e gitmeyi düşünüyorum şimdilik çok iyi gelecek tatiller bana son 1 ay daha dişimi sıkabilirsem.
Hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor ki işleri yoluna soksam istediğim gibi olsa herşey belki daha iyi olacağım da ters gidiyor herşey bir yerlerde yanlış lık yapıyorum sanırım - +1 yıl
Benim de cogu sey yolunda gitmiyor kendimi sakatliyorum sinavlarla ugrasiyorum zor geciyor. Ama geri kalanlarla mutlu ol yine de😊 cook cok az kaldi tatil iyi gelir, ustelik izmire bir an once gel, bu sehir insanin tum sıkıntısıni aliyor 😊 izmirde olmadigim zaman depresyona giriyorum 😄😄
- +1 yıl
En basitinden doğum günüm var ve yalnız geçecek kimse olmayacak yanımda. Ben zaten öyle kutlama filan sevmem ama bir kaç kişi hatırlasa söylese sevinirim.
Evet boyoz vardı ondan yemek için gelicem.
Dikkatli olsana birazcık sende sakarlık mı var yoksa? Aslında bazen böyle şeyler olabilir bunun sebebi de kafandaki düşünceler. Kafanda taktığın bişeyler mi var yoksa hani dalıp gidersin dikkat etmezsin hiç sonra yanlış bişey yapıp sakatlarsın. Eğer varsa bişey anlatabilirsin dinlerim yani - +1 yıl
Ozel gun takintim hic olmadi😊 kendim bile unutup iki gun sonra aa dogum gunumdu dedigim oldu 😄 sakarlikla ilgisi yok ya sabah uyandigimda gerinirken bile kendimi sakatlayan bir insanim 😄😄 iste benim kafama taktigim hiçbir sey yok o yuzden rahatim, sen de oyle ol umursama illa ki insanlar senin istedigin gibi davranmak zorunda degil sonra kendini uzmene degmez. bence kimse o kadar degeri hak etmiyor
- +1 yıl
Evet haklısın insanlara fazla değer veriyorDum önceden ama artık kimse o kadar değerli değil. Sorun şu ki birden değer vermeyi bıraktım ve yalnız kaldım alışkın olmadığım bir durum bu aslında o yüzden böyle oldum ben yoksa bu kadar olmazdım. Haha güldürdün nasıl başardın öyle kendini sakatlamayı?
Daha dikkatli ol gerinirken sağa sola bak öyle yap.
Neşeli olman çok iyi bişey pozitif enerji veriyorsun çevremdekilere
Gizli Üye(36-45)+1 yılO diilde sevgilin varken burada başkasına asılmak ne oluyor? Her spor yapana asiliyon mu? mesajın kapalıydı böle sordum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkayıt dnd. şartları var. aöf ten bak. profil fotolarında harika ümran yanmaz cım. arda ya selam
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKayıt dondurma var ama en iyi bilgi aöf merkezinden alırsın. Mesajların kapalı yazamadım. Bisex arkadaşım ile ilgili konuşmak istiyorum eğer yazarsanız! Gizli yazıyorum eğer ok derseniz açacağım...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBari hayır istemiyorum yazaydın ya :)
kanka para yatırmıyorsun otomatikmen donmuş oluyor hiç bir işlem yapmana gerek yok
00 Yorumlabirşey sorabiliriyim sana bana bir ulaşırmısın özel olacak biraz
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılresmine baktım hakkın geçti helal et
30 Yorumla
+1 yılprofildeki fil senmisin;)
01 Yorumla
+1 yıltaş gibisin herşeyi başarırsın
00 Yorumla
+1 yılne okuyosun ki normalde?
06 Yorumla- +1 yıl
hmmm güzel bölüm eczacılık ;) bence aöf salla , nerde okuyosun ki?
- +1 yıl
nerelisin ki :)
- +1 yıl
hmmm peki bakalım
+1 yılbodruma gelmişsin galiba?
02 Yorumla- +1 yıl
resmni görünce sormak istedm sağol
1. Dönem Dondurabılırsın
00 Yorumlaresimde cok fena 4 5 posta attım
00 Yorumla
+1 yılaöf kaydını çıkar derin dondurucuya at
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO resimlerle aklımızı mı almak mı niyetin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyahu sana ulaşma imkanım yok mu benim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenden çok etkilendim mesaj kutunu aç konuşalım
00 Yorumlasen bisexsin demi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni 24 saat non stop skebilirim. Her türlü 😉
00 Yorumlanaber.)
00 Yorumla
+1 yılolması lazım
00 Yorumlasen yaşıyonmu
02 Yorumla