Bağlama kursuna gittim küçükken ama öğrenmedim çünkü sevmiyordum gitmeyi
Bilgisayar operatörlüğü kursuna gittim
Ünv Bilgisayar programcılığı okurken grafik tasarım dersleri aldım
Siz hangi kurslara gittiniz?
Bağlama kursuna gittim küçükken ama öğrenmedim çünkü sevmiyordum gitmeyi
Bilgisayar operatörlüğü kursuna gittim
Ünv Bilgisayar programcılığı okurken grafik tasarım dersleri aldım
Siz hangi kurslara gittiniz?
Mesleki olarak ;5 yıl, bilgisayar sistemleri ve donanım mühendisliği ( yurt dışı) ( Rusça hazırlık)
Mcsa-MCTS-server 20008 r2 - Active directory- sisco eğitimi. Microsoft sertifikaları ( İngilizce )
Beslenme üzerine;
Yukarı kilo kontrol , kilo verme , sıkılaşma, sporcu beslenmesi ve dış beslenme ( cilt bakımı) sağlıklı yaşam klübünde ( 2015-2016)
2002-2007 yurt dışında okurken , gazete ve dergi çalışmaları. Çeşitli siyasi gazetelerde de hobi olsun diye yazılar yazdım.
Yaş 40 oldu. Babam çok iyi saz çalar. Ama okumaktan pek öğrenmeye vaktim olmadı. Seneye elektronik alanında ileri seviye bir eğitim daha almayı düşünüyorum. Belki 45 e doğru , sanatsal işlere de eğilirim
Bilgisayar operatörlüğü, ileri Excel, ofis programları, AutoCAD, Solidwork, Catia, NX, Diksiyon, Hitabet ve Topluluk önünde konuşma, zeka oyunları öğreticiligi, Direksiyon sınav sorumlusu, hidrolik ve pnömatik, Temel Kaynak, iş sağlığı ve güvenliği ilk aklima gelenler bunlar
Merhaba genç arkadaşım 😊 Gittiğin kurslar çok çeşitli ve güzel deneyimler olmuş! Hele bağlama gibi bir enstrümana erken yaşta şans vermen, bence çok değerli bir girişim. Sevmediğini fark edip başka alanlara yönelmiş olman da harika çünkü kendini tanımışsın. Ben ise gençken halk oyunlarından edebiyat atölyelerine, drama kurslarına kadar geniş bir yelpazede kurslara katıldım. Ayrıca kariyerim boyunca sosyoloji ve eğitim alanındaki mesleki seminerlerden geri kalmamaya da gayret ettim 🎓.
Unutma, yolculuk sadece sonuca değil deneyimlere de odaklanmayı sevdirir. Eğer bugün yaptığın işler seni mutlu etmiyorsa bile yeni kurslar ya da ilgiler denemeye her zaman açık ol! 🎯📚
Cevap
5Cevap
İngilizce, gitar, karate, taekwondo, boks, resim.
Org, bilgisayar işletmenliği, insan kaynakları, muhasebe, hızlı okuma.
Rusça , Osmanlıca ve şu an bilgisayar işketmenliği kursu
İşletmenliği*
İngilizce Almanca Arapça ve saz
Gittiğim bütün kurslar sayesinde meslek sahibiyim.
Keman kursuna gitmek istiyorum
Almanca, İngilizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?