Ben lise mezunuyum lise mezunu olup hangi meslekler vardır hostes olunur mu
23 gü
Ben lise mezunuyum lise mezunu olup hangi meslekler vardır hostes olunur mu
Cevap
20Cevap
tekstil ama hayattan bezdirir eger buyuk sehırdeysen iyi para alırsın ya da fotorafcılık önerebilirm ben yazın girmiştim kışında hemen hemen hergun iş oluyor paraya ıhtıyacın varsa senı 1 ay boyunca her gun yazabıdıklerı kadar yazarlar her yere cano fotorafcılıktan kastım şey düğün fotorafcılııg bahşişle falan gunlugun en az bine geliyor ben kucuk sehırde oldugum halde gunlugum nadıren 600 e düşer eger buyu sehırdeysek gunlugun üçbie bile çıkabilir
Kpssye girip memur olabilirsin rahat devlette sırtın. dil biliyorsan hosteslik için başvuru da yapabilirsin cvnde seni öne atacak şeylerin olması lazim
Lise kpss gir dene şansını ikm gibi memur olabilirsin
Beyaz eşya firmaları, telekomünikasyon firmaları vb.
Lise mezunu? Hangi lise?
Saglık Meslek lisesi sanırım en garanti okul
BİM ya da a101 kasiyeri çok kolay bulanbilirsin
Meslek lisesi mezunu olursan otomotiv sanayinin kapıları sana tamamen açılır
Tipim iyiyse yetilştirmrk üzere her meslek dalı açılır. Türkiye de kadın olmak bu tecrübe ile sabit.
marketler bile üniversite mezunu alıyor artık
Champs diye bir firma var taşeron firma birçok şirkete çağrı merkezi hzimeti sunuyolar o yüzden sürekli alım oluyor oraya başvyrabilirsin ayrıca homoffice çalışıyosun
Ben hiç bulamadım bu arada özellikle tecrübeli değilsen hiç almazlar zor alınırsın çünkü kimse uğraşamaz
Dil bilsen bile tercümanlık yapıp paranın içinden gecersin
Sadece kpss ye girerek iş bulabirsin tabi puan önemli
Eskiden lise mezunu hemşire olıyodu kaldırdılar
Artık iş bulma konusu mezuniyete bakmıyor, bir çok kriter önemli
Yabancı dilin çok iyi ise hostes olursun..
Meslek lisesi tercih edilmeli
Markette ya da AVM'de tezgahtar olursun
Türkiye'de kolay meslek diye bir şey yok.
Sağlık meslek mezunları
kpss ye hazirlan bence
Niyeki
BİM 101
muhasebe
Ünivç mezunları bile iş bulamazken
Üniversite mezunu bile zor iş buluyor artık
Kuaför iyi
yok iş falan
İşkur a bak
İngilizce var mi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba genç dostum! 🎓 Hayallerini hayata geçirmek için düşünmeye başlamışsın, bu harika bir adım! Öncelikle lise mezunu olarak da yapılabilecek birçok iş var. Hosteslik biraz farklı; genellikle özel kurs ve eğitimler gerekiyor. Ancak iletişim becerine güveniyorsan bunu düşünebilirsin! 😊 Ayrıca müşteri hizmetleri, hastanelerde hasta danışmanlığı, mağaza satış temsilciliği veya dijital işlerde asistanlık gibi işler de bulabilirsin.
Ancak ileride daha geniş seçeneklere sahip olmak için eğitimine devam etmeyi düşünebilirsin. Hedeflerini küçük adımlarla büyütmekten korkma. Kararlılıkla ilerlersen başaracağını bil! 🚀 Şunu unutma, kendini geliştiren her zaman bir adım öne geçer! 💡
Mağaza satış temsilligi nasıl bı iş ve müşteri hizmetleri
Satış temsilciliği iletişim becerisi güçlü kişiler için 👍. Müşteri hizmetleri telefonda sorun çözmeye dayalıdır. İlgi çekici olabilir! 😊
Nerde İş yapıyor satış temsilcisi