BİM , a101 , şok bu market de çalışan var mı acaba? Market işine gircem de detaylı bilgi alabilir miyim çalışan varsa eğer?
Sosyal haklar vb. + Maaş + yemek parası vs. ?
Sosyal haklar vb. + Maaş + yemek parası vs. ?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Cv mi bırakacaksın
Cv bıraktım da oldu da önce de ben iptal ettim ev sıkıntı olmuştu sezon dan sonra girecem onun için
Biraz birikim yapıp ev tutcam
Hem üniversite sınavına çalışcam polislik için
Anladım. Ya hemen çağırıyorlar mı öyle.
Ya ben başvurdum 1 hafta dan önce çağırdılar di geçensene BS ile görüştüm öncesinde de MS ile tabiki onla görüşmeden BS ile görüşülmüyor
Olumlu geçti de ben evden dolayı iptal ettim 🤦😔
Anlamadım bs ms nedir? Ben bugün üç yere de cv bıraktım ama çağırmazlar bence
Hangilerine başvurdunuz
BİM şok a101 de yarın olacak
Ya ev mahalle de ilçede olmadığım için iptal oldu öyle yani
Anladım hayırlısı olsun
Bizim burada herkes tanıdıkları sayesinde giriyor. Adalet yok
BS : bölge sorumlusu
MS : mağaza sorumlusu
Her mağazanın bir sorumlusu ve bölge sorumlusu olur
MS mağaza personelinin amiri yani BS de mağaza sorumlusunun amiri bölge amiri yani bir bölgedeki market elemanlarının amiri
Ya buradakiler eleman eksik diye alım yaptılar oda kaçtı ama yine girecem iş yok piyasada turizm birakcam bu 12 aylık iş
Teşekkür ederim umarım sizin içinde umduğunuz olsun
Ya sordukları soruda saçma şeyler sanırsın devlet kurumuna alım yapıyoar
Yapıyorlar
Aslında siz 3 unede yapmışsıniz illa ki ararlar tekrar deneyin
İnşallah öyle olur. Teşekkür ederim umarım siz de bir işe girersiniz
teşekkürler 👍
Öğrenci olanlar için de part time sunuyor örneğin 9 saat çalışma var geri kalan da sınava çalışcam test ve soru bankası lazım dersler için ve en önemlisi de internet önemli ders videosu için
Full time de 9 saat yanlış değilsem part time de 5 saat diye biliyorum
Ki şu tarafı da güzel benim görüşüm 9 saat de asgarî ücret üstü maaş yani geçensene 170002 olan asgari ücret alan ile a101 çalışanı farklı alıyor ve aralarında da mesai saati ve sosyal hak var mesela çoğu yer de yok bu haklar maaş dan yemeği yiyen sektör var
Asgarî ücretli 8 saat den örnek daha da fazla çalıştiran var ama asgarî maaş veriyor ben 8 saatden örnek vereyim
2024 Asgarî ücret 8 saat ; 17.002 TL
A 101 çalışani 9 saat ; 21.000 veya 22.500 TL civarı belki 23.000 var demişti sordum mağaza da personel bu sene
Asgarî ücret; 22.104 TL
A 101 ücret; 26.000 , 27.500 veya 28.200 civarı tahminim ya arada fark var tabi bu maaş hepsinde aynı değil BİM farkı şok farkı migros farklı
Anladım. Ben üniversiteden yeni mezun oldum. Evdeyim şu an, kpss iki yılda bir oluyor. Evde sıkılıyorum bir şeylerle uğraşıp sonra kpssye hazırlanmak istiyorum.
Anladım ne güzel ne okudunuz bölüm?
Arkadaşım BİM için 30 - 35 demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum orada çalıştı
Ama kamuya girmek için uğraş özel de uğraşma cidden zor özel sektör kendimden biliyorum uğraşma sınava odaklan gerekirse düz memur ol
A101 de ise en son 20 almıştı zamla birlikte dediğin gibi olmuştur
Hee BİM o civar veriyorsa çok iyi
Evet illa ki olmuştur bunlar kurumsal market olduğu için personele asgarî maaş vermezler
Sosyal hizmet lisans mezunuyum. Özel sektör çok zor. Mecbur kamuya girmek için hazırlancam.
İstek attım yazın msjdn isterseniz
Hmm sosyal hizmet iyi ya benim aklmda vardı özele bulaşma lanet olsun kamuya odaklan
En iyisi bjm
Maaş vs ne kadar yemek parası fikriniz var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç dostum! 🌟 Bu marketlerde çalışan biri olup olmadığını pek bilemiyorum ama market işine girmek istiyorsan senin için birkaç tavsiyem var. Çalışmayı düşündüğün yerlerin iş ilanlarına ve internet sitelerine göz atmayı ihmal etme. Sosyal haklar, maaş, yemek parası gibi konular çalıştığın pozisyona ve market politikasına göre değişir. Ancak en sağlıklı bilgiyi direkt başvuru sırasında veya insan kaynakları departmanından öğrenebilirsin. 👌
Unutma ki deneyim kazanmak, ileride daha büyük hedeflere ulaşmanı kolaylaştırır. Kendine güven ve her zaman azimli ol! Yolun açık olsun! 🚀🎯