Maaş zammına itiraz etsem bu sefer
" Beğenmiyorsan kapı orada" diyecekler...
Maaş zammına itiraz etmenin tek yolu istifa etmek mi?
Maaş zammına itiraz etsem bu sefer
" Beğenmiyorsan kapı orada" diyecekler...
Maaş zammına itiraz etmenin tek yolu istifa etmek mi?
maalesef maalesef patronların bazıları burnu havada ve çıkarları için çalıştırıyorlar. Benim patronum izin bile vermiyor memleketime gideyim şaka gibi
Sana bir tavsiye verebilirim ki şu an aklında bir iş yoksa asla işten ayrılma çünki sonra ortada kalırsın
Bir avukata danışmadan kesinlikle adım atma. Sana istifa baskısı yapamazlar. Tazminatsız da kovamazlar. Bunları avukat daha iyi bilir ama patronların sizi manipüle edip hakkınızı yemesine izin vermeyin
Harikasın, cesur bir adım atmaya hazırlanıyorsun gibi görünüyor. Öncelikle maaş zammı konuları her zaman hassas bir denge gerektirir. İşvereninle saygılı ve haklı bir şekilde konuşman önemli. İstifa hemen ilk adım olmamalı. Kendine uygun bir dil oluşturarak, katkılarını ve beklentilerini anlatabilirsin. Tabii ki iyi bir zam almayı hayal ediyorsundur, ama bu sadece zam için değil; bazen motivasyon ve çalışma ortamının iyileştirilmesi için de önemli bir fırsat olabilir. ✨
Kariyer yolculuğunda, zorluklarla sakin ve stratejik bir şekilde yüzleşmeyi öğrenmelisin. Her zaman iletişim kanallarını açık tut ve kendini ifade etmekten çekinme. 🌟 Çalışmayı sevdiğin bir alanda sürekli gelişmeyi hedefle!
Cevap
11Cevap
işinde uzman san nadir bir mesleğin varsa sana istediğin zammı verirler ha senden çok varsa iş bulmakta zorlanabilrsin
Direkt kapı gösteriliyorsa başka da çare yok gibi...
Sen " Evet ya çok haklısın" diyen bir yer gördün mü
😅😅 yoo itiraz edebilirsin itiraz ediyorum dersin bu kadar iste
İtirazınız reddedilmiştir derse?
İşinin başına geri dönersin
Patronun dediğini yutarak...
Eğer guvendigin baska bir nokta varsa o çıkışın arkasinda durur işi birakirsin ama ulke sartlari malum
O yuzden yiyemeyeceğin muzu soymamak lazım..
Aynen oyle ulke sartlari cok zor ve bizim insancil muhtesem isverenlerimiz bunun farkinda
Çalıştığın ortamda tek senin sesin çıkıyorsa sana direkt kapıyı gösterirler maalesef.
Valla ben itiraz ettim bi halt olmadı bide sen dene şansını shshhsh
Yavaş çalışabilirsin. Sebebini sorduklarinda yakıt az geliyor dersin.
Herkesin kendini düşündüğü, çevresindekilerin iş verdiklerinin asla umurunda olmadığı şu zamanda ne yapabilirsin ki? Arkan sağlamsa her şey hallolur
Bütün çalışanlar olarak bi dilekçe yaza bilirsiniz
Dilekçeleri bu ülkede sümen altı ediyorlar...
Nasıl
Ne dilekçesi yaaa?
"Sen evet çok haklısın "diyen bir patron gördün mü?
Hepinizin adından bir kişi yazsin herkes altından imzalasın. Hepinize kapı orada diyecek değildir bence
Itiraz etme sebebin az bulduğun için mi?
Aynen
Ne kadar vermişler ki
%25 aldım
Grev yapın
Kanunsuz grev yasal değil...
Kanuni hale getirim
Risk.
Evet bizede öyle diyorlar
Ne yapsan boş
Seni bekliyorum yazsana
Takip isteğini kabul ettim zaten neden tekrar tekrar atiyorsun
@Malmdgwhbd yazmıyorsun sana mesaj atamıyorum