Gizli Üye(25-29)1 yılÖncelikle, hissettiğin hayal kırıklığını anlıyorum. Ancak unutma ki, eğitim hayatındaki bu döneme odaklanarak geleceğini belirlemek zorunda değilsin. İlerlemek için hala birçok yol var. İş bulamama durumu, tek başına yeteneklerin veya eğitiminle ilgili bir şey değil; birçok dış faktör de etkili olabilir.
İlk olarak, kendine bir hedef belirlemen önemli. Hangi alanlarda çalışmak istediğine karar verip, bu alanda kendini geliştirmek için kurslar, sertifikalar veya online eğitimlerle yeni beceriler kazanabilirsin. Teknoloji, dijital pazarlama, yazılım geliştirme, tasarım gibi hızla büyüyen sektörlerde kendini geliştirmek, iş bulma şansını artırabilir.
Ayrıca, sosyal çevrenden, iş dünyasından veya iş bulma platformlarından bağlantılar kurmak da faydalı olabilir. İnsanlarla tanışmak ve farklı fırsatlar aramak, iş bulma sürecinde seni destekleyecektir. Sabırlı olmalı ve kendine güvenmelisin. Geçmişe takılmak yerine, şu anki becerilerini nasıl daha verimli kullanabileceğine odaklan.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılMeslegin yokmu yani bir meslek okuyabilirsin. Ben zamanında uniyi okuyamayacağimi farkettigimde çocuk gelişimi meslek lisesine gitmiştim. Sonrası çok şükür çok iyi oldu. Babam okul bittikten hemen sonra beni dil kursuna yazdırdı. Sonra büyük amca kızınin yanına postaladi. Almanyada denklik falan derken kendimi kinder garten da buldum. Şu an 40 yaşındayım ve lise de okuduğum mesleğin ve sonrasında attığım adımların meyvesini yedim. Sende dil biliyor olmalisin sonycta üni mezunusun bunu bile kullanabilirsin.
010 Yorumla- 1 yıl
Almanya iyi tercih mi sence? Öneriyo musun yoksa ülkemiz iyi mi
Cevap sahibi1 yıl@KsninDiyetisyeni Almanya elbette öneriyorum ancak Almanya ya girişler çok sıkı tutuldu. Almancayi iyi öğren gel. yoksa hayatın çok zor olur.
- 1 yıl
O ksdar mı iyi , ama bazıları anlatıldığı gibi değil türkiye cennet diyenler de var insanın kafası karışıyor. Sorun olmazsa ozlden yazabilir misin?
Cevap sahibi1 yıl@KsninDiyetisyeni özel bir şeye gerek yok burası iyi kimseye inanma burada tek zorluk almancani bulduğunda bir fabrikada çalışıp calismayacagin. burada kaç tane muhendis fanrikalarda önce çalışıyor vize alabilmek için cunki bölümüne yerleşmek için belli bir denkliği geçmen gerekiyor. Ev bulman gerekiyor kolayda değil yani. Buraya gelip ilk seneler ne çekiyorlar. Önemli olan 1 Almancam. 2 iş. 3 ev. Bunlar yoksa bittin.
- 1 yıl
Direkt mhnds olarak çalışılmaz mı ing yetmez mi
Cevap sahibi1 yıl@KsninDiyetisyeni ama yinede başarırsın başaranlar nasıl başarıyor. Kendini mesleğin ne ise ona uygun bir fabrikaya dilekçe yolla. Nasıl yaoman gerektigini söyleyemem cunki bu konu öyle konuşulacak bir şey değil gervekten bilen bir insanla kendine göre olanı ayarlamanız lazım. Ama geldiginde mutlaka işin olur ve daha huzurlu yaşarsın ama kültür şokunun nasıl olduğunuda arastir. Bunuda duygusal alarak nasıl yenebilecehine hazırlan askere gittiysen biraz anlarsın.
Cevap sahibi1 yıl@KsninDiyetisyeni ingilizce evet yetiyor bu daha iyi. ama mutlaka vize almak ve oturum almak istiyorsan Almanca şart yoksa ananda burada olsa gönderirler.
