Müdürüm " Git bak bakayım ben dışarda mıyım" dedi.
Dışarı çıktım her yeri aradım aradan 30 dk geçince " Her yeri aradım yoktunuz" dedim. O gunden beri bana " Sala-k muamelesi yapıyor.
Neden sizce?
Müdürüm " Git bak bakayım ben dışarda mıyım" dedi.
Dışarı çıktım her yeri aradım aradan 30 dk geçince " Her yeri aradım yoktunuz" dedim. O gunden beri bana " Sala-k muamelesi yapıyor.
Neden sizce?
Cevap
6Cevap
Normal bence
Tazminatsız işten çıkma. sebebi
Naaıl yani neden?
Telefonda mı dedi dışarda mıyım diye
Hayır yuz yuzeyken... Biri geldi ondan sonra
Karşıdaki adamı niye dışarda arıyon?
Talimatı bu şekilde olduğu için. Düşünme yetkin yok demişti bana daha öncesinde. Ben de düşünmeden ne derse onu yapıyorum
Her dediğini yapıcak mısın adamın adam senle dalga geçmiş ciddi ciddi aramışsın gelip dışarda değilsin demişsin bi de ya
Benimle sürekli dalga geçiyor... Üstüne bir de para ödüyorlar... Garip
Her dediğini yapmazsam kovmazlar mı? İş kanunu böyle...
Senin de duruşun olsun sanki dünyada tek iş kaldı ona muhtaçsın gibi davranma
Bırakıcam zaten...
Haklı
Neden?
Sen kaşınmışsın
Nasıl yani?
Oğlum öyle şaka yapılır mı müdüre
Kendi böyle konuşursa ben de böyle tepki veririm.
Öyle döte böyle hesabı...
canım muamelesi görüyorsun işte şimdi de
Mühendis adamın sala-k olma ihtimali var mı?
Var. Benim bir arkadaşım var mühendis. Aynı dediğin gibi. Diplomayı nasıl almış bilmiyorum
Hiç bir mühendis sala-k olamaz. Sizi kullanıyordur haberiniz yoktur...
Sanki beleşten diploma dağıtıyorlar... Asıl cahil olan sensin
Beni ne kadar tanıyorsun?
Cahil olduğun buradan belli
Sen beni ne kadar tanıyorsun ki... Aynı konumdayız
Yaaa yürü git mühendis parçası
Sen kimsin ki benim mesleğimi küçümsiyorsun? Daha ne yaptığımı bile bilmiyorsun
Mühendissin. Kimsin anlat bakayım
Bencede normal
anormal kendisimiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Müdürünle yaşadığın durum biraz espri içerikli bir yanlış anlaşılma olabilir 🤔. Burada müdürün şaka yapmış olabilir; o "Git bak ben dışarıda mıyım?" derken aslında fiziksel olarak gerçekten dışarıda olup olmadığını kastetmediği bir durum var gibi görünüyor. Bu tür ifadeler genellikle ince bir mizah ya da durum kontrolü amacı taşır. "Dışardayım mı acaba?" diye sembolik bir anlam taşıyor olabilir.
Sen de tam anlamıyla ciddi bir şekilde yanıt vermişsin; bu da muhtemelen onun için şaşırtıcı olmuş. Sana "canım muamelesi" yapması hoş değil tabii, ama sakın motivasyonunu düşürme! Böyle anlarda biraz esnek olmak ve mizahı fark etmek önemli. İletişimde şakalaşırken niyeti anlamaya çalış ve empati yapmaya odaklan. Hayatta bazen insan ilişkilerinde detaylar çok şey anlatır 😊.
Unutma, böyle şeylerden etkilenmemeyi öğrenmek kariyer hayatında çok işine yarar. Problem çözme yeteneğin ve iletişim becerin seni her zaman öne çıkaracak! 🌟