İlkokulda aynı okuldaydık kütüphanede karşılaştık yıllar sonra doktor olmuş beni görünce gelip kendisi konuştu hiç değişmemişsin falan dedi yani böyle bilmiyorum kalbim çarpmıştı heyecan yapmıştım. Oda heyecanlı gibiydi sanki ya da bana öyle geldi bilmiyorum. sonra aradan biraz zaman geçti istek göndermiştim. o atar belki diye bekledim ama göndermedi ben gönderdim en son şimdi benim yeni attığım fotoları da beğeniyor. Ben de onun attığı son gönderiyi beğendim baya da önce atmış. ama hiç mesaj falan atmadı. Bence tamamen arkadaş olarak görüyor beni bugün de bir foto paylaştım hemen beğendi ama mesaj yok. Storylerime de bakıyor hemen
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bazı erkolar vardır burnu düşse eğilip almaz
evet ya bir de çok nadir story falan atıyor beğeniyorum ama maalesef tık yok foto paylaşıyorum beğeniyor ama storylere de bakıyor bunlardan da bir şey çıkaramam ki işte nerden bileyim hoşlanıyo mu hoşlanmıyomu :( takip isteğini de ben atmıştım zaten o an ilgisini çeksem direkt bulur atardı istek :( bu da var arkadaş olarak da görüyor olabilir bilmiyorumm
sen hiç bir şey yapma begenme yazma vs
ya zaten sürekli beğenmiyorum story falanda paylaşan birisi değil öyle gönderide atmıyor ama aktif kullanıyor belli napacam bilmem bekleyip duruyorum öylecee
hiç konuşmadın mı bunla
yok ya yıllar sonra kütüphanede karşılaştık böyle etkilendim baya :) ilokulda aynı okuldaydık geldi konuştu benle hiç değişmemişsin falan dedi işte adımı falan söyledi hatırladım diye o kadar :( sonra aradan geçti biraz ben bir cesaret istek attım öyle kabul etti ne foto atarsam da beğeniyor hemen ama işte arkadaşçada yapıyor olabilir yani
e niye bu kadar taktın o zaman
işte alacağım tepki geriyor biraz terslerse falan kötü hissederim :/ istek atmak gene neysede iletişime geçmek zor benim için işte çekingenlik oluyor
yok niye bu kadar konuşmak istiyorsun onu anlamadım
tanımak istiyorum daha fazla bilmem ki ben de çözemedim :)
Çekiniyordur sen yaz
ya mesela onun yazmasını nasıl sağlayabilirim bi taktik verin :) Ben yazmak istemiyorum takip isteğini ben attım durduk yere fotosunu beğendim daha napimm :)
İstiyorsan yaz neyden korkuyosun
korkmak değilde utanmak diyelim çekiniyorum ben de :)
Cekinecek bişey yok be
:) umarım yapabilirimmm
Yaparsın
Sen yazıver bişey olmaz
yazamıyorum işte ya :( çekiniyorum belki başkası falan varsa rezil olmak istemiyorum isteği ben attım strylerini beğeniyorum daha napıyımmm
Kız niye rezil olcan ayıpmı konuşmak istemek sevgilisi varsa tamam hayırlı işler dersin kapatırsın konuyu nolcak
bilmem ki bence o adım atsa daha iyi olur basitmişsin gözüyle bakıyor erkekler bazen o yüzden çekiniyorum bir de ne bileyim
Ya basit gözüyle bakarsa baksın öyle bakabiliyorsa zaten konuşma onunla karakter yoksunu gibi oluyo
haklısın işte bir cesaretim olsa yazıcam da :) o cesaret yok çok utangacııımm
Neyin cesareti kız İngiltere prensine yazmıyorsun ahahdjgl
Hadi utanma göster dişil enerjini askim
öyle de işte fazla çeekingen biriyim ben de umarım yapabilirim istek yollarken bile kendimdden geçtim reddeder falan diye :)
Askim benzer durumu bende yasadim ve simdi diyorum kimden çekinmişim ben 😀
:) haklısın aslında yiyeek değil beni de işte bu huyum kurusun benim sjsjs
Bence kendini bu şekilde daha çok yoruyorsun
evet yaaa :( her gün kütüphaneye gidiyorum belki gelir diye halbukii üstündeennn bayaaa geçti bir kere de otobüsteyken gördüm ama haliyle nasıl konuşacaksın :(
Canım belkide duygular iki taraflı değildir çünkü erkekleri biraz tanıyorsam hoşlandıkları kadınla bi şekilde iletişime geçmeye çalışırlar
Aynı otobüsteyken selam verdimi
evet ben de böyle düşünüyorum işte yani kütüphanede karşılaştıktan sonra etkilense kendisi arar bulurdu hesabımı bence :/ bu yüzden bir de yazmaya cesaret edemiyorum
yok aynı otobüste değildik o otobüsteydi ben yolda bekliyordum önümden geçti :)
görmedi beni yani ama görse konuşur bence eminim :) selam verir hiç yoktan
Kız bacım sen kafanı takma bu eşşeğe başlamadan bitir sana erkek mi yok
Valla ben kafama taktım beğendiğim çocuğu ama başım ağrıdı
haklısın aslında kendi kendime gelin güvey oluyorum işte deli gibi ya belkide umurunda bile ddeğilim eski arkadaş diye beğenip geçiyordur :( sosyal medya sonuçta
Aynen bacım tipine güvenme eşşek demekki daha önünde uzun bi yol var s** et
haklısın saol yazdığın cevapladığın için :)
Ne demek bacım hadi kendine iyi bak ❤️
Çekiniyor
bilmiyorum ya arkadaş olarak da görüyor olabilir bence öyle yani :(
Zarfla sende
:) nasıl yani
Hiç erkekle konuşmadın mı
konuştum
E tm taktiği biliyorsunuz o zaman
aynen ama ne diyimki yani saçma olur durduk yere ne bileyim nasılsın falan eski gönderisini beğendim isteği de gönderdim daha ne zarfı atayım
Başka?
bu kadar istek attım arada sırada attığı storyleri beğendim bir de durduk yere son gönderisini beğendim hepsi bu :(
İsteğini kabul etti mi
evet fotolarımı beğeniyor işte sürekli
Nbr