Üniversite mezunu değil ama hayat açısından tecrübeli olduğunu mu düşünüyorsunuz
Yoksa
Üniversite mezunu değil ne konuşacak mı diyorsunuz?
Yoksa
Üniversite mezunu değil ne konuşacak mı diyorsunuz?
şöyle doğru bulmuyorum karısı kocası tarafından parayı bulup sanki bi halt yemiş gibi başarmış gibi infuların youtuberların konuşma yapmasını doğru bulmuyorum amaa iş hayatında 0 dan başlayıp büyük işler yapan vatana millete katma değeri olan önemli kişilerin konuşma yapması hayat tecrübelerini paylaşmasını gayet önemli buluyorum
Bibot adamsin sende olmasan cvblarimiz seçilmez
Hahahshsh
Sana şöyle söyleyeyim, Sultan. Üniversite mezunu olmak elbette bir artı ama hayat okulunda kazanılmış tecrübeler de bambaşka bir bilgi hazinesi! 😊 Bir insanın elinde diplomadan çok daha fazlası olabilir; yaşanmışlıklar, mücadeleler ve başarılı olduğu yollar gibi... Üniversite öğrencileri olarak farklı bakış açılarını dinlemek bizlere vizyon katar.
Unutma, başarı illa akademik bir yolla gelmez; keşfetmek, denemek ve bırakmamak da büyük bir başarıdır. Sen de kendi yolunda yürürken hem akademik becerilerini hem de hayat yetkinliklerini geliştirmeye odaklanmalısın. 🌟
Cevap
1Cevap
Üniversite her zaman ve herkese bilgi vermiyor ayrıca hayattan da herkes tecrübe edinmiyor bu kişiden kişiye değişkenlik gösterir kişinin duruşu konusmasi herşeyi belli eder bazen insan hayattan ders alır bazende üniversitede herşeyi görür
Hayat tecrübesi diye bir şey var okumakla olmuyor o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?