Eğitim & Kariyer Hangi meslek seçerdiniz? edaaaaaa20 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hemşirelik Tıbbi sekreterlik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi meslek seçerdiniz? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YikiklarKrali2 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Eğer ki çok para kazanmak istiyorsan hemşirelik ve hızlı mezun olmak istiyorsan hemen işe başlamak istiyorsan tıbbi sekreterlik 0 2 Yorumla edaaaaaa20 1 yıl İkisinin arasında çok fazla maaş farkı yok diye duydum Yorumla YikiklarKrali2 1 yıl Çok fark yok da biraz fark var aslında döner sermayeden fark aliyorsun bir kere hemşirelerin kıdemi daha fazla Yorumla
Bonaparte_Maximilien Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Hemşirelikte çok para var. 0 5 Yorumla edaaaaaa20 1 yıl İkisinin arasinsa çok fazla maaş farkı yok doye duydum Yorumla Bonaparte_Maximilien 1 yıl Tıbbi sekreter 45 civarı alır hemşire 75-80 Yorumla edaaaaaa20 1 yıl Hemşire o kadar fazla almıyor istersen bir araştir Yorumla Bonaparte_Maximilien 1 yıl Taban maaşları 60Döner sermaye ve nöbet ücretleri ile 15-20 arası ek maaş geliyor tanıdığım hemşireler var Yorumla edaaaaaa20 1 yıl Mantıklı olabilir evet peki tıbbi sekreterlik 2025 zamiyla birlikte 50.000 olur mu veya olmuş mudur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eğer ki çok para kazanmak istiyorsan hemşirelik ve hızlı mezun olmak istiyorsan hemen işe başlamak istiyorsan tıbbi sekreterlik
İkisinin arasında çok fazla maaş farkı yok diye duydum
Çok fark yok da biraz fark var aslında döner sermayeden fark aliyorsun bir kere hemşirelerin kıdemi daha fazla
Hemşirelikte çok para var.
İkisinin arasinsa çok fazla maaş farkı yok doye duydum
Tıbbi sekreter 45 civarı alır hemşire 75-80
Hemşire o kadar fazla almıyor istersen bir araştir
Taban maaşları 60
Döner sermaye ve nöbet ücretleri ile 15-20 arası ek maaş geliyor tanıdığım hemşireler var
Mantıklı olabilir evet peki tıbbi sekreterlik 2025 zamiyla birlikte 50.000 olur mu veya olmuş mudur
Hiçbiri