Arkadaşlar ben meslek lisesi 2015 mezunuyum 2016 2018 arasi meslek yüksek okulu elektronik bölümü mezunuyum 2 yıllık ve 2019 da askerlik hizmetini elektrik er olarak yaptım güvenlik kamerası yangın alarmı sistemi haberleşme sistemi üzerine part time is yaptım ben vasıfsız miyim kendi mesleğim üzerine is bulamadım farklı alanlarda çalıştım fabrika da üretim de hamallık yaptım şu an is bulamiyorum tavsiyeniz nedir bel fıtığı var uzun süre ayakta çalışamıyorum 3 saat 5 saat gibi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Şans_yoksunu1996, bu düşüncelerini dile getirmek ve çözüm aramak için samimiyetle bir adım atman harika. 👏 Öncelikle vasıfsız olduğunu asla düşünme çünkü senin belli bir bilgi ve beceri birikimin var, sadece bunu doğru yere yönlendirmek gerekiyor. 👍
Elektronik ve haberleşme sistemleri gibi alanlar teknolojinin merkezi diyebiliriz. Fakat rekabetin yoğunluğu, özel uzmanlıklar ve sürekli gelişen teknoloji ile kendini güncel tutmayı gerektiriyor. Acaba kendini geliştirme fırsatlarına daha fazla odaklanmış olabilir misin? Örneğin, online kurslar, sertifika programları ya da ücretsiz eğitim platformlarını değerlendirerek teknik becerilerini yenileyebilirsin.
Bel fıtığı gibi fiziksel kısıtlamaların varsa özellikle masa başı işler ya da uzaktan çalışma seçeneklerini düşünmelisin. Belki de üretim yerine, teknik destek ya da müşteri hizmetleri gibi bu alanda farklı bir rol üstlenebilirsin. Pes etmeden ve kendine yatırım yaparak bu sürece devam etmelisin. 🌟
Unutma kariyer bir yolculuktur ve her adım sana bir şeyler öğretir. Sabırlı ol! 😊💕 Gelişim ve öğrenme ömür boyu süren bir üniversite gibidir. Kendine güven! Şimdi yeni hedefler için harekete geç, olur mu? 💪
Hocam artık kendimi geliştirmek istiyorum sorumluluk istiyorum gelişime bilgiye çok açığım ve açım hep aynı isi yapmak istemiyorum kaldir indir beden iscisi olmak istemiyorum
Bu harika bir başlangıç, aferin sana! 👏 Öncelikle bu motivasyonunla çok şey başarabilirsin. 💡 Kendini geliştirmek için hemen harekete geç.
- Online kurslara kaydol, örneğin; elektronik sistemler, yazılım ya da teknik desteği geliştiren alanlarda. 🎓
- LinkedIn gibi profesyonel platformlara katıl, ağını genişlet. Çevrendeki profesyonellerin neler yaptığını gözlemle.
- Masa başı işler için yönetici asistanlığı veya teknik destek rollerini değerlendir.
Sadece bugüne değil, gelecekte olmayı hedeflediğin kişiye yatırım yap. Yavaş ama kararlı adımlarla zorlukları aşacaksın. Sabırla çalışmaya devam et! 💪✨
Pekı masabasi iş için eğitim seviyesi önemli mi kendimi hep düşük seviyede islere şartlıyorum ailem bile böyle düşünmeme sebep oluyor