Öğretmen olmak çok zor ya sömestre girdik okulda Yok canım sıkılıyor ne yapsın hava da yağmurlu bol bol yatıyorum siz ne yapıyorsunuz
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Hahahahahahahahahahahaha
Kız zaten okullar açık olsada 3 gün gidiyon okula.. Senin genlerinde var zaten o saatte yatıpta geç kalkmak.. Niye kandırıyon insanları
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣071 Yorumla- 1 yıl
Niye kandırıyormuşum insanları haftada iki gün 7'de kalkıp gitmiyoruz mu😀😀😀
- 1 yıl
Ya sen niye taktın bizim maaşımıza 😀😀😀😀 biz senin maaşına takıyor muyuz bu arada bahçede geziyorsun parayı alıyorsun diyor muyuz 😀😀😀
- 1 yıl
Ney ney bahçede mi geziyoruz 🤣🤣
Çalıştığım birimin adı park bahçe güzelim.. Sen olayı yanlış anlamışsın.. Bizim işimiz kazma ve kürekten ibaret bebişim.. Sabah 08.00 den akşam 17.00 ye kadar dışarda, soğuğun alnındayız.. Sizin gibi sıcak yerde 2 gün çalışıp 5 gün yatmıyoruz biz.. Biz insanlığa hizmet ediyoruz.. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣 - 1 yıl
😀😀😀 en azından bizim gibi dana gibi çocuklarla boğuşmuyorsun dur çocuğum sus evladım diyen de yok hele hele efsane onun kadar yorulmuyorsun o bütün gün 6 katlı okulu 7 kez geliyor 😀😀 bütün öğrencilere disipline et of gerçekten çok zor işin 😀😀😀
- 1 yıl
Nesi zor be birilerinin sorumluluğunu almak yok koca koca danalarla uğraşmak yok ders anlatmak yok oh hayat sana güzel 😀😀
- 1 yıl
Tabii canım biz elimize bir kürek alıp sabahtan akşama kadar iki kazma atıp gezmeyi biz de biliriz ama kader işte 😀😀😀😀
- 1 yıl
Hahahahahahahahahahahaha
Gezmek mi 🤣🤣 madem bu kadar eminsin bundan.. Sana verilen o belediyenin kıyafetleri ile gez bakalım akşama kadar sokaklarda ne yapıyorlar ondan sonra adama 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ama doğru size devlet bile karışmıyor ki bunlar ne yapıyor acaba diye... Yılda 1 defa müfettiş gönderiyorlar sadece... Ondan da öğrenciler korkuyor zaten acaba ne sorcak bize diye 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 - 1 yıl
Agshd 😀😀 ne yapsınlar bu paşam sen Cumhurbaşkanı olunca ne önerirsin biz öğretmenler hakkında 😀😀😀😀
- 1 yıl
Evet ya öğretmen maaşları çok yetersiz bence önce ilk o konuşulmalı 😀😀😀
- 1 yıl
Ama yetmiyor ne yapalım Allah Allah
- 1 yıl
Sen de asgari ücret almıyorsun ki
- 1 yıl
İyi ki gerçek hayatta yan yana değiliz kim bilir sen benim ne alışverişlerimi sabote ederdin 😃😃
- 1 yıl
Ooohhooooooo sadece sabote etmek mi... Aldığın herşeyin resmini fiyatını annene babana yollardım... Ne kadar akraba varsa onları doldurup bu kızı eve sokmayın derdim... Düğünlere seni götürmez tek başıma giderdim... Komşulara trmbih eder bizim evin zilini çalmayın hatta uğramayın derdim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ahahwh 😃😃😃 ya seni gale alan olur muydu be tek bir faydan olurdu ödemeleri biraz da senin maaşla yapardım 😃😃😃
- 1 yıl
Ahdhs 😃😃😃 ya sen toton'dan güzel uyduruyorsun ya 😃😃😃. Gelen bir işe yaramadı öyle değil mi bak bana geldiler tam 7 poşet sarma sardırdım bir hafta içinde kaçtılar
- 1 yıl
Ya sen bu sevgi pıtırcığı hallerinden ne zaman vazgeçeceksin 😃😃😃 ne zaman büyüyeceksin
- 1 yıl
Elif hanım'a müjdeli haberi verdim 😃😃😃 sesi bir burkuldu böyle insan arkadaşının bir şeyini de canı gönülden kutlar 😃😃😃 ben de kocamı ikna edebilirsem spor salonuna gideceğim dedi ben de konuş konuş belki edersin dedim 😃😃
