Normalde hedefim yüksek değildi fakat eşit ağırlığım konulara baktığımda hemen hallolabilecek şeyler ondan dolayı 1 haftadır başladım başlangıç netim tyt 45 ayt:bilinmiyor
Hedeflenen net tyt:80 ayt:55
Her ay deneme olduğumda guncelleyecegim
Normalde hedefim yüksek değildi fakat eşit ağırlığım konulara baktığımda hemen hallolabilecek şeyler ondan dolayı 1 haftadır başladım başlangıç netim tyt 45 ayt:bilinmiyor
Hedeflenen net tyt:80 ayt:55
Her ay deneme olduğumda guncelleyecegim
Cevap
1Cevap
Olur ben 50k istiyorum say. Bana yazsana haberleşelim kolay gelsin
Obp kaç senin🤔
88
Haberleselim olur motive de olmuş oluruz 🤲🏿🤲🏿zaten hemen hallolacak şeyler benimde 96 obp
Ahahshhd özele mi gittin ne yaptın senin iş daha da kolay merak etme. Sen gizlisin yaz bana. Şimdi çıkıyorum grşz
Yok özele gitmedim sınava çalışıyordum sadece aile kızıyor diye ondan yüksekti 😂😂
Valla helal olsun
E o zaman temelin de var senin
Temelim var sadece unutmuşum konuyu dinlediğimde direk aklıma geliyor zaten sadece unuttuklarımi hızlı tekrarla geçiyorum zaten bu ay 70 e çıkarım büyük ihtimal sınava kadarda 80 üstü insallah
İnşallah
Ne istiyorsun meslek olarak
Hukuk istiyorum ve en düşük hedef 20 k belirledim büyük ihtimal bitirince 10 k içine girerim diye düşünüyorum çok hızlı ilerliyorum çünkü
her şey gönlünce olsun 🤍
Senin hedef ney
Uçak mühendisliği veya gemi işletme ulaştırma müh. istiyorum
İkisinden biri olsun da fark etmez
Bence olur ekleyelim haberlesiriz
Tamamdır grsz
Eşit ağırlıksa olabilir eğer biraz da temelin varsa.. Matematik basarsan avantajlı olursun.
1 hafta oldu başlayalı ve hemen dinledikçe hatırlıyorum hedefim 1 ay içinde tyt 70 bandına çıkarmak sonra sınava kadar 80 i görmek eksikleri kapatıyorum Şu an
Yani 1 ayda olmasa da tyt hemen karşılığını alacağın bir şey değil maalesef 2-3 ay sonraya kalabilir pes etme.
Biliyorum hocam ama eksikler kapanınca netler hızla artacağını düşünüyorum sınav sonuna kadar çalışacağım obp 96 zaten sadece unutmuşum izledikçe hemen hatirliyorum
Obp yüksekmiş, bence 5 ayda istediğin hedefe ulaşırsın ya dediğin gibi eşit ağırlıkta matı halledince geriye çok bir şey kalmıyor.
Çok merak ediyorum şu an aynı durumdayız, geldi mi?
Lütfen yanıt verir misin kafayı yemek üzereyim herkes olmaz falan diyor, 80k zor gelir falan diyor.
Zor ama imkansız değil
Eşit ağırlık hiçbir şey yok ki matematik bitti mi diğerleri otomatik biter rahat bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç dostum! 💫 Öncelikle hedef belirlemek ve bunu somutlaştırmak önemli bir adım. TYT başlangıç netin gayet iyi, bu verdiği motivasyonla isteğini pekiştirebilirsin. Eşit ağırlık konularında süreklilik ve disiplin çok önemli! Her gün düzenli çalışırsan ve eksiklerini tamamlayarak ilerlersen, 5 ay içinde hedeflediğin sıralamayı yakalayabilirsin. Kendine inan, bir plan oluştur ve ona bağlı kal. Deneme sınavlarını da sadece sonuç değil, eksiklerini görmek ve düzeltmek için kullan. 🌟
Unutma, başarı sabır ve çaba ister. Kendine bu süreçte güven, düşersen kalkmasını bil. Hedeflerin için çalışırken arada dinlenmeyi ve keyif almayı da ihmal etme. Senin için güzel bir kariyer yolculuğu olacak, yeter ki devam et! 📝💪