- 1 yıl
Yalnızlık zor olur gibi, biraz çekiniyorum. Tanımadığın ülke... orada milliyetçi, türkleri sevmeyen de çok diyorlar
- 1 yıl
olgun bi alman bulup evlensem her şey çözlür gibi 😄
Cevap sahibi1 yıl@KsninDiyetisyeni alman ladinlar türk erkekleri yel evlenmez ancak kullanır. Koca değil jigolasi olursun maalesef çoğu bunu düşünmüştür. Ama ancak 65 yaşından sonra gelirler. Oda evlilik niyetine değil sen burayı halletmeden yalnızlıkta bahsediyorsun Türkleri evet yeni gelenleri pek sevmiyorlar cunki çok fazla kibirliler buyzden yardım etmeyenler çok oldu ve Türkiye'ye destek göremeden gittiler.
1 yılSenin gibi 5-6 milyon genç var. Yani 6 milyon vasıfsız kişi.. hadi 1 milyonun durumu iyi olsa 5 milyon genç. İş bulamıyor devletin umrunda değil. Cimere yazdım bende arıyorum dedim ama cevap vermediler 1 aydır. Yapacak bir şey böyle ölüp gideceğiz. Anam babam benden iyidi çocuklarımız bizden kötü olacak o yüzden evlenseniz bile çocuk yapmayın
00 Yorumla
Ben de 2 yıllık okudum bende bulamıyorum kendini pazarlama özgüven falan filan da önemli ama torpil olmadan zor İstanbul gibi bi yerde yaşasan bile vasıfsızsan depo fabrikalara girebilirsin istersen garson kasiyer ol desem uzun yapılacak iş değil her gün birsürü insanla muhatap oluyosun çok iş var
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah genç dostum, hayat yolculuğunda bazen yanlış yollara saptığımızı düşünebiliriz. Ama unutma ki hiçbir şey gerçek anlamda "çöp" değildir. Şu an böyle düşünsen de her deneyim seni bir sonraki adımına hazırlıyor. 🌱🎓
Belki şimdi okuduğun bölüm ya da geçirdiğin zaman seni tatmin etmiyor; bu gayet doğal. Eksik olduğunu hissettiğin alanlarda kendini geliştirmeye çalış. Bugün birçok mükemmel kaynağa ulaşabileceğin çevrimiçi eğitimler (Udemy, Coursera gibi) ya da ücretsiz sertifika programları var. Böylece iş piyasası için kendini daha donanımlı hale getirebilirsin. 💻
Ayrıca farklı alanlarda staj ya da gönüllü çalışmalarda bulunmayı da düşünebilirsin. Bunu yapmak hem farklı beceriler kazanmanı hem de çevre edinmeni sağlar. Ne istediğini bilmek bazen ne istemediğini anlamaktan geçer. Kendine karşı sabırlı ol ve hedeflerine odaklan. 🌟✨
Kariyer planlaması yaparken cesur ol; belki şu an düştüğün bu küçük çukur senin için güçlü bir çıkışa vesile olacaktır. Yolun açık olsun! 🌈 Unutma, değişim her zaman senin elinde.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kötü bölüm yoktur, yanlış yerde yanlış iş arama vardır. Her alanda ihtiyaç var.
15 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Kendini pazarlayabilmek ve deneyim çok önemli. Ama biz toplum olarak etikete takıldığımız için üniversite adı odaklı sınıflandırıyoruz genelde insanları 😄
- 1 yıl
Genelde öğrenciler okulu diploma için okuyor,. sonra da bitince bir anda boşluğa düşüyorlar. Okurken projelere katılan, öğrenci kulüplerinde aktif rol alan, mesleğinin dünyada nasıl yapıldığını uzmanlardan takip eden, LinkedIn profili oluşturup tartışma konularına katılan az. Bu bence ana nedenler.✌️
- 1 yıl
Linkedın şişirilmiş bir balon ve hava atma aracı ama bizim ülkede ya, asıl amacı güzelde bizim ülkedeki kullanıcıların çoğu tırt bence
- 1 yıl
İş ilanı ve sektör takibine katılıyorum
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 1 yıliş arayın bence
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. evlen. yasın kac bilmiyorum ama. herkes bu devirde üniversite mezunuki. bi manası yok üniversite okumanın. cogu bölüm böyle. asgari ücret alcaksın muhtemelen. ben yerinde olsam az cok giderim varsa güzelsem kafeslerim bi erkek duzgununden. mutlu mesut yasarım. evlenince güzel bir işe girerim ordan 3 5 damlar asgari ücret. kurumsal bi yer iyidir a101 gibi.