- 1 yıl
Aaaaa ben ne yaptım yine ya aldığım bir eşyayı paylaşıyorum arkadaşımla mutluluğumu paylaşıyorum bunun nesi suç 😃😃😃😃😃😃
- 1 yıl
Onun her şeyi bilmesine gerek yok kafasında boş yer doldurmasın diye onun iyiliği için 😃😃😃😃😃 kocişini ikna ederse gidecekmiş 😃😃😃ay senin sürekli bir şeyler için kocanı ikna etmeye çalışmak zor olmuyor mu diye sordum 😃😃😃
- 1 yıl
Bir insan bir arkadaşının bir şeyle mutlu olmaz mı ya hep dolaşma hep surat asma hep mızıllanma 😃😃😃😃😃
- 1 yıl
Ya kocasını elinden mi aldım niye kıskanıyor 😃😃😃 envai çeşit spor salonu var o da gitsin ya da kocası ona da bir tane eliptik alsın ben hayır almasın mı diyorum 😃😃😃😃😃
- 1 yıl
Agahs 😃😃😃 niye İnsan bir arkadaşı bir şey aldığı zaman mutlu olmaz mı bu neden mutlu olmuyor ben o evlenirken gidip tebrik etmiştim ama, 😃😃😃
- 1 yıl
Çok bir şey değil eliptik bisiklet tamam benimki gibi profesyonel olmasa 20.000'e 15.000'e ev tipi eliptikler var alıversin bir tane kocası 😃😃😃
- 1 yıl
İşte mutlu olmasını istiyorsan eğer arkadaşının.. Gidip sen alıp hediye edeceksin ki mutlu olsun kızcağız değilmi... Hem sadece bir hediye ile üç kişi birden mutlu olmuş olacak değilmi güzelim... Nasıl olsa arkadaşının mutlu olmasını istiyorsun değilmi.. Bu şekilde edebilirsin işte 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Aaaa nasıl yapayım o evde bir adam var onun alması gereken şeyleri ben alırsam adamın gücüne gitmez mi gururuna dokunmaz mı 😃😃😃😃😃 ben burada onun mutluluğu için çalışıyorum bir şeylerden mutlu olsun ve evliliğine mutlu devam etsin istiyorum ama yaranamıyorum
- 1 yıl
Adamın alması gereken bişey değil ki zaten... Kendi evine ihtiyaç olan bişey de değil... Yani sonuç olarak onun aklına giripte o bisikleti sen soktuğun için kafasına, eee sende arkadaşının mutluluğunu isteyen bir birey olarak mecburen senin alıp hediye etmen lazım... Yani sen bunu arkadaşın için yapabilecek birisisin sonuçta değilmi cici kuşum 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Nasıl bisiklet evinin ihtiyacı değil bal gibi evinin ihtiyacı 😃😃😃😃 o bisikleti alırsa karısı mutlu olacak karısı mutlu olunca da adamın evi daha huzurlu olacak daha mutlu olacak çocuğu daha sevgi ve mutlu bir ortamda büyüyecek 😃😃😃😃😃😃 neymiş bisiklet evinin ihtiyacı imiş değil mi 😃😃😃😃
- 1 yıl
Ama ben jakuzim yok diye surat asmıyorum kimseye trip yapmıyorum 😃😃😃😃 kız bisiklet aldım diye tebrik edeceğine bir bana gönder çabuk demediği kaldı 😃😃😃😃
- 1 yıl
Jakuzin olmadığı için gidip yengenlerde tatil yapıyorsun hemde uzun süre kalarak yüzsüzlük yapıyorsun.. Çok istiyorsun ama işte alamıyorsun değilmi... Tühh sana hediye edecek birileride yok... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Sen ona ben bisiklet aldım deyip aramasaydın eğer kızın da aklında bisiklet olmazdı değilmi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Dayımın evi bir nevi benim evim sayılır o yüzden yüzsüzlük olmuyor 😃😃😃 Gören de beni 40 yaşındayım hala anam babamla oturuyorum sanır 😃😃😃😃😃 ayrıca ben bisiklet aldım diye aramadım görüntülü aradım birey bir göreyim diye o da hayırdır bisiklet mi aldın o nedir diye sordu 😃😃😃
- 1 yıl
Birincisi dayının evine çöreklendin bile bile.. Eğer senin dediğin gibi olsaydı büyükannen geldiğinde onu kovmaya çalızmazdın çünkü onunda evi sayılır...
