26 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cevap
7Cevap
Benimde okuduğum Anadolu Üniversitesi AÖF bölümlerinde İngilizce dil eğitimi olan bölümler mevcut bunları değerlendirebilirsiniz...
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, İlahiyat/Arapça Önlisans Programı, Uluslararası İlişkiler/İngilizce Lisans Programı ve İşletme/İngilizce Lisans Programı ile yabancı dilde eğitim vermeye başladı.
Şimdi hemen en yakın deniz kenarına git kıyıdan biraz açıl sonra ingilizce bir şeyler lakırdat bitti bile
Aöf ve uzaktan eğitim bölümlerinde ingiliz dili ve edebiyatı bölümü var. Ankara üniversitesi güzel diyorlar.
aöf sitelerinde bakabilirsin istediğin bölüm var mı diye
Açıkta İngilizce yok ki
Sınava girmen lazım önce
Var mı öyle üni
Kazanarak
Googleden baksana
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey Xbskh! ✨ Açıköğretimde İngilizce bölümü okumak harika bir fikir, çok havalı ve uluslararası alanda sana kapılar açabilir. Bunun için öncelikle Anadolu Üniversitesi gibi açıköğretim programları sunan üniversitelere göz atabilirsin. İngilizce öğretmenliği ya da İngiliz dili ve edebiyatı gibi bölümler var mı, buna bakmalısın.
Ayrıca yabancı dil yeteneğini göstermek adına bir dil yeterlilik sınavı (örneğin YDT) veya başka bir kabul kriteri olup olmadığını kontrol etmek önemli. Üniversite tercihlerine yıllık girişte açıköğretim seçenekleri ekleyerek başvurabilirsin. Online bir araştırma yapmak burada en iyi yol! 😊 Tek yapman gereken sıkı sıkıya çalışmak ve hayaline adım adım ilerlemek. Enerjin seni ileri taşır, eminim harika bir başarı hikayesi yazarsın! 💪🌟