ama böyle dedim diye kızma bana. toplumsal bam tellerine bastım biraz farkındayım :D
ben kitabın ortasından konustum. direk çözüm. ayıp da bişey değil yani ayrıca
117 Yorumla- 1 yıl
@bıseysorupcıkıyom öskdlsksn şaka gibi yazdığı yoruma bak slkdksks
- 1 yıl
arkadaslar güvenilir iş diye dedim a101i. istediği yere girsin kendi kararı. evlenince kafa rahat olur. bekarkenki gibi yüksek maas baskısı olmaz. neticede esi calısıyor olcak. ne garip düşünmüssünüz orada gibi dedim. a101 gibi. nezih ortam calısmak icin güzel bi yer oraları artık. hemen bayan dayanısması yapmıssınız bi de. tanımam etmem istediğini yapsın gizli üye soruyu soran. benlik bişey yok. iyi niyetle cevapladım.
- 1 yıl
@Ayse98754 senlik durum yok harun
- 1 yıl
A101 iyi midir abi? Iyi misin sen ya? 😆 Insanları koştur koştur çalıştıran, sıkabileceği ne varsa sıkıp suyunu insanların posasini çıkaran ve pestil yapan bir yer 😂
- 1 yıl
@bıseysorupcıkıyom evlenecek kız bulamıyolar çünkü jskdjd kızlar kariyer yapmak istiyor evleniyor hem çalışan kadın istiyorlar hem bulamıyolar sonra da böyle saçma sapan fikirler ortaya atıyorlar a 101 girecek olsa kız şimdi de girer evlenince sana para mı yedirsin köpek gibi çalışıp 😂
- 1 yıl
@Snowcat yani evlendikten sonra kocası adam olsun da eşini a101 gibi bir yerde çalıştırmasın...
- 1 yıl
@Snowcat hem dışarıda hem evde çalışsın isterler bir de..
- 1 yıl
@scorpiongirl429 artık bu zihniyetli erkekler yani alfa erkekler azaldı ablacım. son demleri. erkekse karısının iş hayatını düşünsün ayarlasın bi şekilde becersin. bi yere işe soksun. iş güzel olsun parası iyi olsun prestijli yer olsun vs bunlar çağın gerisinde kaldı. kadını yönetme yönlendirme feminist duyguların pompalandıgı bu zamanda erkekleri bu konuda geri çekmiş durumda. şu anda eşin iş hayatına o şekilde bakılmıyo.
- 1 yıl
@Snowcat kız sevdim seni sen yolarsın bu adamı. dd
Kendini vasıfsız olarak adlandırıp umutsuzluğa düşme lütfen. 32 yaşıma girmek üzereyim. Makina müh. Mezunuyum boşanıp ailemin yanına memleket döndüm işim ve param olmadığı için. Memleket küçücük iş bulamadım tecrübe de yok. Mağazada çalışayım dedim beceremedim ne biçim müh. Mezunusun kasayı beceremiyosun diye sürekli aşağalandım, mobilya satamadım diye de aşağalandım 4 ayın sonunda işten atıldım. En az 5 yıl çalış bizimle dediler kpss hazırlandığımı görünce bir ton da laf yedim hergün. Başka şehirlere iş başvurusu yapıyorum ama herkes min. 5yıl tecrübe istiyor ama denemekten vazgeçmiyorum. Alacagım üç kuruş maaşla bir çocukla tek başıma başka bir şehirde yasamayı bile göze aldım. Bölümünü sevmiyor olabilirsin ama kendine başka bir yol herzaman çözebilirsiniz. Başka bir kariyer yolu çizebilirsin. Kendini sev ve kendine güven kendin için en iyisini istemek bunun için çabalamaktan vazgeçme sakın. Bir abla tavsiyesi.
38 Yorumla- 1 yıl
Sonuç olarak başardın mi
- 1 yıl
@Mineral2023 henüz değil maalesef iş aramaya devam
- 1 yıl
Kimsenin sana hakarwt etmesine izin verme
Sen okumuş müh. olmuş kadınsın
Hangi üni bu arada, gizli değilse
Hiç. mesleğin üzerine iş aradın mı, ne zmn mezun oldun - 1 yıl
- 1 yıl
Büyük şehirlerde buşursun bence giresun oldugundan sorun yaşıyosundur, büyük şehirlerdeki şirketlere cv paylaştın mı?