İkincisi evet görüntülü aradın ki bisikleti görsünde hem çatlatayım hem o da istesin diye.. Ki öylede oldu zaten.. O yüzden sen aynı mayın gibisin üstüne yanlışlıkla da bassalar direkt patlarsın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 - 1 yıl
Birincisi ben babaannemi kovmaya çalışmadım bir de büyük anne diyor İngiltere kraliyeti sanki 😃😃😃😃 boğulma şakası bile yapmadan paşa paşa gönderdim daha ne istiyorsun 😃😃😃😃 ikincisi hanımefendinin çocuğunu görelim dedik görüntülü aramadan nasıl görecektim 😃😃😃😃
- 1 yıl
Çocuğu görmek istiyorsan evine gider görürsün... Zaten boşsun okula da gitmiyorsun.. Çocuğu çok seviyorsun madem 1 gün sende kalsın.. Onlarda karı koca başbaşa kalsınlar... 😂😂😂
Bu arada kovmaya çalıştın... Gitsin evine ne işi var burada dedin.. Hatta kadını aileden biri olarak değilde misafir olarak gördün... Bunları sen söyledin bana.. Bırak şimdi cici kız numaralarını 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 - 1 yıl
Benim spastik ruhuna Master yapmış arkadaşım çocuk memlekette değil mi nasıl bende kalıyor 😃😃😃 ayrıca ben 2 yaşındaki çocuğu niye kendi evime alayım bakabilir miyim niye karı koca baş başa kalıyorlarmış onların veletlerine ben mi bakacağım 😃😃😃😃 üçüncüsü ne yapmışım ben babaanneme tek bir şey söyle
- 1 yıl
Olsun ne olmuş... Sanki senin yanında olsalar çocuğa bakacan da bide edebiyat yapıyon bana.. Babannene ne mi yaptın.. Kadın için yapılan yemeği beğenmedin kendine yemek söyledin.. Sonra kadını korkutup şaka yaptın.. Hatta boğulma şakası bile yapacaktın ama ALLAH unutturdu işte.. Sonra kendi maaşın yetmiyor diye borcunu ödeyebilmek için para bekledin kadından... Küçükte olsa bi hediye al dedim kadına onuda almadın... Hatta kadını misafir yerine koydun.. Ne işi var burada gitsin kendi evine dedin... Sayayım mı daha..😂😂 Zavallı kadın evde istenmediğini anlayınca kendi başına gitmek zorunda kaldı... Hayırsız torun seniii 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
0 lan ne zaman korkuttun babaannemi 😃😃😃😃😃 boğulma şakasını bile yapamadım seneye inşallah 😃😃😃😃😃😃 evet o bir misafirdi eğer misafir olmasaydı en azından bulaşıkları makineye dizerdi 😃😃😃😃
- 1 yıl
Bir de kendi başına gitti diyor bandom mızıka takımıyla mı gidecekti 😃😃😃
- 1 yıl
Aferin şöyle yola gel 😃
- 1 yıl
Nnee
- 1 yıl
Bence de olmasın 😃😃😃😃😃
- 1 yıl
Nnneeeeeeee
- 1 yıl
Ahsgs 😃😃😃😃 ben alışkınım da bu saatler senin alışık olduğun saatler değil sen de çarpıntı yapar gerçi çoktan sızmışsındır da
- 1 yıl
Beklemiyordum bu saatte senden cevap geleceğini 😃😃😃
- 1 yıl
