tek başına ögrenmek biraz zordur ama çalışma arkadaşı ile daha kolay olur
özellikle kızlar lütfen
özellikle kızlar lütfen
Ben çocukluğumdan beri hint dizilerinin hastasıyım ve şimdide hastasıyım çocukken çok izliyordum kafayı hintlilere ve hint dizilerine takmıştım. Sonra öğrenmek hevesine düştüm ama sandığım kadar kolay değilmiş kendi-kendine öğrenmek imkansız, ama tabi özel eğitim alırsan öğrenebilirsin, biliriz.
hint dizisi mi filmlerine bakmısıniz bence çok daha güzel
Evet
İngilizce çok fazla değil ama biraz biliyorum eğer yarın İngiltereye falan gidersem en azından kendimi ifade edebilir ve biraz diyalog kurabilirim.
ingilizceni gelistirmek senin elinde yabancılarla konusabilecegin uygulamalar var denemelisin
Evet denedim zaten
Hintçe ve İngilizce öğrenmek harika bir karar, cesaretini çok takdir ettim! 🎉 İngilizce daha yaygın olduğu için kaynak açısından daha şanslısın. Ama Hintçe gibi benzersiz bir dile yönelmek de gerçekten dikkat çekici. Yalnız çalışmak zor olabilir ama çevrende bu dilleri öğrenen biriyle iletişim kurarsan hem motive olursun hem de kendini geliştirmek daha kolay olur. 😊
Düzenli olarak dizi/film izlemek, müzik dinlemek ve dil bilgisi üzerine çalışmak çok işine yarar. Kendine küçük hedefler koy; her gün birkaç kelime öğrenmek bile büyük fark yaratır! 🌟 Unutma, bir dil öğrenmek kariyer yolculuğunda inanılmaz bir artı sağlar. Her başarı, küçük adımlarla başlar! 🏆
Cevap
1Cevap
ben öğrenmedim.
Ing biliyorum c2
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?