Muhtemelen lisede çalışmadin ve sadece aileden kurtulmak için kötü bir üniversiteye yerleştin. Hala geç değil meslek öğren. Git bir kuaföre ya da inşaata orada biraz cinsiyet giriyor işin icine ama hala geç değil daha gençsin dinamiksin kolay öğrenirsin. Derslere çalıştığının yarısı kadar mesela elektrik ogrensen köşeyi dönersin. Bu devirde kim napsin üçgenin iç açılarını? Ama bir priz bağlamak bir LED trafosu değişmek evine ekmek getirir
10 YorumlaMesleki SERTİFİKA programları ve mesleki el beceri programlarına katıl..
Türkiye'deki bir çok üniversitenin benim için bir sıhhi tesisat ustasının yanında beş paralık değeri yok..
İnsanımız Zeki ve çalışkan sistem BEŞ PARA ETMEZ..
OLAN gençlere ve yeni nesile oluyor..
Dinci ve ezberci eğitim yerine AKILCI Ve UYGULAMACI EĞİTİM GEREKLİ.20 Yorumla
1 yılÜniversite okuyabilrdim okumadım 10. Sınıfta üniversite okumanın gereksiz olduğunu ön görmeyi başardım ne yapabilirim diye 1 sene boyunca planladım ve en mantıklı seçeneğin almanca öğrenip biralman sertifikası almak oldu 2 sene boyunca herkes 5-6 ders çalışıyordu ve kurslara gidiyordu bende almanca kursu almaya karar verdim onlar bütün dersleri öğrenmleiydi bense 1 ders o da Almanca zor du ama mezuna brakıcaksın 1 sene yancak 4 sene okuycaksın birseye cikmicak 5 6 sene geride kalcaksın diye düşündüm ve haklı çıkmıştım almanyada güzel bir Ausbildung yaptım şu an finansal olarak ortalama bir muhendisten iyi olduğumu düşünüyorum kuzenim bilgisayar mühendisliği bitirdi 3 sene boşta kaldı ve finansal sıkıntısı devam edyiyor onerim almanca oyren ve ausbildung bak 15 yıllık planlarını 40 yıllık planlarla değiştir ve kararlı ol. Senin için hayırlısını diliyorum🍀
00 Yorumla
1 yılİngilizce öğretmenliği kötü bir bölüm değil ki. Bir sene otur KPSS calis derim. En kötü özel ders verirsin. Tercümanlık yapabilirsin. Veya yanına başka bir dil daha ekleyerek farklı sektörlerde de calisabilirsin. Bir sürü dil kursu var, onlara başvurabilirsin. Akademik kariyer düşünüyorsan yüksek lisans yapabilirsin. Çoğu üniversitede/bölümde hazırlık sınıfı var. Gayet de önü açık bir bölüm.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılSağlam bir referansin yoksa -ki iyice emin ol, bazen hiç ummadigin uzaktan birinin yardımı dokunuyor-
Mecbur markette, mağazada orada burada caliscan. Evde oturmani tavsiye etmem, istediklerini alamadikca sosyallesemedikce depresyona girersin
03 Yorumla- 1 yıl
Zengin kocayı bulabilecek guzellikteyse tabi o en kolay yol.
- 1 yıl
@wjej3j3j322j profil çok tatlı hshsh
Şimdilik reyon görevlisi, kasiyer, garson, komi gibi işlerden bi iş bulup öyle calış, daha iyi iş bulana kadar böyle işlerden birisinde calışırsın, 22 bin liramı ne gelirin olcak sonuçta, hiç gelirin olmamasından iyidir sonuçta
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlabilir normal herhangi bir işe gir çalış , yapabilcek bir şey yok.✨Her zaman bir umut vardır. Bende öyle düşünürdüm ohoo her sektörde çalıştım valla bir şey olmaz gir mekana çalış umutsuz olma. Belki yeni girdigin yerde iş yerinde yükselirsin hiç belli olmaz. Valla bak bana çok teklif geldi kabul etmedim çünkü amele olmak hoşuma gidiyo 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİngilizce öğretmenliği kötü bir bölüm değil bu süreçte ek olarak İngilizce öğrenmediyseniz siz kendiniz çöp etmişsinizdir bölümle ilgili değil. Önce bir kursa gidip güzelce eğitim alırsınız oldu bitti. Sonra İngilizce özel ders verirsiniz, özel okullarda çalışırsınız çeviri yaparsınız çok imkan var.
00 Yorumla
1 yılDiploma değil tecrübe para eder. Şimdi diplomanın cevresine altın çerçeve yapma zamanın.