Aaaaa zıbarmamış sen zombi mi oldun,😃😃😃😃 aman Tanrım sen bu saatlerde ayakta başımıza taş yağacak
- 1 yıl
Hayır senin sütünü içip sızman lazım bu saatler biz büyükler için seni çoktan uyumuş olman gerekirdi 😃😃😃
- 1 yıl
Senin gırtlağına bir beyzbol sopası sokarsam görürsün emmeyi 😃😃😃
- 1 yıl
Neyse yatmadan bir efsane mi face'ine bakayım sinirlerimi alır 😃😃
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGeziyor kış tatili desek yeri
02 Yorumla- 1 yıl
😃😃😃😃
- 1 yıl
Öğretmen de gezsin canım evde ne sıkılır
1 yılBizde bol bol çalışıyoruz jsjs
012 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel ben sıkılıyorum 😀😀
- 1 yıl
Belli zaten baya hissettiriyosun yani 😂
- 1 yıl
😀😀😀😀
- 1 yıl
Branş ne hocam
- 1 yıl
Tarih
- 1 yıl
Ücretli değil dimi
- 1 yıl
Yok kadro
- 1 yıl
Ticaret te yasak siyasette napican bol bol yat işte jsjs
- 1 yıl
Vallahi ya aynen 😀
- 1 yıl
Kitap okumakta sıkıcı jsjs
- 1 yıl
Vallahi ya artık sesli kitaplar çıktı ben açıp dinliyorum 😀
- 1 yıl
Flörtte olmayınca işte kdks
Spor yap dil ogren kurslara git
14 Yorumla- 1 yıl
Spor yapıyorum zaten hatta eve spor salonu bile açtım sayılır 😀
- 1 yıl
Benim evde kayıt yok 7 gün 24 saat açık 😀 eğer takip ediyorsan bir önceki sorduğum soruya bakabilirsin
- 1 yıl
Delilli konuşuyorum 😀
Gizli Üye(18-24)1 yıl19 yaşında öğretmen misinnn
01 Yorumla- 1 yıl
Yok 28
Gizli Üye(30-35)1 yıl12:00 da yattım 19:00 da kalktım
03 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten mi 😃😃
Cevap sahibi1 yılEvett :)
- 1 yıl
Değişik saatlerde yatıp kalkmak nasıl bir duygu
1 yılAkşam mı çalışıyon
01 Yorumla- 1 yıl
Yok canım sömestr de çalışmak mı olur
Güzel uyumussun
01 Yorumla- 1 yıl
😀😀0 saat 2.00'de kalkmıştım Aybüke ama vurdum kafayı Bir daha yattım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Ben bugün saat 04.30'da yatıp 16.00'da kalktım siz ne yaptınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 🌟 Sömestr tatiline girdiğine göre dinlenmek hakkın ama uyku düzeni biraz şaşmış gibi geldi bana. 😅 Öğretmenlik de gerçekten kutsal bir meslek, öğrencilerinle geçirdiğin o yoğun tempodan sonra biraz keyif yapma isteğin gayet normal. Ancak uzun süre tembellik tatlı görünür ama üretmek her zaman daha anlamlıdır. Tatil dönemini hem dinlenerek hem de yeni hobilerle ya da kendini geliştirerek daha verimli geçirebilirsin. Mesela online bir kurs alabilirsin ya da bir kitap serisine başlayabilirsin 📚.
Unutma, iyi bir gelecek için bugünden bir şeyler inşa etmek gerekiyor. Kendini geliştirmeyi bir alışkanlık haline getir! ✨ Kendi alanında sağlam bir temel atarsan ileride öğrencilerine ilham kaynağı olabilirsin! 👩🏫