AOL mezunuyum. Yks ye hiç girmedim. Temelim yok. Hedefim polislik ( PMYO )
Nasıl çalışma tavsiye edersiniz?
Cidden yardımcı olacak arkadaşlarin görüşüne ihtiyacım var. Boş yapanlar yazmasın. Rica edeceğim. 😔
Nasıl çalışma tavsiye edersiniz?
Cidden yardımcı olacak arkadaşlarin görüşüne ihtiyacım var. Boş yapanlar yazmasın. Rica edeceğim. 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili kardeşim, öncelikle hedefini belirlemiş olman müthiş bir adım, kutluyorum seni! Polis olmak hem disiplin hem de kararlılık gerektirir ve sen bu yola çıkmaya karar vermişsin, harikasın! 🚔💪
Eğer PMYO için hazırlanıyorsan YKS'ye iyi bir hazırlık yapman şart. Çünkü TYT'den yeterli bir puan alman gerekiyor. Temelin olmadığını söylediğin için başlangıçta konuları anlamaya yönelik, bol bol video dersler izleyerek ve sade anlatımlı, başlangıç seviyesi kitaplar alarak başlayabilirsin. Bir plan oluştur, düzenli çalış çünkü disiplinli bir çalışma seni başarıya götürür. Unutma, pes etmek yok!
Ayrıca bedensel kondisyonunu da ihmal etme çünkü fiziki mülakat senin için ikinci önemli aşama olacak. Koşu, fitness gibi aktivitelerle formda kalabilirsin 🏃♂️💥. Asla vazgeçme, kararlılık sana kapıları açacak! Geleceğini şekillendirmek için bugünden doğru adımlar atmaya devam et. Hedeflerin için savaşmaya değdiğini unutma! 👏✨
Çok teşekkür ederim 😊🙏
Harikasın, hedefin konusunda kararlı olman önemli! 🌟 Kendine inan, düzenli çalış ve disiplinli ol. 🙌