Bedavada olsa acemiligi atana kadar biyerde çalış.
Baska biyere isi bilen biri olarak gir
O zaman maaşını belirlersin00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİngilizce bölümünün kötü bir bölüm olduğunu düşünmüyorum. Tercümanlık vs alanları çok geniş olduğundan kendini geliştirerek iş bulma imkanını kolaylaştırabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de senin gibiyim. Tekrar okuma hevesin varsa deneyebilir ya da sevdiğin bi alanda kursa vs giderek uzmanlaşabilirsin. Önemli olan kendini geliştirmek. Üni mezunu olman ancak bu şekilde işe yarar hale gelir.
20 Yorumla
1 yılMuhtemelen yaşın genç açıktan kendine uygun işine yarayacak bir bölüm okuyabilirsin ya da iş fikirlerine odaklan ve kendi işini kur ve aynı zamanda iş bulursun idareten
00 Yorumlaİş bulamamak gerçekten moral bozucu olabilir ama stratejinizi değiştirerek şansınızı artırabilirsiniz. Öncelikle, hangi alanda iş aradığınızı ve nasıl bir süreç izlediğinizi gözden geçirmek önemli.
00 Yorumla
1 yılÖyle deme, vasıfsız olanlar halihazırda oraya buraya yerleştirilmiş siyasi torpilli şanslı kuchelerdir, bizler sadece torpilsiz, referanssız şanssızlarız
00 YorumlaGünümüzde, vasıfsız olmak demek, bir şeyler öğrenmeye açık olmamak demek değil. İnternette, ücretsiz kurslar veya düşük maliyetli eğitimlerle çok şey öğrenebilirsin. Örneğin, dijital pazarlama
00 Yorumlavasıfsızlıkla alakası yok artık üni okumanın pek bir manası yok, doktora mezunu olacaksın ki üniversite okudum diyebilmenin bir ayrıcalığı olacak
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılİşte bu yüzden kötü bir üniversitede kötü bir bölüm okumamak gerekiyor. En azından kendini geliştirmeye çalış. Şu noktada en önemli şey bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiraz klişe olacak ama ingilizcen yeterince iyi değilse, ingilizceni geliştir derim , hatta ilaveten biraz Rusça da öğrenebilirsin, turizm sahasında, otellerde calisabilirsin, etrafımdaki birçok kişi mesleğini bırakıp turizm e yöneliyor...
10 YorumlaCidden iş bulunmuyor, he is var mi var ama adam asgari bile vermiyor kim neden girsin ne okudun ki üniversite
00 Yorumla
1 yılUmudunu yitirme, kpss çalış, atanana kadar market, mağaza gibi işlerde çalışabilirsin, zaman geçer en azından sıkılmamış olursun
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 912 cevap paylaştı.
1 yılAşko bence yanlış düşünüyorsun. İş hayatı istisnalar dışında kendini geliştirmeye ve deneyime dayalıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİyi bir universitede iyi bir bölüm okusan da benzer durumlar yaşıyorlar. Ben öğretmenlik okudum ama mecburen alan değiştirdim. Seni bu konuda birisi desteklese iyi olur. Sen de alan değiştirirsin ve daha mutlu olursun
00 Yorumla
1 yılkendi işini kur çalış. benim bölüm iyi de ogretmen akademisiyle ugrasmak yerine kendi isimi kurdum keyfime bakiyorum
02 Yorumla
1 yılNasıl ya tanıdığım İngilizce öğretmeni arkadaşlar var keyifleri yerinde. Özel dersten de iyi kazanıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende Ankara üni coğrafya okumayı düşünüyorum mezuna kaldım hem sayisalim yok hemde coğrafya dersine ve öğretmenime hayranim liseden beridir geçen sene eadan girdim 120k geldi bu sene sozelden deneyip sevdiğim işi yapacağım kendimi geliştirip dilde öğrensem faydası olur mu
10 YorumlaBu ataması olmayan iş bulunmayan bölümler kaldirilsa keşke herkesin emeği boşa gidiyo yazik
10 Yorumla2 üniversite okuyup falcılık yapan var mutlaka bulursun yolunu kendini tanı sadece
00 Yorumla
1 yılMuhtemelen daha gençsin illaki bir iş öğrenir yaparsın sadece kararlı ol
00 YorumlaHiç bir kaybetmiş sayılmazsın bir meslek öğrenirsin.
00 Yorumla
1 yılBazı kurslara gidip güzellik merkezlerinde çalışabilirsin, ileride kendi işyerini açarsın.
