Hepimiz günlük hayatta zaman zaman dolma noktasına gelebilir ve stres yapabiliriz. Ben önceden işyerinde stresli olduğumu hissetsem bile çalışmaya devam ederdim. Ama artık son zamanlarda umrumda değil. Keşke daha önce böyle davranmaya başlasaymışım. Çünkü ne kadar tüm çabanı ortaya koyarsan koy, elimden gelenin en iyisi dediğinde, elinden gelenden daha iyisini bekliyorum diyen narsist bir yönetici tüm çabanı ve ne zorluklarla bu çabayı gösterdiğini kolayca yok sayabiliyor.
Dün de stresli hissettiğimde yöneticimi aradım, izin istedim. Her zaman olan şey diyorsun yani gibi canım canım konuşuyor.. Bu yöneticiyi de kimse sevmiyordu, ben sevip saygı duymuştum. Ama insanlar sevmemekte haklılarmis. Bazı insanlar sevilmemeli. Geçen de benimle dalga geçer gibi konuşmuştu. Yani bazı insanlar neden kendilerini seven ve saygı duyan insanlara böyle davranıyorlar? Herhalde narsisizm bu. Çevresinde kim varsa onları küçümseyerek kendini bir şey sanmak..
Bundan sonra da kendimi stresli hissedersem kalkicam yerimden bir 10 dk. Siz bana böyle davranırken niye canla başla çalışmaya devam edeyim? Böyle yapanlar daha kıymete biniyor, yarın takım lideri olarak ya da terfi almış şekilde görüyoruz.. Yani insan olduğunu unutturmaman gerekiyor sanırım. Strese girince siz ne yapıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer