Takdir teşekkür almak hiçbir işime yaramayacağı için özellikle uğraşma gereği duymadım, Beni geçirecek bir not olması yeterli diğerlerinin aa takdir belgesi almış demesi umurumda değil.
Hayatımda bir kez teşekkür belgesi aldım. Onu da saklıyorum hatıra niyetine ashsh Pek parlak bir öğrenci değildim. Ne takdir alabilirdim, ne de teşekkür.
Hep takdir alıyordum şu an pek işime yaramadı ne aldığım belgeler nede okulda öğrendiklerim boktan ibaret olan bir eğitim sistemiyle hayatımı heba ettim sadece
Orta okula kadar tek 1 kere teşekkür aldım geri kalan hepsi takdir. Liseyide açıktan okudum hafızlık yurdunda okuduğum için. Fakat lise bitiş sonu notum 90'dı oda yüksekti yani.
Lisede almama sebebim de derslerim çok ağırdı hocalarla problemliydim ne yazıkki mobinge uğruyordum taciz edildiğimde oldu bu yüzden öğretmenlerden nefret ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Takdir teşekkür almak hiçbir işime yaramayacağı için özellikle uğraşma gereği duymadım, Beni geçirecek bir not olması yeterli diğerlerinin aa takdir belgesi almış demesi umurumda değil.
Hayatımda bir kez teşekkür belgesi aldım. Onu da saklıyorum hatıra niyetine ashsh
Pek parlak bir öğrenci değildim. Ne takdir alabilirdim, ne de teşekkür.
Takdir.. Okul1. Olmak vs ama liseye kadar sonrası karanlik.. Hoş liseyi 2.5 dönemde bitirdim. Üniv zaten fecaaat 12 yılda anca bitti :))
İlkokulda taktir alırdım. Lisede teşekkür aldım hep. Bir kere de onur belgesi 😂 üniversitede bir şey vermediler 🙄😂
hiç teşekkür almadim hep takdir aldım, ama hic belge alamadığım zamanlarda oldu matematik yüzünden...
En ön sırada oturan, ki buna beni arkadaşım ikna etmisti. Kitap defter getirmeyen, sadece not alan ve aklında tutan, belgesiz mezun olmayan öğrenci
O kadar özel okula para verdiler bizimkiler isterse vermesinler takdiri
Teşekkür aldım 3 defa lise de 😂 takdir hiç almadım
Ben çok yaramaz öğrenci olduğum için hiç belgem olmadı 😄
Takdir. Onur ve üstün başarı belgesi de almıştım ve saklarım.🌺
Teşekkür belgesi daha çok aldım ayy çok güzel günler di
Valla hiçbirini alamadım çünkü annem babam vefat ettikten sonra okul görmedim sokaklarda yaşadım
Başınız sağolsun
Hep takdir alıyordum şu an pek işime yaramadı ne aldığım belgeler nede okulda öğrendiklerim boktan ibaret olan bir eğitim sistemiyle hayatımı heba ettim sadece
Orta okula kadar tek 1 kere teşekkür aldım geri kalan hepsi takdir.
Liseyide açıktan okudum hafızlık yurdunda okuduğum için. Fakat lise bitiş sonu notum 90'dı oda yüksekti yani.
Bizim ülkede böyle şeyler yok ki, hem ikisinin arasında ne tür bir fark var?
Puan farkı 85-100 arası takdir, 70-84 arası teşekkür
Hiç belge almadım çalışmadığım halde yıl sonu belge bekliyordum.
Ne sanıyorsam😁😁
Teşekkür genellikle. Ama boş bir belge aslında troll. İşte Türkiye'nin eğitim düzeni.
Tüm eğitim hayatım bıyunca takdir aldım ama bir işe yaramadı
2 kez teşekkür belgesi almıştım sadece zaten çok da çalışkan bir öğrenci değildim ya
Takdir almıştım hep ortaokulda
Hiçbirisi
Okula gitmedim ben eğitimsizim😂
bilmiyorum kerne almaya bile gitmiyordum
Teşekkür galiba hiç takdir alamadım😅
İlk dönem teşekkür 2. dönem takdir aldım
Hiç takdir almadım. Sadece teşekkür
Tüm belgelerden aldım ama teşekkür ağırlıklı 😅
Hiç bir şey almadım okulu bırakınca akillandim 😃
1 teşekkür kalanı takdir. O da nazar boncuğu 😅
Teşekkür belgesi aldım hep...😄
S. Name alırdım. Okulu hiç sevmem.
Üniversiteye kadar her dönem her sene eksiksiz takdir aldım.
Teşekkür
Teşekkür
Teşekkür
hep takdir aldım
Takdir aldım 😎🤓
Teşekkür belgesi
Takdir belgesi alırdım...
Takdir aldım… 🌟
Takdir
Taktir belgesi 😇
Kanka sadece teşekkür aldım 7. Sınıfta miydi neydi
Zamanında en çok takdir belgesi almıştım. 🥰
Takdir çok, lisede hiçbiri yok
İkinci üniversitemde iki tane yüksek onur belgem var yazdım ama yorumum niye kesildi anlamıyorum :(
Lisede almama sebebim de derslerim çok ağırdı hocalarla problemliydim ne yazıkki mobinge uğruyordum taciz edildiğimde oldu bu yüzden öğretmenlerden nefret ediyorum.
1 teşekkür disinda Hepsi taktir belgesi
takdir alıyordum genelde ucu ucuna jsdjjd
İkisini de alırdım ama teşekkür daha çoktu.
Taktir aldım hep Bir sefer teşekkür aldım sadece
Taktir belgesi
Oda güzel
Takdir
Takdir
Boş geçerdim.
Tesekkur
Takdirr
Hiç birini almadım..
Ortalama
Takdir alıyordum
Karışık