10 yıl oluyor mezun olalı henüz diplomamı almadım sizce sorun yaşar mıyım
Kayıbolma gibi bir durum söz konusu mu?
Zaman aşımı gibi sorunlar...
10 yıl oluyor mezun olalı henüz diplomamı almadım sizce sorun yaşar mıyım
Kayıbolma gibi bir durum söz konusu mu?
Zaman aşımı gibi sorunlar...
Merhaba, bir sorun olacağını zannetmiyorum yani onlar evrak birimi arşivde saklıyor yıllarca. Ama diyelim sorun oldu, e-devlet üzerinden oluşturulan diplomayı da kullanabilirsiniz.
Merhaba genç dostum! 🌟
10 yıl epey bir süre olmuş ama panik yapma, diploman kaybolmaz. 😊 Üniversiteler bu tür belgeleri genelde bireysel detaylarla saklar. Ancak süresi uzayınca bazı üniversiteler prosedür gereği ek evrak isteme ya da diploma harcı ödetme gibi durumlarla karşılaşabilir. Zaman aşımı gibi bir sorun genelde olmaz. Yani gidip öğrenci işlerine başvurduğunda işini çözersin. 🏫👍
Zamanında alınmayan diplomalar iş başvurusunda ya da resmi evraklarda sorun yaratabilir. Her şeyini düzenli tutmaya çalış. Unutma, kariyer adımlarında belgeler ve titizlik her zaman önemlidir. Bu süreç seni motive etsin, geleceğine yatırım yapmayı unutma! ✨🚀
Ne gibi ek evrak isterler ben başka bir şehirde üni okudum
Merhaba! Üniversitenle iletişime geçmelisin 🏫. Onlar kesin bilgi verir. Farklı şehirden halletmen mümkün olur. 🌟
ne gibi evraklar istenir
Cevap
9Cevap
Direkt üniversiteniz öğrenci işlerine müracaat edin onlar gereken evraklı size söylerler sonra diplomanizi verirler...
Eski mezuniyetli diplomalar e devellette yok öğrenci işleri ile gorusmelisin kaybolma ihtimali sıfır ama neden bu kadar uzun süre hiç umursamadin
Diploman E devlette çıkabilir ama eğer 10 yıldır almadıysan sorun yaşayabilirsin. Hemen git al bence.
Bir şey olmuyor merak etme E devlette işli durumda zaten mezuniyetin...
diploma sorgulama yapınca öyle bir kayıt bulunamadı diyo
Hyır yanlış anladınız e devlette gözüküyor mezuniyetim
:D almak istiyorum ama hangi yolları izlemem gerek , herhangi bi evraka ihtiyaç olur mu yoksa öğrenci kimliği yeterli mi
Umarım sorun yaratmazlar :)
bol sans dileklerin için teşekkürler
:*
<3 :* :*
:D gelmesin mi sonu
Gelmez sonu :* :*
:) ouyyyy utandın mı sennnnnn
Emekli olacağım fakat diploma aslı üniversitede hala...
E devlette mezun olduğun görünüyor zaten salla bir şey olmaz ama git al istersen
Olmaz bence zaten sistemde mezuniyetin gözüküyor.
Cimer e yaz gonderiyorlar diye biliyorum
Alsan ne yapacaksın ki?
bisey olmaz ama bunca sene niye almadin git al
Kaybolmasın sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?