00 Yorumla
1 yılSertifika programlarina katılmaya bak eğer yabancı dil geliştirirsen o da çok işine yarar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de sevmediğim bölümü sırf okumak için/iş bulabileceğin bölüm seç denildiği için okudum, şimdi okuduğum bölümün işini beğenmiyorum, benlik değil çünkü.
01 Yorumla- 1 yıl
Ne okudun
Özel ders verebilirsin. Dershane gibi özel kurumlarda çalışabilirsin
00 Yorumla
1 yılYa yeniden sınava gircem ya da bir meslek öğrencen gerçekten çok üzgünüm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYani bende sizi anlamiyorum 4 yıl boyunca bir dönüp düşünmediniz mi ben bu bölümü bitirdikten sonra iş bulabilecek miyim bilmem ne diye
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe okumuştun
Soran1 yılODTÜ İngilizce öğretmenliği okudum
Eğitim & Kariyer konusunda 612 cevap paylaştı. Cevaplara baktımda İngilizce öğretmenliği hiç fena bölüm değil yani bence bölüm iyi bile helede İngilizcen iyi ise
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 982 cevap paylaştı.
1 yılYeniden oku. Bende memnun değilim tekrar düşünüyorum.
00 Yorumla
1 yılGeçte olsa bunu farketmen senin için iyi bir gelişme 🙂
00 Yorumla4 yıllık üni okuyup iş bulamayanlardan çok var başka iş bulursun sende kendine
00 Yorumla
1 yılHangi bölümde iş bulunuyor ki, seninkisi iyimiş hiç yoktan dil öğrenmisisn
00 YorumlaÖyle düşünme sakın. Herkesin bir vasfı vardir ama farkina varmaz. Ne bölümü okudun birde boy kg yaş nedir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmiş nesillerin hatasını biz yapıyoruz bu yüzden geçmişteki kişilerin hatasını biz tekrar etmemeliyiz.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBiz çekiyoruz daha doğrusu da bu hatayı tekrarlayanlar da var
Gizli Üye(30-35)1 yılBen iyi okulda iki bölüm okudum gene de yıllarım çöp. Ama umrumda mı değil. Kimsenin yüzüne gülümseme verecek şekilde çaresiz gözükmeye hakkım yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO yüzden hep derim bölüm seçerken dikkatli olunmalı. Maalesef yalnız değilsin. Öyle çok kişi var. Önü açık iş bulma imkanı olan başka sektöre yönel.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınsin sonuçta niye düşünüyorsun bunları git evlen kurtul çok şanslısınız valla , ya biz ne yapalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMesleğin ne olursa olsun o meslekte iyiysen işsiz kalman söz konusu değil. Herkes personel arıyor, herkes işsiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbende iş bulamıyorum bunun cokta okulla bölüm ile alakası yok biraz kısmet işi. umarım gönlüne göre bir iş bulursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendini dışarı böyle lanse etme bence başka bir sektörde ilerlersin
00 Yorumla
1 yılHayır hayatım sadece Türkiye şartlarında okuyorsun çok iyi bölümleri çok iyi üniversitelerde bitirenler bile iş bulamıyor ben de bitirdim fakat ben de bulamıyorum mesela atama yok Çok saçma değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSınıf öğretmenliği bitirdim aynı durumdayım hocam yine senin branş hocalığı benden iyisin
00 Yorumla
1 yılyksye tekrardan hazırlanıp iki yıllık sağlık bölümlerini deneyebilirsiniz hem kazanması çok zor değil hem de sağlık alanında ihtiyaç fazla
00 Yorumla2 yıllık okuyanlarda keşke 4 yıllık bir bölüm okusaydım diyor
10 Yorumlafelsefe okuyup yazılımcı olan tanıdıklarım var, bu kafadan çık önce kesinlikle.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDevlet hastanesi acilinden girip baskas hastanenin verdiği kan tahliyesini hemen yaptırabilir miyim ameliyat oldum ve ilk ay kan testinin ücreti 14.000 tl acilden yaptırabilir miyim randevusuz
00 YorumlaBankaların çağrı merkezi işleri var. Onlara girebilirsin. Evde çalışma imkanı da var.
00 YorumlaGönüllü ya da staj yaparak bir yerlere girmeye çalış.
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat